79

П.Петров

преди 7 години

Къчно&Рачо(&Гергов) са ясни, те редовно правят "грешка" 20% в полза на БСП.Пи на тяхното мнение ! БСП, ГЕРБ, ДПС, АБВ са си все бивши комунисти, ДС агенти и децата им, същите управляват България от 27 години и затова сме последни в Европа по доход, външни инвестиции, правосъдие и борба с корупцията !Пак гласувайте за тях и после псувайте на чаша домашна ракия тежката си орисия !

78

ognyanz

преди 7 години

До Червените милионери: Ако имаш такива данни, дай ги на прокуратурата и медиите. Но сигурно нямаш и това е просто тролване по опорна точка.

77

Анонимен

преди 7 години

Щом червен Колю казва,трябва да видим откъде изгрява слънцето..Герб наистина не заслужава по-вече да е на власт,но майката кърмилница на вождовете от Герб дали пък заслужава?Не мога да повярвам,че народа иска на всеки 2-3 години да редува тези две комунистически ракови образования,заедно с тяхният тумор ДПС.Колко пъти през изминалите години да се редуват тия три партии да ни яхат,до кога ще издържите ? Ама не виждате ли колко лъжат бе, колко крадат ? нима се надявате да са станали по-милостиви

76

Анонимен

преди 7 години

До смЕхДргарю даже и някой да ти обясни ти си толкова заблуден и вече пиян , че няма никакъв смисъл .

75

смЕх

преди 7 години

Някой ще ми обясни ли каква е разликата между червената върхушка и гербавите *** едните ни започнаха ,а другите ни довършиха . Първите бяха другарите ,а вторите им бяха от обслужващия апарат ,а сега са ни вече господари и червените и гербавите.

74

Анонимен

преди 7 години

АКО НЕ СА БСП.ще са ГЕРБ и обратно.И едните и другите са едни и същи комунисти.Първо едните се накрадат ,после идва ред и на другите,и обратно.Малките партий се явяват техни лакей за да намажат и те .И така вече 27-28 год.Ромънците поне вкараха неколко човека в затвора,въпреки че и там е същия панаир.

73

СТИГА ИЛЮЗИИ ЗА ГЕРБ

преди 7 години

ПРОЦЕНТЪТ НА ГЕРБ Е ТАКЪВ, ЗАЩОТО ВКЛЮЧВА ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ, ВОЕННИ, МУТРИ, РАЗБОЙНИЦИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА.

72

БАБА БУНА

преди 7 години

ГЕРБЕРИТЕ СА НЕРЕАЛИЗИРАНИ БЕСЕПАРИ,ЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГРАБИ ИДА СЕ ЗАГРОБВАТ ВСИЧКИ,ПОГЛЕДНЕТЕ В КВАРТАЛА,НА УЛИЦАТА КОЙ СА ГЕРБЕРИ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОИ ЛИЦА БЪРЗО СА ЗАБОГАТЯЛИ И КАК.ОТ ОТДЕЛНИТЕ ЛИЦА ЩЕ РАЗЕРЕТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА САМАТА ПАРТИЯ.ХАЙ.

71

Анонимен

преди 7 години

Много се опасявам, че ще изпълзят пак едни муцуни недонаядени феодали...А нямам надежда.И това е оптимистичното ми схващане.

70

Часовникар

преди 7 години

Да-а-а,дами и господа,как да не е номер едно БСП ?! Тя е първа по обещания,по лъжи,по обещания,по ограбване на държавата,по забогатяване на гърба на народа,по злепоставя -не,по плюене и храчене но несъгласните с нейната политика, по съставяне на компрома -ти,по самоизтъкване и още по много подобни показатели...Как да не е първа ?! Всичките тези "дреболии" са неин приоритет и после не била първа?! Първа е първаааа и изредените действия и способи са нейна запазена марка! Умнатаааа!

69

Край

преди 7 години

Бойкот на гласуване при тази система - излишно се харчат пари да гледаме Лъчо мозъка по телевизора.

68

Край

преди 7 години

Айде взеха да подгряват електората с лакърдии платените социолози и журналисти. Все едно пред мач на Левски-ЦСКА той мача уговорен и двата отбора не стават за нищо ама иначе - дерби - страшна работа. И тия така -при тази система реално гласуваш без да избираш ама - големо важно Марешки дали ще влезне. "Партията" на Марешки - шайка дребни мошеници. Другите малко по-едри.СТЯГАЙТЕ СЕ ЗА ПРОТЕСТИ - с тая система дотук.

67

hahhaaha

преди 7 години

на тая червена гнида някой да и затвори устата с КОРР

66

Анонимен

преди 7 години

Тотална медийна дезинформация! Едно и също преди избори. Избора се свежда до това кой ще се уреди да краде ,а бaлaмитe да ходят по урните...Пpocт народ = слаба държава!

65

Психиатър до Психоло

преди 7 години

До Психолог - Не си идвал отдавна, пиеш ли си хапченцата- и трите вида да не забравиш, айде сега спокойно, седи си на топлото "червено "местенце осигурено от дядото -ятак и си мълчи...И моля те, часът при мен ти е в понеделник, вторник, сряда , четвъртък, петък, събота и неделя- не забравяй- червена***************** такава...

64

Пенсионер

преди 7 години

До ПсихологПоредния червен *** ни залива с помията от Позитано 20!

63

ГОСПОЖА ЛЪЖА-47 %

преди 7 години

Бай Кънчо си е стар *** - знае как да печели парички натягайки се на онези които ограбиха България .Ето някои от тях ; Румен Овчаров. Пирински . Госпожа Лъжа . Гергов . Мерджанов. Георги Божинов. Янаки Стоилов /вечния депутат / Михов. Кирил Добрев . Мая Манолова и мъжът и Найденов . Жельо Бойчев. Ерменков . Корумбашев и много други Така че ДЕРЗАЙ бай Кънчо Д-Е-Р-З-А-Й

62

naco

преди 7 години

БСП + ГЕРБ = БКП,номер ЕДНО по КОРУПЦИЯ за последните 10 години в ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ!? Не е ли СРАМНО и ОПАСНО да говорим за ТЯХ,като за "партии",които ще ПРОДЪЛЖАВАТ да ни "УПРАВЛЯВАТ"? ЗАСРАМЕТЕ се другари-господа "социолози"!!!

61

Анонимен

преди 7 години

Жалко е, че начело на държавата отново се наместиха бивши комунисти, работили за диктаторския режим на живков и ненаказани за своите престъпления

60

анонимен

преди 7 години

Слави Трифонов ще обърка сметките на политиците. В това съм напълно убеден.