28

Колко mg е в норма?

преди 7 години

Някой знае ли каква е е нормата на частиците за мръсен въздух в България? Четох подобна статия в шпигел, там пишеше, че немската норма за мръсен въздух е всичко с 40 микгоргама на кубичен метър. Интересно ми е как се определя "мръсен възфу" според БАН?

27

Анонимен

преди 7 години

Анализират тука острумно някакви хорица - защо бил мръсен въздуха в София разбираш ли. Дървата ли, колите ли...? Тъпчете се още в тази ***. *** работа. Чак смешна.

26

Am am shta iziam

преди 7 години

Jinata vesel, decata i toi...

25

Анонимен

преди 7 години

НЕ ЛЪЖЕТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗПОЛЗВА ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ , ОСВЕН БИОЛОГИЧЕСКО И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПСИХОТРОННО !!! ЗА ТОВА ЗАГАЗВАМЕ ТОЛКОВА МНОГО СЪС ЗДРАВЕТО И ТЕЛЕСНО И МЕНТАЛНО/психическо/, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДУХОВНОТО ЗДРАВЕ ОСТАВИХА НИ ДУХОВНО НЕОБРАЗОВАНИ , А ОТ ТАМ ОСОБЕНО УЯЗВИМИ , ПОРАДИ КОЕТО , КЪМ ЛЪЖИ , МАНИПУЛАЦИИ И НАСИЛИЕ ! ОСВЕН ВСЕВИШНИЯ ДРУГ ИЗХОД ЗА НАС НЯМА МОЛИТВИ И САМО МОЛИТВИ , ЗА ДА НЕ НИ ДОВЪРШАТ "ДОБРОЖЕЛАТЕЛИТЕ" НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД "БОГОБОРЦИТЕ" С ДРУГИ ДУМИ!

24

До 31

преди 7 години

А знаеш ли защо колите нямат катализатори? Много си ербап, но ако ти имаш кола, ще купуваш ли "през ден" катализатор? Разбира се колите даже и без катализатор замърсяват много по-малко от въглищата, дървата и гумите, с които се отопляват едни, които се мислят за граждани.

23

Факт

преди 7 години

Замърсяването на въздуха с фини прахови чстици през зимата се дължина близо 98% на отоплението с твърдо гориво, вкл. и горенето на гуми, което е масов "спорт" в гетата. Разбира се винаги ще си намерят умници, които като Иванчо и краставицата, винаги ще си говорят за колите, наричайки ги таралясници, бараки, печки и какво ли не още и най-интересното е, че си вярват.

22

Анонимен

преди 7 години

В Надежда живеят много българи, мигранти всъщност няма, на практика Надежда е в София

21

Тайсън

преди 7 години

Задължителни катализатори за колите. Там е ключа от бараката. Зверски глоби и конфискация на баракудите. Който няма пари да си оправи колата,няма да кара. Има градски транспорт.

20

Анонимен

преди 7 години

В Надежда е 100 пъти над нормата, такъв дим се вдига от едни къщи, какво гори там бе.........нали хората са се топлели преди с въглища пък не е било така......

19

Alex

преди 7 години

Много селяни дойдоха... София за софиянци

18

Анонимен

преди 7 години

И сега ще кажат ,че хората с печки са виновни.... абе те блоковете нямат комини..... всички робуват за топлофикация и тя замърсява София... ама не печките или колите са....

17

Анонимен

преди 7 години

Колко беше хубаво да отидеш до Пловдив да се качиш на тролейбус. Но дойдоха ***, за които развитието на електротранспорта било безсмислено. Последния такъв е инженер не знайно по какво. Надявам се Видовден, които разбиха тролейбусния транспорт в Пловдив да се озоват в панделата! Същото се отнася и за Казанлък!

16

Анонимен

преди 7 години

Въздуха в София си беше добре, но дойдоха селянджирите и почнаха да свалят радиатори и да и слагат кюмбета! Селинджъра може да стане гражданин но не мое скъса със селото!

15

ти къф си бе тъпунге

преди 7 години

р 17 дет си мислиш че *** село софия е светаи е голямата работа ... аман от ограничени *** с промити кратуни. Само да те информирам че един апартамент в Лондон струва колкот 30 годишната ти панелка х8 барабар с ливадите ти и гробницата дето я караш

14

до 7 се ля ни.на

преди 7 години

Интересно, че думата "селянин" по адрес на някой друг живеещ в "столицата" съм я чувал само от "столичани" живеещи на 1 туба бензин от центъра и никога от софиянци 3то 4то поколение. Правете си изводите !

13

Flex

преди 7 години

А къде вярно може да се следи в реално време за различните квартали/населени места какво е състоянието?

12

Чакайте още

преди 7 години

Народа спи, а градинските се застроиха! Арнолд не случайно каза че замърсяването взема повече жертви от катастрофите и други. Това е тихият убиец!Но вие си дремете още и нека всичко застроят. В Лондон въздуха е перфе, защото има огромни паркове навсякъде и не се отопляват на твърдо гориво!

11

Анонимен

преди 7 години

Абе ромите как горят автомобилните гуми в печката? Аз първо не можах да я нарежа, защото щръкнаха едни телове. Някой ще даде ли съвет, как да я нарежа на филийки?

10

проблемите

преди 7 години

Скъп ток, изсичане на горите, застрояване и скъп градски транспорт.

9

Анонимен

преди 7 години

Те и Шопите са много мръсни!