87

ОСНОВЕН ЗАКОН:

преди 7 години

Щом си тръгнал да ставаш ,ГЪСТАК" с враговете си ---НАПИШИ СИ ЗАВЕЩАНИЕТО , ПРЕДВАРИТЕЛНО!

86

До 124

преди 7 години

Въпрос на цели, обхват и ... методика на проучването. Всеки полуграмотен с електронните таблици може да ти изготви представителна извадка от каквото и да е събитие, стига да има 20-на различни наблюдения или коментара. Но това не е важно.За себе си знам защо не го харесвам, както и предшествениците му на поста, но моето харесване е без значение за американците, които си го избраха за президент и те ще си го чуват.По-важното е да не забравяме, че на никой от световните лидери не му пука за нас

85

Trump-цакам?

преди 7 години

1."Върхушка,върхушката трябва да напусне сградата."2.Светът е изчерпан откъм кадри.С редки изключения знаещите и можещите са над 30 в страни,където е имало добро образование(вкл. и у нас),но те не ще емигрират.3.Дава се шанс на хората,получили US гражданство да се развиват в страната си.4.Спира се изтощителната битка с Русия и се търсят договорки за Китай.5.По войните ще го познаете-ако няма такива-най-големия успех за Америка.6.ЕС на колене-там ще се насочи Тръмп(и Тръмпица).7.Жеста горе!

84

factotum

преди 7 години

Не мисля ,че е лошо да се зачеркне 70 години история на агресия и милиони жертви по целия свят!

83

Анонимен

преди 7 години

Рейтингът на Тръмп в Щатите расте всеки ден - институтът Расмуссен го сочи на 59%.Колкото и да е неприятно на някои

82

Анонимен

преди 7 години

Ако освен 70 години външна политика зачеркне и 200 години история нещата ще си дойдат съвсем на място.

81

Анонимен

преди 7 години

До Aфгaнистaнец 122Гадно е да си мизерен селски бек, нали..........брррр.Гну*сен ур*од!*** да опънеш козата в обора та да "изпуснеш парата", аграр!

80

Анонимен

преди 7 години

До 119Това какво си признаваш и какво не, ми е все едно.Това че в твоето село не използват балък и *** не ми пука.Че си провинциалист е ФАКТ.Че си балама, също.Това че имаш 1000лева у Жоба не те прави богат.Ще ти дам жокер.Гласувал си за Тиквата 2009 и за Лостов 2001.Класик!

79

до 117

преди 7 години

Първо не съм беден повярвай ми, не съм и богат но изобщо не се оплаквам, с тия заучени фрази няма да ме засегнеш, пък и да не ми повярваш дреме ми на ... Второ не знам кой е от провинцията, но май ти си служиш с думи като " балък" "***" "***" и така нататък, да не ти забравяме и злобата. Логиката е такава, виждам че Америка и Европа започва да избира анти-системните, логиката е и такава че виждам кой протестира срещу Тръмп, а ти си един послушко който работи за 1000 лева който тори земята

78

Анонимен

преди 7 години

До 112За да разбереш КОЙ е манипулираният си бръкни в Жоба, сел*яко!!И не ми цитирай някакви-НИКАКВИ бълга*рашки прУфесУри и дУценти защото тези степени имаха стойност до 1990. Сега в Бг просто няма професори, доенти и т.н.Всичко е менте а ти си БАЛЪК.И пак ти казвам:Беден си защото си ***!

77

ф

преди 7 години

Ами докато умуваме ще се пренасели -ЕС вече отесня .Америка слага граници и стени ,но това закъсня .За останалите има ли смисъл да говорим .Пък и на никого не му се живее на север в Канадските ледове .........Кое остана ? Руската тундра.

76

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 110Не само че си *** провинциалист но си психично болен.Направо си за изолатора.

75

БАБА БУНА

преди 7 години

НАЙ НАКРАЯ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО НИ НАКАРАХА ДА СИ НАРЕЖЕМ РАКЕТИТЕ,ДА СИ УНИЩОЖИМ АРМИИТЕ ДО МАЛОБРОЙНА ВОЙСКА,ДА СИ ПРОДАДЕ САМОЛЕТИТЕ,ТАНКОВЕТЕ,ОРЪДИЯТА ИЗОБЩО ДА ОСТАНЕМ ПО ГОЛ ***,СЕГА ИЗМИСЛИХА ЗНАМЕ НА НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ,УТРЕ ЩЕ ИЗМИСЛЯТ ДРУГО ИТ.ННЯМАМЕ ТРЪМП,НЯМАМЕ ДЪРЖАВА ТОВА Е ТРЯБВА НИ ПАТРИОТИ НАЧЕЛО,А НЕ СОРОДАВЦИ.

74

a? до 106

преди 7 години

Няколко коментара са ти писали хората, че не ставаш 108 и 110. Такива хора като теб (106) принадлежат на една съвременна мисъл на доцент Иво Христов :Едно време са манипулирали робите, а манипулацията сега е самите роби да искат да бъдат манипулирани. Америка избра Тръмп, Великобритания избра Брексит, във Австрия бяха на балотаж кандидати които никога не са били фаворити, предстоящите избори във Франция, Германия запознат ли си какво се очаква и там "разбирачо"??

73

до 107

преди 7 години

Ясно ,не отричам това ,даже напротив .Проблема е ,че Земята стана едно пренаселено място .Няма място вече за нормалните и умните.През 16 век е било лесно -вземаш кораб и хайде към "Обетованата"земя в Америка.Европейците така се спасиха през 16 век ...Днес няма накъде освен към другата Земя. А има ли я ?

72

Анонимен

преди 7 години

До 105Знаеш ли защо си беден?!Защото си *** провинциалист!!

71

Анонимен

преди 7 години

До а ? 100Изумяващо самочувствие за неграмотен аграр който пише "обеснявайте".Знаеш ли, на теб повече от чобанин не би ти подхождало!!Какво ли остана да коментираш теми от глобалната политика.наистина завършен провинциалист-баламурник.А?

70

до 101

преди 7 години

Провенционалисти ще викаш на ония окичените с обици и разни ге..чета и забрадки които са срещу Тръмп, поне това са 90 процента от протестърчетата. Не видях 90 процента протестиращи професори доценти адвокато и лекари. Тук там някоя наречена "звезда" където са чуди кой да нае.е и къде да си дръпне нещо бяло. Най-много се дразня на такива като тебе които сляпо вярват на това което чуят от телевизора. Момко историята се пише от победителите и нещата се движат от загноясалата система която си отива

69

а всъщност

преди 7 години

Това с глобализма и антиглобализма също не издържа критика.То е като това ,че Тръмп е против жените и гейовете .Вятър работа.Глобалистки е всеки межд ред .Нали предмет на всяка външна политика е световния ред .От времето на Египет и Асирия ,на Александър и Рим ,на папата и Византия ,че досега.Какво значи да си анти глобалист .Нали живеем на земното кълбо .Аз нещо не разбирам ,да не живеем на Земята ли ?

68

ре

преди 7 години

И все пак какво е различното .Америка на първо място .Кой американски президент е правил обратното . И то в последните 70 г .Е имало е един Джефърсън Дейвис ,но той е бил от юга и е президент на алтернативните южни щати по времена гражданската война.