210

Цецо

преди 7 години

Тук все някакви анонимни плюят Слави че отстоява точките от референдума!Аз съм подкрепил референдума, господин никой съм, но на мен ми е важно да гласувам мажоритарно и също смятам да подкрепя протестите.На тези които не подкрепят референдума им желая много здраве и ги съветвам да излязат и те пред парламента вместо да хейтват тук :)

209

/БЪЛГАРИН

преди 7 години

До Анонимен АКО Е НЕОБХОДИМО И ПАРЛАМЕНТА ЩЕ СРИНЕМ ---ЗАЕДНО С ТЕЗИ ВЪТРЕ НЕ СИ ПРАВЕТЕ ОГЛУШКИ БОЯТ НАСТАНА

208

Анонимен

преди 7 години

"След 2 месеца чичо Слави като събере триста-четиристотин хиляди души отново на центъра на Софето, ще сринем парламента до основи!" - тоя коментар вече избухнах в смях, не можах да се сдържа. Просто не знам откъде да започна...

207

Анонимен

преди 7 години

Скъпи *** да го д*****! Скоро старите политически партий ще бъдат изринати и няма да има кой да ви плаща да плюете в коментарните секций навсякъде. След 2 месеца чичо Слави като събере триста-четиристотин хиляди души отново на центъра на Софето, ще сринем парламента до основи!

206

Слави

преди 7 години

е неприятен, като човек, но мисията и идеите на референдума са отлични! Това го разбраха много хора. Тези дето не са гласували да не се обаждат. Да бяхте ходили да гласувате против. Мажоритарен вот в два тура ще е смъртоносен за такива явления, като Ана Баракова, много от неграмотните от ДПС и ГЕРБ, или старите муцуни от БСП. Нали видяхте как Тръмп размаза "сигурната" за поста Хилъри. Там е малко по-различно, но е мажоритарно. Радев как размаза Цецка.

205

ДА МИСЛИМ

преди 7 години

НЯКОЙ ЩЕ ПИТА ЛИ СЛАВИ, КОГО ВИЖДА КАТО СЕ ПОГЛЕДНЕ В ОГЛЕДАЛОТО? С АБСОЛЮТНА СИГУРНОСТ - БОЙКО БОРИСОВ. ЯВНО БОКО МУ ПЛАЩА МНОГО ЩЕДРО ИЛИ МУ Е ОБЕЩАЛ НЕЩО МНОГО СЕРИОЗНО. НЯМА ЛОГИКА ТАКА НАСТЪРВЕНО ДА НАПАДА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.СЪЩОТО ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ, КОЕТО ИМЕННО БОКО ГО ДОКАРА ДО УНИЗИТЕЛНИЯ МУ РЕЙТИНГ. ПО-НОРМАЛНО Е ДА НАПРАВИ ПАРТИЯ И СЪС СРЕДСТВАТА НА ПАРЛАЕНТАРИЗМА ДА ПОСТИГА ЦЕЛИТЕ СИ.РЕВОЛЮЦИИ ПРАВЯТ БЕДНИТЕ,КОГАТО НОЖЪТ Е ОПРЯЛ ДО КОКАЛА.СЛАВИ Е МИЛИОНЕР.НЯМА ЛОГИКА.БОКО ПЛАЩА.

204

ГАДОРЯН

преди 7 години

Слави се е взел много насериозно! Хаха. Опростачи нацията, а сега се бори за благото й. Ега ти номера

203

ТАКИВА МИ ТИ ОНАКИВА

преди 7 години

ТОЗИ СЛУГА НА ДЯВОЛА,ТОЗИ *** ***, ДОСУЩ КАТО МЕНТОРА СИ БОКО БАНКЯНСКАТА ТИКВА, ПРАВИ ОПИТИ ДА ЛОВИ ШАРАНИ В МЪТНА ВОДА.В РАЗМЪТЕНОТО МАНИПУЛИРАНО СЪЗНАНИЕ НА ХОРАТА, НАГЛО ИЗЛЪГАНИ ОТ БОКО ТИКВАТА И СОЛ ТАШКАТА МУ СЛАВЧО УЧИНДОЛСКИ. ДВАМА СЕЛЯНИ, ЗАБОГАТЕЛИ ПО ВОЛЯТА НА ПАРТИЙНИ И БИЗНЕС ВЕЛИЧИЯ.СТАНАЛИ МИЛИОНЕРИ, А ДР. БОКО И МИЛИАРДЕР, СА СЕ "ЗАГРИЖИЛИ" ЗА НАРОДА.ЗА ДА ГО ОСТРИЖАТ ТОЗИ ПЪТ ДО КРЪВ.ЕДИНИЯТ СЕ КРИЕ ВЪВ ВЛАСТТА, А ДРУГИЯТ СЕ Е ЗАПЕКЪЛ ДА ДОКАЖЕ,ЧЕ Е ФАКТОР,ЗАЩОТО Е БОГАТ

202

Анонимен

преди 7 години

Явно е че комунистите- ГЕРБ изгарят на изборите и в стил ,,протести ,,анти Орешарски ще ми разиграват цирка от преди 2-3 лета .Ореваха орталъка против комунистите , а ни тропнаха комуниста от Банкя , пожарникаря отказал да си върне партиинината книжка ,Партиината секретарка на Р.П. от Плевен че и акъл ни дава и един рабфаковец - физкултурник от ДС и партииният секретар на БГА. Старият цирк под нов купол .

201

Анонимен

преди 7 години

До опа Опааа! Желанието на 2,5милиона човека не е желанието на 4, 7 милиона негласували на един неуспешен ,,референдум,, 12 00 хиляди но не достигат . И ОТ ТЕЗИ ГЛАСУВАЛИ НА ,,РЕФЕРЕНДУМА ,,САМО 1,4 МИЛИОНА СА ЗА МАЖОРИТАРЕН ВОТ , А ОСТАНАЛИТЕ НАД 2 МИЛИОНА СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПАРИТЕ НА ПАРТИИТЕ НО НЕ И ЗА МАЖОРИТАРЕН . ТАКА ЧЕ ДА СПРАТ С ЛЪЖИТЕ В СТИЛА НА ДЕМОКРАЦИЯТА . И ТОЧНО ЕДИН ПРИМИИТВ УМИШЛЕНО ,,ИЗДИГНАТ ,,ЩЕ ДАВА ТОН. НЕ И ТОЗИ НЕКАДЪРНИК .

200

Анонимен

преди 7 години

Голяма каша забърка, не знам по чия поръчка, а риба се лови във мътна вода. Но ТОЗИ в политиката няма да влезе! Всъщност, за това драпа със зъби и нокти. Защото шоуто му отдавна е реанимиран труп.

199

опа

преди 7 години

Страх ги от мажоритарната система в два тура. От 230 коментара 200 са написани от двама или трима партийни манипулатора на щат. В стила, дори в граматиката си приличат. Няма как да промените желанието на 2,5 милиона човека. При положение че толкова общо гласуваха за Радев и Цачева. Айде, "мишоци", нали тази дума ползвате, вижда ви се края.

198

смешници

преди 7 години

Тук отново са платените *** на партиите. Ще светна нещо нормалните хора, които четат. При сегашната система всяко депутатско място се плаща на сайбията на партията. За явните оЛиг0френи се искат по около 1 милион. Така съм чувал. На други родителите са платили преди това- справка "зеленият молив", като чукнете из нета ще разберете за коя говоря. Хайде, да ги чуя троловете сега какво ще кажат, защото и те го знаят. Затова не ми обяснявайте за Митьо очите и какво ли не друго. Те и сега си имат

197

Игрището

преди 7 години

Тоя на пастор ли се прави на добряга ли се прави?И се пак ходи като мутра с 2 джипа с по 4 тулумби охрана в кола...А като си кара рейнджа сам си лафи по телефончето без колан и кара нарочно като путио..Мишок

196

Анонимен

преди 7 години

И Славчо и Бочко май ще се окажат с една диагноза - мания за величие и неповторимост! Болни хора - болна държава! Уж за народа, но пържолите си ги ядат сами, милионите си ги харчат сами...За народа - пасти! Вервайте им и на Царя, и на Бойко, и на Славчо, че и на Марешки! Скор може и 3 в 1 да ги получите! Тогава България ще наброява 1000 000 смугли избиратели!

195

88

преди 7 години

Този е една голяма пръдня От него има само смрад....Отврътителен за гледане...Много лигъв...

194

Анонимен

преди 7 години

До МЕТОДИ АНДРЕЕВА кубето на Слави от коя година го гледаш? Все ги издига и после ги сваля, и все нещо не му е по кефа! Искам да питам защо от екрана на БиТиВи му позволяват да се занимава с политика? Едно е да критикуваш, а вече съвсем друго е да провокираш и подстрекаваш! Слави не може да бъде изразител на българския народ, просто защото отдавна е милионер и не стои на същата плоскост. Интереса му е друг и който не го е усетил, не е мислил! Като на Марешки...

193

Анонимен

преди 7 години

"учиндолецът" изпълнява сценария на тиквата.Да се клати държавата , за да се види колко спокойно е било с ГЕРБ.Защо не направи това при миналия парламент,те бяха длъжни да решат въпроса.Два месеца се моткаха,а сценаристите с +гражданска съвест ни балаомосваха скрити под шлифера.

192

Анонимен

преди 7 години

Четейки коментарите виждам , че хората мислят като мен. Няма да допуснем в парламента хора като Митьо Очите и Митьо Пищова, Братя Маргини и Галеви, Силиконови Пайнерки и Наркобарони, разни сутеньори и др. представители на сенчестия бизнес.Слави ако му не изнася да лови самолета и да прави шоу в запада на лисбийки и педофили. Все пак третия пол трябва да се уважава. Вече в Америка правят по три вида тоалетни.

191

intrigue

преди 7 години

изглупяването е тотално, придружено с истерия