52

Американ

преди 7 години

До Анонимен(69)Колегата Браян беше бездомен 1 година - спа по мотели и в каравана. Със $130К годишна заплата. Как смятате - беше беден или просто такъв му беше кефът в момента?Та доста от бездомните са такива, да речем 25%.

51

До ФУТУРОЛОГ

преди 7 години

Не изпускаш ли нещо от фокуса на вниманието? Не ти ли се струва прекалено лесно, та чак като пуч в 1 съседна нам държава.Съжалявам, но нямам вътрешни източници, нито съм разбирач, поради което ще изчакам. Защото без абсолютно никакво значение кой за какъв се мисли, времето винаги си остава единствения възможен и обективен съдник на делата ни - от просяка до краля.Ако след 4-ри години Щатите са цъфнали и вързали, евала на Тръмп, но ако не са? Ами ако се оплеска като Никсън или повтори Картър?

50

Анонимен

преди 7 години

"Мотелите" всъщност са приюти за бездомни. Броят на бездомните деца в САЩ се е увеличил със 60% за последните 6 години. През миналата година 1,6 млн. американски деца са спали в приюти за бездомни. Според доклад на нюйоркската полиция в града има 80 лагера (мотели) за бездомни, кризата с бездомниците нараства толкова застрашаващо, че се превръща в "епидемия" и "мотелите" вече не достигат.

49

u4en

преди 7 години

Лелееее! какво става.....Тръмп = Рейган......Рассия при СССР.

48

Анонимен

преди 7 години

До ФУТУРОЛОГПоживм - увидим

47

Анонимен

преди 7 години

То пък едни жилища... Панелни морета.

46

Анонимен

преди 7 години

Ами, повод е, защото, дори без дом, имаш достатъчно пари, за да наемеш жилище :)Това е тяхната криза и глад.Нямаш ли пари - живееш на мотел. Мързи ли те - държавата те храни.

45

Анонимен

преди 7 години

В България преди 20 години 99% имаха собствено жилище, но след американското партньорство и евроатлантическата мизерия много хора бяха принудени да си продадат жилищата или бяха изхвърлени на улицата от съдия изпълнители и колекторски фирми защото не са имали пари да платят отоплението и тока.

44

Анонимен

преди 7 години

Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна които правителството отпуска на бедните семейства в САЩ. А 2 милиона деца в САЩ гладуват ежедневно в училище защото доходите на семействата им са малко над границата и не се класират за купонната система.

43

Анонимен

преди 7 години

Наскоро гледах филм за ужасния живот на американеца след кризата.Една се оплакваше, че трябва да гледа децата си в мотелска стая...Питам ви и отговор не чакам - колко души в България (изобщо не говорим за Русия), могат да си позволят да изкарат цял месец на мотел?

42

Анонимен

преди 7 години

Каже ли Путин: Остъкляваме САЩ - остъкляваме я, а рече ли: Тръм наш - палачинката се обръща и цялата путинофилия се хвъля на врата му, като мужик за "Боярищник" !

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52Да приемем, че си имаш своите основания. Идат тумбите и отпочват нетрадиционните. Както си знаят и могат, ти - доволен. Но един прекрасен ден всичките обратни се свършват и познай кой ще е наред?Не, че има значение, но съм малко любознателен тогава к'во пра'им?

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен патриот . А ти толкова неграмотен защото със сигурност си демагог ,популист ,демократ първа степен .

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 54Тръмп е пропуснал в списъка всички арабски страни в които има личен бизнес. Саудитска Арабия провела най-смъртоностия терористичен акт в историята 11/9, пропуснал е Египет и др.

38

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е пропуснал Пакистан, СА и Чечения да сложи в списъка !

37

Анонимен

преди 7 години

Тука някои проруски *** се мъчат да докажат, чe в САЩ цари глад и мизерия. Истината е съвсем друга, около 40 милиона американци не работат защото не искат и живеят на купони за храна и им плащат наемите. Почти всички знаят колко са военните разходи на САЩ, но никой не знае, че социалният им бюджет е 2 пъти по-голям от военния, а бюджета за медицински грижи 2.3 пъти по голям от военния. Това много лесно могат да го видят заклетите путинофили на сайта usdebtclock.org

36

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ Русия насилиетно в семейството (между съпруг и съпруга, за гей двойки не важи, там няма гей семейства) което води до лека телесна повреда е класифицирано като административно нарушение когато е извършено за първи път. Така е почти навсякъде дори в САЩ и в Европа. Пред беше по силно наказанието, кфалифицираше се като престъпление, което е прекалено, никъде не е така. Иначе законите за насилие над деца са много строги - третират се като престъпление.

35

Анонимен

преди 7 години

Тинейджърите в САЩ прибягват до проституция, тъй като не могат да си позволят да си купят храна. Това става ясно от изследване, което показва ширещ се глад в най-богатата страна в света, пише Гардиън.

34

Анонимен до 48

преди 7 години

До война могат да доведат такива овчедушни хора като теб и заблудени от фалшивите медии и телевизии.Хубавото че такива шмат.ки като теб са малко.

33

Алекс

преди 7 години

Е то се очакваше отдавна. Руските тролчета му полират топките от как се кандидатира. Без пари да величаеш подобен *** не става, да видим само дали са се поизлъгали руските служби или наистима му държат лешниците в менгеме. :)