28

Надежда бедна

преди 7 години

Все още чакаме решението за незаконноста, ей не се бавете че , иначе после на бавен огън.

27

Степчо

преди 7 години

Ами съдът с претенции че си върши работата защо не е приключил въпроса в законния срок

26

Анонимен

преди 7 години

Хора какво стана с решението на ВАС от миналата година, че цената на винетките е незаконна ? Търся някаква информация в нета обаче нищо не намирам. Явно Лили свинетката е спечелила обжалването.

25

До Професора

преди 7 години

Когато магистралите наистина станат модерни и първокласни, може и да си помислим за винетки по 200 лева, но при положение, че МРЗ е 460, а пътищата вечно са в дупки и кърпени-недокърпени - винетка 200 ми се струва нереално.

24

Апартамента

преди 7 години

няма значение, какво изтича днес. ще си караме със старите.

23

Mimi

преди 7 години

Dokato ne se obedinite i napravite neshto .... shte prodaljvat da vi Go slagat Lekichko ot-zad No vie ste sviknali

22

Pe6o

преди 7 години

Годишните винетки важат до 31/01/2018, промяната да важи за календарна година е за 2018 а не за тази!

21

Анонимен

преди 7 години

Докато всички не станем като един, няма да се оправим и ще ни бъхтят с такси, данъци и повишения! България има едни от най-скъпите винетки в ЕС , и на фона на мизерните ни доходи и ужасните ни пътища, това е меко казано престъпление!Тази прословута магистрала Тракия, в Белгия и Франция биха я нарекли второкласен път, да не кажа третокласен!

20

Извънземен

преди 7 години

До ПрофесорМодерни магистрали ли? Че то направиха само една магистрала София - Бургас. Обаче цялата е в неравности и пропадания. Особено покрай Стара и Нова Загора. Сега така ли е модерно? Магистралите новите да са с неравности и да се друсаш??? Сигурно да не заспиш, нали? И това ако е модерно, не ми се мисли какво ще е ако не е модерно, по чакъл и макадан ще караме сигурно, нали, професоре??

19

Анонимен

преди 7 години

зашо 20 да е 11 месеца не важи ли до 31 януари 2017?

18

Извънземен

преди 7 години

До Родопа11 месеца ли? Я сметни от 1 февруари, до 31 януари следваща година колко месеца са? *** такъв, лъгали го били. Пу че си прoст амаааа....Информацията в статията не е вярна. Закупената годишна винетка, вече ще важи една календарна година. Така че ако я купиш март месец, ще имаш винетка до март месец догодина.

17

Родопа

преди 7 години

Да ама не, май ни смятате за ***.Цената е стара ,а месеците са 11 не е за цяла година /годината е 12 месеца/.Опитват се да ни правят на ***,че годината е 11 месеца.Няма ли кой да ги даде на съд за лъжа.Винетката няма право да се казва годишна след като е валидна 11 месеца.Или крадат от старата винетка един месец.Както и да е ощетени са всички в собственици на превозни средства в БълфФФФааария.Това не е държава.

16

До Професор

преди 7 години

Професоре, Боко вече е уволнен, откъде намира да ви плаща още? Или викаш банковите сметки пращят от субсидии та има и за вас троловете!

15

Анонимен

преди 7 години

Легалния рекет започва за годината! Начало слагат винетките, нищо че в горивото е сложена цената, сметките на Тиквите трябва да се пълнят!

14

Бай Ристо

преди 7 години

На павлова мандат и половина не и стигна да направи свястна електронна система. Също Вместо седмична винетка трябва да има десетдневна и тридневна. Така се покрива уикенд или два колкото продължават най-масовите пътувания. А Боко Тиквуня така и не разбра че се провали заради некадърните си министри.

13

Анонимен

преди 7 години

Удължете срока на старите винетки със три седмици пътищата в страната бяха непроходими

12

Анонимен

преди 7 години

Vinetki psti v bk na zeza seksa na boku besche luebovniza nali i podari bk i posle tja e prodade i dr vse mutresata borislavova skumriata grosna

11

Анонимен

преди 7 години

Na tia loschi patischta magistrali 2 st nama da dam onaja pavlova ot gerb kato opravi vs togava schte karam i da varne komisionite milionerkata komunisti4eskija i rod

10

zeus

преди 7 години

Нали съда реши, че старите винетки са незаконни, тази година няма ли да имам отстъпка с касовата бележка от предишната?

9

Питам

преди 7 години

Защо никой не казва какво ще правим ние инвалидите с безплатни " невалидни" за пред КАТ винетки , тъй като нямаме документ че са от социалното министерство ? И какви са тези гляпости да доказваш чи си закупил винетката? Касовата бележка е напълно достатъчна.