21

Циник до м*ода

преди 7 години

Защо триеш моите коментари....а тези на Shop - а не??? Значи той може безнаказано да ме нарича ***! А аз не мога да му отговоря подобаващо?! Пак питам - защо?????!!!!Изтрий поне и неговия...какво е казал свързано с темата....освен да ме обижда???

20

Анонимен

преди 7 години

Засега мигрантите ни заобикалят, защото не сме в Шенген. Влезем ли в Шенген, спукана ни е работата...

19

Анонимен

преди 7 години

АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ НИ СПОМЕНЕШ ШЕНГЕН ЩЕТИ КАЖЕМ НОВОТО ИМЕ А ТО НЕМА ДА ТИЕ ПРИЯТНО ЗАТОВА РАЗПАД НА ЕС И НАТО И ЧАО ОТ ПОЛИТИКАТА БАТОНАТАТО И ДОЛУШЕНГЕН

18

Анонимен

преди 7 години

Na bg ne i trabva schengen samo da plaachtame na mutrite stuga be

17

Живко Марков БНРП

преди 7 години

Тати обеща да ми купи колело ама друг път.Езуитска им работа потупване по рамото и лъжи.

16

ШАРАН БГ

преди 7 години

Брюкселците галят нашите политици. Но откак всички станахме "чисти" българи, нямат ни за хора. Казваш че си "българин" и всички немци се отдръпват от теб като прокажен. Ако щеш да им знаеш и язика, и историята, и ценностите!! За шенген отговаряме само ако трябва да спираме преселниците от Азия!! Ще ни приемат около месец преди окончателното разпадане на ЕС. Не случайно Англия се отдръпна от този бардак !!!

15

Анонимен

преди 7 години

Не се спряха да ни гаврят и унижават, а ние с все надежди гледаме ..... Патология българска. Никаква гордост и себеуважание!

14

Анонимен

преди 7 години

А кой му пука за вашия Шенген и за умрелия ви евросъюз, който мощно върви да прави компания на разни други съюзи в небитието. Аре у лево евротолегейци омазани...

13

Анонимен

преди 7 години

"Антонио Таяни: България отговаря на изискванията за Шенген"Аха, в превод значи, че няма да влезем в Шенген. Ох, олекна ми!

12

Българина

преди 7 години

За какво ми е шенген? А след 2020 ще се питаме за какво ни е ес? Само индивидуални търговски спорязумения е бъдещето

11

Циник

преди 7 години

Бежански , и миграционни потоци???!! Откога тва?? Не бяха ли всички бежанци?? Едно време нас българите ни преследваха с полиция..и кучета - никой не хвърляше милиарди - да ни интегрира! Митничарите генералщабно провеждаха акции за българи работещи по строежите - никой не ни "подготвяше" за вливане в икономиката! Явно бяхме прекалено послушни...работливи...християни! Който не вижда разликата с обгрижваните днес алахакбарци.....сам си е виновен!

10

хахахааааа.....

преди 7 години

Отново започна старата песен....

9

Наблюдател

преди 7 години

Това е трик за да ни набутат още повече тapaмбyки.

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6"... Тия буквално ни се подиграват." --- Така е, защото споменът за изцепките на банкянската тиква в Брюксел е още топъл-топъл. "Добре" ни представяше пред Европа - точно по Алеко Константинов ...

7

Анонимен

преди 7 години

Разбирковци не четете ли ? Не се ли интересувате ? Шенген има само на хартия, някои хора се надяват отново да се отворят границите. Ама скоро май няма да стане. Дори повечето държави затвориха и въздушните си граници с паспортен контрол.

6

Анонимен

преди 7 години

никакъв шенген, докато не овладеят имигрантите, да се напълним и да не можем дори на границата да ги спираме. не!

5

DAAA

преди 7 години

VANSNITE GRANICI NA BALGARIA .............. A KADE SA VATRESNITE ?????

4

Анонимен

преди 7 години

И с какво България стана достойна, какво се е променило в България от преди когато не беше достойна. Тия буквално ни се подиграват.

3

Анонимен

преди 7 години

Тя България като член на ЕС има и безвизов режим със САЩ защото ЕС има договор за свободно придвижване със САЩ, но американците най-нагло cepaт в устата на българите и не спазват договора.

2

Kpope

преди 7 години

Demek merci za reklamata na spartan...ama ko kazal tonio ....koi go brasne za djanka...