20

Чичо ви Митьо

преди 7 години

Цялата съвеЦка електроника се произвеждаше в Сърбия, България, Чехословакия и ГДР, защото руснаците бяха крайно некадърни и стоките им бяха с лошо качество, нормално за пиянници.Напълнихме СССР с ТА-28, Телефонен Апарат модел 28, изработен от удароустойчива пластмаса, по лиценз на BASF, в СИВ нямаше толкова корава пластмаса за граждански продукти, а електрониката му си беше наша, военна сглобка.Русия винаги е била и ще си остане догонваща страна, не може народ от алкоххолици да бъде водещ...

19

Ивелин Славов

преди 7 години

На Русия никой не може да и се опре.Видно и в сегашно време.

18

...

преди 7 години

До тоя с уникалните руски танкове...Даже няма да споменавам какво се случи с нет аналог руски танкове в Ирак, където 3000 руски танка отидоха за скрап, за отрицателно време, защото ще квичиш, като ***, че битката била неравностойна.За това ще те насоча към така наречената 6дневна война, където Израел е нападнат от 3 страни вкл. и Египет, който е 10 пъти по-голяма държава и всички тея държави са въоръжени с руско оръжие вкл. танковете.Руските танкове такъв бой ядат, че ти е бедна фантазията..

17

Анонимен

преди 7 години

Бързина ли?...Ти часовниците им да видиш.

16

Анонимен

преди 7 години

квито им са колите такава им е и държата. глупави му.р.зилки :)))))))))))))

15

Влади

преди 7 години

Най-хубавите съветски танкове ядоха бой в Ирак и Югославия. Бързи уж, ама... Всички руски коли са копие на нещо западно или японско. А колкото до ракети и пр., те никога не са били изпробвани в действие(ако са им като колите и самолетите, мале, мале!) А няма как да са по-добри. СССР и сега Русия имат добра дезинформация - плащат на рубладжии да разправят какви хубави оръжия и неща има Русия. Е, няма, всичко е дървено и изостанало. Ако бяха пуснали ядрени ракети, сигурно щяха да се изтърсят тук.

14

Анонимен

преди 7 години

Русия и технологии ... няма такова нещо!Коли, танкове, самолети, кораби, ракети... във всяко отношение руснаците са назад със 150 години след Запада. Руското е зле копирано западно.Затова руснаците купуват западни и източни коли, който може де.Затова руснаците бягат в ЕС и САЩ.Питайте *** Нинова и Лавров - децата им живеят в омразните САЩ :)))Що не отидат в Матушка Русия, а ?

13

Анонимен

преди 7 години

До izhВ САЩ само 2-3 % са милионери а останалите обедняват.

12

izh

преди 7 години

Всяка държава може да намери екип конструктори и пари за производство на страхотен автомобил, но само в един екзампляр. За другото трябват ТРАДИЦИИ. ТЕХНОЛОГИЯ и ТРУДОВА ДИСЦИПЛИНА. Русия е най богатата държава, с невъобразимо количество ресурси и едно от най бедите населения на замята. ПРОСТО - КОМУНИЗЪМ

11

Анонимен

преди 7 години

Карал съм Волга Москвич дванадесетак и Лада 1600. От тезе по добри и надеждни коли не съм имал макар че в момента карам 5 годишно БМВ. Когато казвам за надеждна кола имам предвид че каквото и да се повреди винаги сам можеш да си го поправиш насред път. Докато съвременните боклу.ци първото което е нямаш достъп до двигателя всичко е затворено в капаци които докато ги свалиш ще се мръкне. А като ги свалиш ще гледаш като теле в железница защото е бъкано с каБели и електроника. Пълен ***.

10

Анонимен

преди 7 години

Сена се преби на 34 г. с 296 км/ч,

9

Анонимен

преди 7 години

Имат най-много влакове.

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКъде се продава "грътска" кока кола?

7

Анонимен

преди 7 години

Жигули и Лада с толкова съветски, колкото Кока-Кола Грътска;)

6

свинаря

преди 7 години

до 7Така са програмирани,видят ли статия за нещо руско започват да дрънкат едно и също

5

Анонимен

преди 7 години

Напишете статия за най-проходимите, та поне да си почешем езиците като хората.

4

пенсионер

преди 7 години

Прочетох статията по диагонал. Наслушал съм се на техните ,,успехи".

3

Лотос

преди 7 години

То с колите ясно,но да опитат с танкове!

2

Чибурашка рашка

преди 7 години

Много яка кола, сигорно струва цяло сьстояние?

1

Анонимен

преди 7 години

Най-бързата съвецка кола е ладата.