104

To6

преди 7 години

Тази сутрин правят коментар по Националното радио за посещението на Президента и т.н. водеща репликира изказващия се - Радев предлага това, "Ми той Боко също предложи", Радев каза това, "Ми той Боко също го каза", Радев съгласува това, "Ми той Боко също и т. н. Кво дъ праиш, той Боко им е изпил мозъците. Смях и мъка

103

Обективно

преди 7 години

Политическата система е непобедима. Всеки обявил се против статуквото става част от него щом спечели. Интереса клати феса и у нас и по света. Просто у нас се краде прекалено нагло.

102

хахахааааа.....

преди 7 години

А колко Радев е по-добре Тиква, все едно......шенген,визи,мигранти, бла,бла,бла и ништо!

101

бг

преди 7 години

"Независима","суверена" България.

100

а1 до Футуролог

преди 7 години

Бидейки футуролог би трябвало да знаете и да сте забелязали признаците, че всички пътища ни водят към.... диктатурата!Без значение под каква форма ще ни бъде "сервирана"!Уви... живеем в "интересни времена".

99

а1

преди 7 години

EurActiv публикува интервю с Радев, в което българският държавен глава коментира, че не вижда практическите ползи от санкциите, докато загубите са очевидни.--------Разумно!В настоящия момент нашествието на Камилите от Бл. Изтокса реалната заплаха за Бг!Що се касае до санкциите - тактичен отговор от страна на Радев!Резултатът от предстоящите президентски избори във Фрация ще са от решаващо значение както за санкциите срещу РФ така и за бъдещето на ЕС!

98

М, да ...

преди 7 години

До ФУТУРОЛОГНе е мутра за да е ГЕРБ!

97

Шаломов до BRTZKov

преди 7 години

Я виж къде е най-голямата джамия в Европа и кой я откри и после пиши за ислямизация!

96

М, да ...

преди 7 години

До BRTZKovКъм момента България е в ЕС! За Радев днешната среща бе свързана с опит да осигури териториалната сигурност на страната! Първа неотложна задача, за разлика на досегашната дюнер сигурността и шикалкаввият, т.с шмекериите на ГЕРБ и Ко!пп. Герджиков е човек на Симеон, а симеон във външнополитически европейски план е с най-голяма тежест, пред който и да е бг политикант през 27м год назад! ппп. носят се слухове, че Турция (Ер)държи България (ББ)с компромати за финансиране на тероризма

95

М, да ...

преди 7 години

До ФУТУРОЛОГБили са в някаква степен колеги, но не и приятели! Добри познати! Ценностите на Радев и всякакви там партиини идиолози се значително различават. Така, че Радев направи услуга на партиите (БСП, ГЕРБ, ...) и се дистанцира от партиитите пристрастия и интриги!

94

Бай Ристо

преди 7 години

Женерал Жимби Радев умело се прикрива като натовец, но след изборите ще лъсне прорушката му ориентация.

93

anonimen

преди 7 години

а и като голям политик де бе в хитрино доиде ли да види какво е славчо само за масал си

92

anonimen

преди 7 години

гледам слави иси викам доде не видя не вярвам тоя зе да бие и бареков и сидеров по простотия напоследък явно тия патриотични песни ми напомнят оня строи нали не мисли да слагаме връзките щото за работа не мисли ама за жоба си мисли тъи че докога ще мрънка глупости става смешен имаме един де дига революция сега а дано не позная че тоя е протеже на станишев само за реклама да си гледа шоуто веселяк е *** с тая политика не му е мястото много се помисли за голям набързо *** не виждам нищо докато

91

Анонимен

преди 7 години

До 133 Голяма глупост било ,да го изберат щото управлявал самолет. - А не е ли глупост да изберем някой ,само защото е мутра и е бил охрана на Тодор Живков?

90

Анонимен

преди 7 години

ами да последва Тръп,забрана на всички мигранчета

89

читател

преди 7 години

Голяма глупост. Като избирателите на летеца. А той управлявал ли е самолет?

88

Анонимен

преди 7 години

До Котарак100% са те кастрирали отдавна котарако!

87

АМИ ПРАВИЛНООООООО..

преди 7 години

Май.на.та й на ПРосия....!Не ни требвна изобщо...ЩОМ НЕ ДАВА ПАРИ !

86

Анонимен

преди 7 години

До КотаракВ Русия чеченците как интегрират рускините и руснаците?

85

Русофилка Радева

преди 7 години

Де юре Радев е пилот на боен самолет. Де факто е пощенски гълъб на Путин.