97

До матросчо

преди 7 години

Ти имаш ли завършен седми клас?

96

П.Петров

преди 7 години

До турчинСъс сигурност западът не би искал силна, независима държава на пътя им към Близкия Изток, Китай и Индия, но още по-малко искат фундаменталистка, тоталитарна или авторитарна държава на същото място.Друг е въпросът, че Ердоган уверено води Турция към отцепване на кюрдите, което няма да направи Турция по-силна.

95

Анонимен

преди 7 години

До турчинГлупаво. Спрете да живеете в 16 век и великият султанат. Турция има нужда от ЕС. Икономиката е зависима от износа. Туризма е в колапс. Ако ЕС и САЩ се разберат могат да сринат икономиката. Не си мислете, че Русия ще ви спаси. Две глинени импери се съюзиха от необходимост. Повече се притеснявайте за кюрдите, ИД и Иран.

94

Анонимен

преди 7 години

До матросчоКой е славянин. Стига с тези руски мантри и това панславянство. Русия го използва като параван за намеса във вътрешните работи. Прочети последните изследвания на ДНК-то на народите и ще видиш, че нямаме нищо общо. Но това за русофилските кратуни няма значение. И русите са варяги, а не славяни. А четете малко.

93

матросчо

преди 7 години

Спомням си думите на дядо ми, перфектен футболист - когато ни свири съдия от Турция, плуваме в свои води...А за виновниците на опита за размирици - Ердоган сам ще се сето, може да попита и руското ГРУ....

92

матросчо

преди 7 години

а, защо са братя, много е просто, ще се досетите - с русите сме по ген славяни, а турците сме направили славяни, много отдавна - вижте по филмите, повечето са със сини очи...е, може и да е от моретата около тях....

91

матросчо

преди 7 години

Тъй като съм от пиянското съсловия и разбирам повече от алкохолец, мога, само да кажа, един пратен от "горе" глас ми прошепна, че размириците при братята турци са подготвени от еврогейците - както винаги, това е практика по отношението към бъдещите колонии .. - нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили....НО, удариха на камък, президента Путин може да помага на честните ...или поне за доказателство на чистите му намерения

90

Анонимен

преди 7 години

То че гюленистите са използвани в "преврата" е ясно, както е ясно и че през цялото време са били водени за носа от амгъл. Това е първото правило за успешна прикрита диктатура - преструвай се на демокрация, контролирай тайно опозицията си, така имаш само един враг, който контролираш и може да ползваш за постигане на целите си.Около 4 часа в тоя преврат и беше ясно, че е жалка постановка с цел чистка и още повече диктатура.

89

турчин

преди 7 години

Има и друга информация, как западни държавни ръководители се поздравявали с успешния преврат в Турция. Не Турция а Европа има интерес от присъединителния процес.

88

Анонимен

преди 7 години

До ТРИФОН ТЕОДОРИССолун става български, островите и Атина турски. Мен ме устройва, с комшийте ще се разберем. При тях поне договарянето не е на ниво "да си докарам тракторо от село да пречим".

87

ТРИФОН ТЕОДОРИС

преди 7 години

ГЪРЦИЯ ИСКА ВОЙНА С МОНГОЛО-ТУРКИТЕ..ЩЕ ВИ НАПРАВИМ НА ПАРЧЕТА И НА ТРУПОВЕ.ХАИДЕ ТУРКИ, НАПАДНЕТЕ НИ.... ИСКАМЕ ДА НИ НАПАДНЕТЕ.

86

Анонимен

преди 7 години

До ТРИФОН ТЕОДОРИСТова "войниче" утре да не вдига турски байрак в Атина? :) Я успокой топката.

85

Су 34

преди 7 години

Турците си знаят работата, ние да си гледаме нашия двор и да се пазим от руски ***!!!!

84

Наблюдател

преди 7 години

Мине не мине време с големи усилия и нежелание откриват тук - там "топлата вода"! Че това си беше ясно и за кьоравите, ама нали Турция се явява съюзник! На съюзниците ЕС прощава всичко, агресия и окупация на други държави, репресии и мракобесие като в класически диктатури!

83

Анонимен

преди 7 години

Това е самата истина, Ердоган узурпира властта. Още един диктатор близо до нас.

82

ТРИФОН ТЕОДОРИС

преди 7 години

ТВА ВОЙНИЧЕ НА СНИМКАТА Е ГРЪК-ВИЗАНТИНОС, А НЕ ТУРК..ТУРКИТЕ СА МОНГЛЦИ И АРАБИ, И СА ПОТУРЧИЛИ МИЛЛИОНИ ГЪРЦИ И ВИЗАНТИИЦИ.

81

Сашка Бомбашка

преди 7 години

Бг. русофилите кво праим с Русия и Турция ли сме с Меркел и ЕС ли сме или с Тръмп и Англия ли сме ?

80

...

преди 7 години

8 от 10 всеки души твърдяха, че този преврат е с качества да спечели Оскар. Обиновените хора все още мислят и ивждат, не им е нужен евродоклад или някой да излезе и да го каже.

79

Анонимен

преди 7 години

Къв е тоя поверителен доклад дето го има по вестниците ба :D

78

FACE NEWS

преди 7 години

Тебе вече те знаем тука с твоите стандартни коменатари , ясен си какъв си нито българин нито турчин сам се сети какво остана