59

Анонимен

преди 7 години

Правдата е на страната на Украйна и Украйна ще победи руските окупатори.Слава на героична Украйна !!!

58

БАБА БУНА

преди 7 години

НИЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ЖИВОТА НА ОБИКНОВЕННИТЕ УКРАЙНЦИ,СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ КАТО НАС 10 ПЪТИ СА ПО ЗЛЕ,ПЛЮС ВОЙНАТА СЪС СЕБЕ СИ,ТОВА Е ДЕМОКРАТИЧНИЯ ФАШИЗЪМ.

57

Бобо

преди 7 години

Абсолютно съм съгласен с теб,Ежко Бежко.

56

Анонимен

преди 7 години

До горчивата истина,А помисли ли, при наличие на атомно оръжие в Украйна, западняците дали щяха да посмеят да правят преврати там?

55

ед ин там

преди 7 години

До спейса,Махни ги тези 5милиарда, ами кажи какво спечелиха украинците от този "Майдан"? По-богати ли стахаха, по свободни ли или какво? Много инженери от разни промишлени предприятия, които произвеждаха и изнасяха в Русия, днес или мият чинии някъде по западна Европа, или са шофьори някъде, или са безработни! Днес дефакто Украйна изнася това, което "роди" земята! Днес руснаците канят украинските авиоинженери да работят в Русия! Защо те не работят в Украйна- в Киев война няма! Дай логично обясн

54

Горчивата истина

преди 7 години

Горката Украйна. Предаде си доброволно атомното оръжие на Москва в 90-те г. на мин. век и сега Путин се прави на силен.

53

Велика Хазария

преди 7 години

Путин, Сорос и Ротенберг - братя от векове за векове.

52

Ежко Бежко

преди 7 години

Украинците никога няма да се предадат! Рано или късно ще се справят с руските терористи и свободата и правдата ще възтържествуват!

51

123

преди 7 години

Униформите американски, автомобилите - японски ,дарение от ЕС, автоматите съветски...хлъзнаха ги много лошо укрите по наклонената права. То не беше раздаване на пирожки, обещания, обещания...а ги употребиха и захвърлиха. Жалко за наборните момчета, които от две години ползват за целта.

50

РККА

преди 7 години

още един газопровод и мискините в Киев остават на студено....тогава вместо да се бият с бунтовници ще цепят дръва за огрев..

49

u4en

преди 7 години

Тръмп = Рейган ....Рассия при СССР още при 1-вият му мандат !

48

vlady

преди 7 години

Украйна се управлява от страхотни професионалисти майстори на чашката с отлична алкохолна подготовка и сериозни успехи в пианизма, удостоени с високото звание "Горький пропойца" като Порошенко, Луценко, Кучма и т.н.

47

Анонимен

преди 7 години

Умните нации правят икономика, култура, научен прогрес!А тъпите, като мускалите само разпалват войни , убиват, крадат и злобеят!

46

Анонимен

преди 7 години

И в Сирия и в Украйна агресорът е Русия!Путин яко е изтрещял!

45

До бияча под мен

преди 7 години

Какво ще пукаш пък ти бре клавиатурна мишко посрана?

44

Анонимен

преди 7 години

До русофилМишко, Тошо правешки няма да се върне също както и Червената армия няма да се върне.Ще ви пукаме туквите по площадите като стой та гледай.

43

Анонимен

преди 7 години

Бандера принял много новых шахидов...

42

пенко

преди 7 години

На чия история е грешка Русия ?!?! "АХ ЗНАЯ ...Зная... Ти казваш МАЙКО : Историята на ИМЕНИЯТА и РОБИТЕ в тях !!! На изнасилваните латиноски ! На бунта на "брат ми" СПАРТАК! " И днес йощ системата/ "Либералната демокрация"/ щом буря захваща... Върхът на хората ЧУТОВЕН Е ... и ще препраща ...зов за свобода ,равенство и братство!!!

41

чичо Гошо

преди 7 години

Грешни са ви данните.Според други сайтове украинците са дали много повече жертви.Жалко за хората и семействата им.

40

пенко

преди 7 години

Браво на шляхтичите!!! Да блокираш 100 миньори е "Велико постижетие" ,но да блокираш 200 миньори е ВРЪХ във "Военната стратегия" !!!