14

Стефан

преди 7 години

Така. И с акъла на Бойко. Да се махат от площада. Какво чака полицията?Направо са си лика прилика с Бойко.И с толкова мозък ако изобщо имат.

13

Анонимен

преди 7 години

Бойко ли ще плаща!?

12

hh

преди 7 години

конецесия = корупция ... кой губи???

11

СЕЛЯНКА

преди 7 години

Колко пишман фермери са като селски Андрешковци ? Много ,ама многоооо.Колко от тях плащат осигуровки на ратаите си ? Малко ,много малко. Кои и как им брои животните ? Какви данъци плащат за печалбите си и кой ги контролира ? Това да кажат овчарите и козарите ,защото приказката за лъжливото козарче е вярна.

10

Пян Гъ

преди 7 години

КЪМ "БАСИ ДЪРЖАВАТА" и "УУУУ"Бацета, имате право, но ДОНЯКЪДЕ. В БГ поне 90% от протестите са организирани и платени. Възможно е и този да е такъв. Факт е, че служ. кабинет не може да реши такъв проблем още първия ден. Но има и друга истина: ако преходният кабинет не се занимава с такива проблеми и ако след изборите не може да се сформира кабинет с месеци, тогава какво - ФЕРМЕРИТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ЛИ? Сега имат зор, сега протестират - тяхно право е, както на майки, инвалиди и др.

9

Баси Държавата

преди 7 години

Уважавам труда на хората,но защо не протестираха,докато беше бай *** на власт?Колко време мина откакто обеща да подаде оставка ако Ц.Цачева не сатне президент.Сега какво очакват от служебните министри и от кабинета като цяло?Нещо този протест ми е ни в клин ,ни в ръкав!

8

vlady

преди 7 години

Да сезират за дискриминацията архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.

7

прост

преди 7 години

А къде са прасетата, тракторите и гайдите да подкрепят Бойко Борисов, който много добре се разбира с простите?

6

Десислава Танева

преди 7 години

ХАХАХАХАХАХАХАХА ААААААХ ХАХАХА. Смея се бе!

5

уууууууууууууууу....

преди 7 години

СКЪПИ ФЕРМЕРИ НЕ СТЕ ЛИ МАЛКО ЗАКЪСНЕЛИ ЗА ПРОТЕСТА НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ СЛУЖЕБНИТЕ МИНИСТРИ СА НА РАБОТА ПЪРВИ ДЕН ИЛИ ТАКА ВИ КАЗАХА ДА ХОДИТЕ НА ПРОТЕСТ - И КОЙ ВИ ДАДЕ ТОЗИ СЪВЕТ ЗА ПРОТЕСТ ТОЧНО ПЪРВИЯ РАБОТЕН ДЕН - ВИЕ НЕ РАЗСЪЖДАВАТЕ ЛИ - ЗАЩО НЕ ДОЙДОХТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ДОКАТО БЕШЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО Б.БОРИСОВ????????????????

4

боян

преди 7 години

Освен това се изисква овцете майки и козите майки да имат доказано родословие, което се вписва в специален регистър. Ако нямат - няма да има и субсидия.а браковете с кочовете и пръчовете ще имат ли регистър??? бaси тиквениците работят по тия министерства, че и заплати получават

3

Фермерка

преди 7 години

Да блокират Гръцката граница :)).

2

Веселин

преди 7 години

Точно така трябва да стане,Субсидии само за реализирана продукция,масово във фермите поддържат само брой *** ,а мляко внасяме.Добитъка във фермите не го гледат а само го хранят колкото да не умре от глад.Тези протестиращи защо се правят на настъпани все едно не знаят че е така.Стига сме хранели мързела и далаверата,искаме работата да става както трябва,и тогава ще говорим за икономически ръст.ВСЕКИ ГЛЕДА ДАЛАВЕРАТА А НЕ КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПОВЕЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ....

1

Анонимен

преди 7 години

На бат Бойко фермерите