27

Кой не скача ечервен

преди 7 години

Наскачахте ли се?

26

Анонимен

преди 7 години

У нас, Бог знае защо, законът е друг. Ако измамниците продадат жилището на трето лице, то си остава собственик, дори и да се докаже, че имотът с измама е отнет от някого. Ограбеният съди мошениците за обезщетение, тоест гони Михаля.

25

До Роко

преди 7 години

Понякога гледам новините по руската ТВ от любопитство и веднъж попаднах на репортаж за разобличена имотна измама. Научих нещо, което веднага написах в сайтовете - в Русия, когато има такава измама и имотът е препродаден, веднага го връщат на ограбения собственик, а онзи, когото у нас наричат невинен коректен купувач съди измамника, за да си вземе парите. Аргументът е, че никой не знае дали в момента не му продават жилището с подправени документи, а който купува, би трябвало да проверява всичко.

24

Охранителят -София

преди 7 години

Пипи поздрав! Мислим в една насока с черничка ирония! Ха ха!

23

Пипи

преди 7 години

И сега топлофикация да погне бездомните да си плащат за парното, да сложи топломери, да определи такса общи части и да назначи бирници да им вземат парите.

22

Охранителят-София

преди 7 години

Стига бе! Журналисти тихо,че сега Топлофикация,ще сезира фирмите за топлинно счетоводство,да им плюунат по един топломер на тръбите! Шъттт! Тихо,че слухтят обирджийте народни!

21

Наблюдател

преди 7 години

Когато вземеш заем който неможеш да върнеш и ти продадат къщата това не е имотна измама, това си е чиста глупост. А глупостта на стари години има катастрофални последстия.

20

Забелязах

преди 7 години

"Независимо от изолацията на тръбите "долу" е около 30 градуса." -- тази толина отива директно на улицата. Разхищават, а все писка за увеличение на цената на парното.

19

Роко

преди 7 години

До16. имотните измами се разледват, например в Софийски градски съд, вещи лица-графолози са Димитър Велчев-бивш агент от ДС, политик, разузнавач... колега му е Живко Палазов-графолог,бивш служител на МВР, подсъдим за подкуп в СГС, понастоящем тежко болен, което му пречи да почне процеса, същия е заплатил 300 хиляди лева на ръка за 4 магазини в центъра на София... така казва, като ищец, а вещо лице му е колегата Стефан Бенчев-"тефтера на Златанов".... нищо лично, просто бизнес :)

18

Теди

преди 7 години

Ама пък за пакистанци ,афганистанци и всякакви бежанци какви грижи се полагат.За българите ако се грижеха така ...

17

Анонимен

преди 7 години

Повечето хора в България нямат собствени апартаменти и живеят с други. Така, че мисля, че определени хора от тези бездомници са изгонени и са нямали апартаменти или щъща за живеене.

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18Няма никакви загуби от това че определени хора използват тръбите.

15

Анонимен

преди 7 години

Държавата се грижи само за бежанците.

14

Шунко Шункаров

преди 7 години

До Анонимен 5И ко туй шуНкари ба?!

13

Анонимен

преди 7 години

"Независимо от изолацията на тръбите "долу" е около 30 градуса." Ама няма страшно, топлофикация калкулира загубите в сметките на потребителите....

12

Анонимен

преди 7 години

До 10Демокрацията няма нищо общо с това, че българина я разбра като анарахия и всеки прави каквото си иска! Това не е демокрация!

11

Анонимен

преди 7 години

Нещо трябва да се направи за бездомните, но не и по социалистически тертип, когато всеки биваше настаняван на работа и абониран за заплата. Дори нищо да не върши, не го уволняват. Ако пък го уволнят, веднага го назначават другаде. Това съсипа социализма - много мързеливци имаха осигурена издръжка като уж работеха.За жертвите на имотната мафия пък да не говорим. Не ми е ясно защо у нас имотните измами не се разследват?

10

До 11

преди 7 години

Тия хора до голяма степен сами са си виновни, казва се в статията семейството е имало апартамент, после къща, и накрая нищо.. И защо така?! Ум царува, ум робува, ум патки пасе... Не казвам че държавата трябва да абдикира от социалните си функции, ама в този случай май си е от собствена ГЛУПОСТ... И после все държавата им виновна...

9

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMДругарю , а сега селяните как се препитават нали с този парцел и с някакви животни . Ти като ги жалиш отиди при тях и им раздай по 500 лв. на човек . Просто е .

8

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMИмаше идея да се откупят къщи от собственици, които нямат намерение да се връщат там - в много села такива се предлагат за по 800-1 000 лв, а са тухлени. И после там да настаняват бездомни, които биха се занимавали със земеделие или животновъдство.3 сигурно има предвид това, че общините предлагат по 10 дка на социално слаби семейства.Но и ти си прав, селскостопанската работа е трудоемка. Не всеки е свикнал, а повечето от вечно безработните нямат образование и не искат да работят.