44

Детенце

преди 7 години

До ДДТДиктаторът на Замбия ги праща в затвора и им казва, че ще ги пусне, когато си родят дете. Ама той е див диктатор в Африка.

43

Лошо

преди 7 години

Брейвик напразно трепа. Язък за невинните жертви, норвежците дори не се позамислиха, Норвегия кощунства в църквите, а строи джамии.

42

Идиоти

преди 7 години

Бог е направил хората нормални. Хомосексуалистите са деца на дявола - болни хора

41

Отврат

преди 7 години

Точно затова християни са само православните, а останалите са сектанти и еретици. Тези мръсни народи ще свършат като Содом и Гомора - помнете ми думите. Много са зле.

40

Пешо*

преди 7 години

И кво? На поповете им пука кой какво има в гащите, на Господ - не.Щом ще са заедно двама души - да не е в грях извънбрачно.

39

Анонимен

преди 7 години

Още една страна с развита демокрация и човешки права а вие сърбате шкембе миришещи на чесън и ракия отворковци глейте си вашия мизерничък животец

38

Анонимен

преди 7 години

Тия са даже консервативни.Имаше некви дето се женеха с животни,предмети.Неква от САЩ се беше сгодила за истинско прасе дори спяха в едно легло.И прасетата били.... хъм хора.В тоя сайт май я имаше.Имам чувството,че тези хора нямат никакви проблеми и след десетилетия нищоправене и тъпотия вече се чудят какво безумие да измислят.Другото им любимо нещо е да канят тълпи талибани които още от интернет им обясняват,че искат да ги убият.И онези дори им пращат покани.

37

ДДТ

преди 7 години

Ами,таз година - булка,догодина - люлка! Дано там са измислили и съответната литургия,когато им се роди отроче.

36

демократ о брат

преди 7 години

обичам демокрацията, равенството, братството... обратните, еднополовите, двуполовите, триполовите, зоофилитемайките в Норвегия вече могат да с лягат със синовете си, а бащите... с който хванат от фамилията.Има детска полиция - взима децата от нормалните семейства и ги дава на обратните... познайте какво става.Брайвик е бил от тези дечица.. пръскали са го, като детенце, после той ги пръснал из острова.. Обичам демокрацията, дай Боже скоро и в Бъглария да ги стигнем норвежците

35

до 39

преди 7 години

Заради такива като теб

34

Анонимен

преди 7 години

Това вече не християнска религия . Ерзац ,фалшификация някъква . Християнството е трън в очите на наследниците на Содом и Гомор.

33

Анонимен

преди 7 години

До Турчина Славата на дупедавци на едни ,,гад..няр.ски ,,племена, днес наречени турци все още не е забравена в историята .Това е само един допълнителен детайл от съвкупността заради което са наричани ,, турци,, векове. И за децата на Осман е било смъртно обидна дума . Дупедатството все още характернао за мюслимските общности и затова виждайки безсилието на религията да ги озапти накъде режат глави убиват с камъни . А иначе идва от религията на народа живял в Содом и Гомор.

32

Анонимен

преди 7 години

Църква която не отговаря на изискванията на последователите си ги губи и е обречена на изчезване. Просто това е църковна реформация. Душите на гейовете са еднакво ценни с тези на хетеросексуалните. По принцип сексуалността в християнството се неглижира и се приема за едно от сатанинските изкушения. Добрият християнин не може да обича друг освен собствения си Господ Бог. Нито духовно нито телесно. Добрият християнин е асексуален.

31

Анонимен

преди 7 години

Като се има в предвид, че почитателите на еднополовата любов сред клира са мнозинство и няма как да се издигнеш в църковната йерархия ако не си минал под патрахила на висшестоящия това узаконяване на еднополовите бракове е доста закъсняло. Де факто църквата признава де юре вековни практики. Пост фактум, както винаги.

30

До 38

преди 7 години

Значи учениците по свое усмотрение решават да променят основни правила във вярата. Че това си е ерес както и да го погледнеш. Дори и "замазването" с "духовното обрязване" прокламирано от Павел не променя това.

29

Анонимен

преди 7 години

До До 1886 37Христовите ученици решават да не налагат този обичай сред езичниците защото си е чисто еврейски - да напомня на евреите за сключеният с Бог "договор"

28

До 1886

преди 7 години

А празникът"обрезание Господне" има ли нещо общо с ритуалния сюнет на осмия ден при евреите?Бихте ли разяснили на непросветените?

27

Анонимен

преди 7 години

Любовта към ближния е неотменна част от християнската доктрина. Също както и близзането на любимия. Жената в християнството е само инструмент за продължаване на рода.Някой да се сеща за апостол от женски род?

26

1886 година

преди 7 години

До ТурчинаОт написаното от теб става ясно че:Теологически си неграмотен(Великден и Пасха са два коренно различни празника).Жалко защото и в товята религия се знае за Пасхата.Там не е имало христяни.Второ-културно си много ограничен...живей в твоята духовна и душевна слепота,само не скачай от толкова високо,ще се утрепеш.И помни 1886г...

25

Мунчо

преди 7 години

Егати църквата!