35

Анонимен

преди 7 години

До вишисто Данчев-КНСБ , Коларов-Подкрепа , Ц.Ангелов-КНСБ. Специално за невестулката Коларов се писа до централата на Подкрепа но така и не благоволиха да вземат някакво решение да го отстранят.Тоя е най ипечения лъжец , хитрец и манипулатор.Обиколил 3-4 партий в момента е активист на партия Герб и от там го пазят от уволнение.

34

вишисто

преди 7 години

До АнонименВ България няма синдикати има интереси.В ЦГМ всички синдикални лидери са им преки началници на високи нива-началник отдели.Така е и при автотранспорта при контрольорите и в синята зона.Началниците синдикалисти са едни долни лъжливи и страхливи мишки изцяло обслужващи интересите на дружеството а не на работниците.*** и плазмодий.

33

Годзилчо

преди 7 години

Заслужават си робството щом не подкрепиха колегата си!

32

Партиен член

преди 7 години

Какво означава,почивките се издължават със закъснение?Тия шофьори не копат картофи.Ако не е почивал 10 дена и заспи на волана?Пак шофьора ще е виновен.На кой му пука че вози 100 човека?Нямало шофьори,я вдигнете заплатите и регулирайте почивките според закона да видим дали няма.Повече от 6 дни няма право да работи.Макс 12 часа на ден и не повече от 10ч управление .Къде е ДАИ да прави проверки за работното време?ДАИ е на междуградските пътища да стрижат частните превозвачи.

31

Анонимен

преди 7 години

Шофьорите са си виновни. Работих няколко месеца в Малашевци. През цялото време си задавах въпроса къде са профсъюзите и защо търпят?

30

Dabige

преди 7 години

Tai e terrorist I tova e malko. Cig za takuv ,

29

Хидко

преди 7 години

Похвално, отговорно и смело решение! Браво! Човека е жертвал себе си заради другите. Така искрата е запалена и ако не са всичките там зомбита, нещата ще се променят. Ако са зомбите, значи заслужават това, което получават, че и още.

28

Анонимен

преди 7 години

До БацковецаА протести има , защото държавата го позволява и няма кой да чуе гласа на българите , който им се доверяваме , а те вместо това ни плуят мазно в лицето!!!

27

Анонимен

преди 7 години

До БацковецаАко имаш семейство и всяка една стотинка ти е в нужда и за месец почиваш 3/4 дена , а работиш 26/27 дена по 10 часа на ден ще видим дали ще мислиш така !

26

Охранителят-София

преди 7 години

Извинявам се за грешките,но съм възмутен от тези мишоци!

25

Охранителят-София

преди 7 години

Ех, кокеги на протестиращия!!!Защо не подкрепихте ,колегата си!? Не е ли прав а?! Ако бяхте задружни щяха да ви обърнат внимание !Мишоци сте вие! Само на гокемия геврек сте мъже! Роби сте вие ! Е ориятно ви робуване!

24

анонимен !!

преди 7 години

Като шофьорите не защитиха колегата си , ще продължите да почивате 4 дена на месец , ще продължите с извънредния труд , ще продължите да си рискувате живота заради всякакви ненормалници ама нека да ви е!!!

23

Анонимен

преди 7 години

За какво съществуват профсъюзите, след като не могат да защитят работника. Я такова поведение да си позволи някой началник във Франция! Веднага бизнесът му ще загине!Човекът надали е протестирал, защото всичко му е наред.

22

интересно

преди 7 години

"Това заяви пред БНТ директорът на гаража Стилиян Манолов."Сега да видим има ли журналисти в България.Поразровете се и вижте какъв е този директор и кога стана такъв.Жокер...протестира срещу кабинета Орешарски и тегленето на заем от 1 милиард.А после го назначиха като поредната послушна калинка за шеф в транспорта.А той не протестира срещу 16 милиарда заем от кабинета Борисов.Найс, а?

21

Анонимен

преди 7 години

Да взема пари на заем и да си закупи собствен автобус.

20

Възмутен

преди 7 години

До 19-ти: проста работа си, да знаеш! От такива като тебе сме на тоя хал- 40% от българите под прага на бедността живеят.

19

Анонимен

преди 7 години

Шофьорите в граския транспорт получават малко пари сравнение с високата цена на билетите. Мисля, че трябва да измислят смени за шофьорите и така да не карат автобусите по цял ден.

18

Бацковеца

преди 7 години

Щом единственото, което може е да кара автобус значи напълно си заслужава и заплатата, и отношението, и уволнението! Като не му харесва да ходи да сади домати на село! Всеки с претенции за нещо...Това ще спре скоро...Тогава всички ще бъдат много доволни и никой няма да протестира за нищо...Като на някой не му харесва нещо - куршум в главата. Няма протестиращи - няма проблем!...

17

Анонимен

преди 7 години

Затова нито едно въстание не е успявало! Елементарни неща не можем да отстояваме и да се борим за тях. Липса на всякаква солидарност. А шофьорът е мъжко момче, да не се плаши.

16

99

преди 7 години

Да подаде оставка. Услуга му правят