53

Анонимен

преди 7 години

От кога в България има губернатори,неграмотници?

52

Анонимен

преди 7 години

Яко червени манипулации ще има против ГЕРБ, РБ и ПФ

51

Анонимен

преди 7 години

До Странно!И СЕГА ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ВЪПРЕКИ ЧЕРВЕНАТА ПОМИЯ

50

Анонимен

преди 7 години

С една дума - държавната машина на ГЕРБ остава.Промяната не се очаква.

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59От това, че банковите карти са добра идея и работят не следва че електроното гласуване ще заработи, по същия начин както и от това че аз съм умен не следва че и анонимен 59 е умен, елементарно бе уотсъне, тюююю

48

gose

преди 7 години

Ама в България и губернартори ли има?!? Тук да не е остров Борнео, както казва колегата.

47

анонимна

преди 7 години

Господин Герджиков , дори не я допускайте до Вас тази кокошка.Тя просто не знае какво прави. Да не би с последната си дума или изречение към Вас да подхвърли и граната. Това е животно с неустановена психика.

46

Али Реза

преди 7 години

Гюнайдън драги зрители, спите ли?

45

Горан

преди 7 години

Губернатори? Хахахаха! Ей, тоя български комплекс за малоценност, ей! Смешни ставате бе! В България губернии няма! Има области! Напълно излишно употребена дума в заглавието губернатори! Това не повдига ничие самочувствие! По-скоро буди съчувствие! Тя цяла България е голяма колкото една губерния! За това е крайно неуместно да се ползва думата губернатори! Ако сте ме разбрали, рабрали! Ако не сте - да сте!

44

гражданин

преди 7 години

Къде в България има губернатори? Ние не сме в крепостна Русия и струва ми се, че няма да се върнем към тази изостанала, разбойническа държава. Този нещастен човек Герджиков има вид на самовлюбен в себе си и се изживява като действащ от години за години министър председател, а не за някакви си я има я няма 45 дена. Комплексари с дипломи за висше образование.

43

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНякой да те кара насила да гласуваш?Аз не гласувам от поне 10 години, и нямам намерение до живот.

42

Анонимен

преди 7 години

30 млн лева, за да си изберете пак същите управници)))

41

Странно!

преди 7 години

Герджиков оставя цялата банда на ГЕРБ да провежда изборите, странно. Надявахме се този път да няма костинбродски бюлетини, с които ГЕРБ досега печелеха изборите, а както се очертава изборите пак ще са манипулирани от ГЕРБ.

40

Реса Филчева

преди 7 години

Нали съм си руса, та все към Русия ме тегли и много обичам Путин. Само като го видя на снимка и се подмокрям. Иначе съм си отявлена фенка на Бойко Борисов, но той не ме забелязва. Нищо, като малка бях влюбена и в Ален Делон, който също не ме забелязваше.

39

Анонимен

преди 7 години

до 45 - по цяло свят като кажеш машинон се разбира именно машинно електронно.дистаннционното бива много видове - уточнявай какво разбираш. дистанционна може да се гласува и ПО ПОЩАТА.като кажеш дистанционно - не знаич нищо. само че го правиш от друга държава.като кажеш електронно се разбира че използавш компютър.понятитето дистанционно електронно никой не го изплозва.

38

ром-интелектуалец

преди 7 години

Продавам си гласа на този който иска да го купи. Цена по договаряне, но не по-малко от 300 лв. Все пак живеем в пазарни условия. Какви са тези рестрикции.

37

Анонимен

преди 7 години

Ако те изберат мажоритарно - министър ще бъде ли депутати? в нашата система не е, но примерон по английската е, защото няма кой да го замести. от друга страна възниква въпросът какво правим ако 50-60 човека депутати поискат на 2-та година да станат кметове - нови избори или си имат подгласници, както президентаима вицепрезидент? Ако решим да отзоваваме депутати с референдум - няма ли да излеез скъпо за 240 души в един мандат и посел 240 избора отново?

36

Анонимен

преди 7 години

до 40 - реферндума ще го обсъжда следващото НС. За това се прецени, че живота му е твъред кратък. Бойко умишлено бавеше топката.върив се към идея за смесена немсак система - 50 процента мажоритарност и 50 процента пропорционалост, но се искат уточнения.

35

Анонимен

преди 7 години

До 42Говориш за ДИСТАНЦИОННО електронно гласуване.Защото като не кажеш ДИСТАНЦИОННО, се разбира пределно ясно, че машината (електронна) компютър е в секцията за гласуване.Това което пилотно правят те СЕГА е в секциите да сложат компютъра/машината за електронно гласуване.

34

Анонимен

преди 7 години

при машинното е очевидно, че си реален избирател,а пир електроното аз се регистрирам, но от мое име може да гласува сестра ми да речем. това няма как да се провери.например ние сем 3 души над 18 години с 4 компютъра. регистрираем се към три от тях. В избориня ден другите двама решават да не гласуват, аз гласувам вместо тях три пъти! И вместо БСП - Герб - ВМР имаш три гласа за ВМРО! как ще ме хванеш! електронон гласуване - не ме видаш зад екрана. Всичко е законно.