10

Анонимен

преди 7 години

За София добре ,нека да се асфалтира ,столица е все пак,ами пътищата в страната ? Има области където има един два читави пътя ,останалите са проходими най вече с верижни машини , а какви дупки има ,не е истина ,тир с пукнат картер съм виждал .Но винетката е 97 лева , акциза върху горивата е 40% ,ддс- то 20 % ,добре ,като държавата смуче толкоз пари ,не може ли поне дупки да няма по тия пътища .

9

Курти

преди 7 години

Тоя заместник-кмет на София с ресор "Транспорт и транспортни комуникации" Евгени Крусев на кой е дете и внук?! Искам да му видя трудовата книжка! Прилича ми На Сергей Димитриевич Станишев по Връзкарство и Некадърност. Но какъвто Кмета, такива и подчинените.

8

До 6

преди 7 години

Не сравнявай ябълки с круши, а и в двата случая почти всичките пари ще се откраднат.

7

М

преди 7 години

Не знам ремонт или кърпене му казват, но качеството е безобразно!!!

6

Българина

преди 7 години

За хемус 26 за софия 70 за кръпки! Когато във всеки областен град преместят по едно министерство, тогава България ще се оправи и ще има равнопоставеност между регионите

5

@1

преди 7 години

Номер 1 питка колко от тези пари (70 милиона) ще бъдат откраднати? Аз бих му отговорил - поне двойно повече, т.е. над 140 милиона. Как става това го гледаме вече 27 години и по едно време то беше и част от модела Мафиянски. Ккаво се парви - с малка част от тези 70 милиона се развалят още повече улиците, давайки им за заблуда някакъв поносим външен вид. След месец-два или след година, тези улици се нуждаят пак от ремонт, но вече от по-сериозен ремонт за повече пари и грабежа започва отново.

4

Анонимен

преди 7 години

"Вече ремонтите, спазвайки всички изисквания на технологията, ще започнат веднага щом времето позволи, когато температурите се покачат над плюс 5 градуса и е възможно да се работи с класическата технология с горещ асфалт..."Да се надяваме, че интервюираният е имал предвид средната дневна температура, иначе още от сега работата може да я пише бегала като качество. Но за отчитане на дейност и усвояване, става.

3

реалист

преди 7 години

Ще бъдат я, като ремонта е некачествен.

2

Анонимен

преди 7 години

70 мили за крадене, е та затова има дупки, защото кръпките са златни.Това са 70 милиона само за един град и те ще бъдат дадени за сезони. Догодина (да не говорим преди зимата) ще се наложи пак.

1

Анонимен

преди 7 години

Колко от тези пари ще бъдат източени (откраднати) чрез фирмата изпълнител ?