15

123

преди 7 години

Какъв Чърчил, какви 5лв. бе! Няма ли български примери за родолюбие и българщина, че ми цитира исторически противоречива англосаксонска личност, за да "блесне" с познанията си с измислени цитати, и да се направи на интересен....Аман от лакеи!

14

найден

преди 7 години

Ле-ле-е-е , много работа, много нещо , абе тия още в първия ден се преработиха , ами след месец ще са капнали от "работа" , тогава какво става !!!!!!

13

Анонимен

преди 7 години

По конституция, служебното правителство има ДВЕ задачи: 1) осигуряването на нормално провеждане на избори; 2) работещи институции, за да не се получи вакуум в работата на държавата. Всичко останало е на заден план. Колкото и да ми се иска и на мен пълна ревизия, това на всеки е ясно, че няма как да стане за 2 месеца и както посочих, това НЕ Е работа на служебното правителство, а на първото легитимно избрано правителство! Не вменявайте на служебния кабинет (ерго, на Радев) нецелесъобразни неща!

12

naco

преди 7 години

Сега през този "БОРД" ли ще бъдат ОТКРАДНАТИ- УСВОЕНИ ПАРИТЕ ни? НАРОДЕ???? Ще РОВИ ли,другарят Герджиков,или ще ЗАМИТА? НАРОДЕ????

11

Анонимен

преди 7 години

Изборен борд имаше и при Марин Райков. На герджиков голямата му драма е да бъдат честни изборите.

10

Анонимен

преди 7 години

Тия пък изборен борд ще правят,че кой ще избират,има си ЦИК сякаш е зациклил,ами да си отварят очите кой влиза-излиза що за чанти с инструменти мъкне,че се измъкне с ведомствения инструментариум,вкара малко,а измъкне всичко и то пред очите на всички,що комисии и гласоподаватели,подаватели на идеи,ама кой ги слуша,че чак си е за велико събиране.

9

Анонимен

преди 7 години

Московски - идва с Брада - Борисов веднага да се обръснеш, какво си замязал такъв на разбойник.. да няма нов мода, пък аз да не знам (в интерес на истината -има). Московски - ама и вежди е с брада -Б - той може. Той е човек на културата, творец......

8

Smurf

преди 7 години

Сега за момент си спомнете какви дивотии плещореше Борисов на заседанията на министерски съвет, че и се гордееше с простотията си

7

Анонимен

преди 7 години

И така герджиков даде срок - 10 февруари. ще видим какво ще открият до тази дата? очаквам с интерес да разровят поне малко мръсното бельо на Герб, и то - още в края на тази седмица. семеджев е казал че в петък ще е наясно как стоят нещата в Здравното министерство и че очаква голяма каша.

6

Анонимен

преди 7 години

Чакаме! Половината батаци да открият - пак ще е постижение! Проблемът е, че са мноооого!

5

#КОЙ е той

преди 7 години

Трябва да разбута обществените поръчки на #КОЙ, защото Борисов 2 както се видя управляваше с любезната подкрепа на ДПС, подсигурена от финансовата подкрепа на ГЕРБ за фирмите на #КОЙ.

4

основните приоритети

преди 7 години

"искам да бъдем максимално организирани и мотивирани. ""Герджиков поиска да се обърне внимание и на обществените поръчки, които определи като болна тема.От вицепремиера по европейските фондове той също очаква доклад за състоянието на изпълнението на оперативните програми с цел успешно усвояване на европарите." -

3

Анонимен

преди 7 години

Доколкото схващам идеята на Герджиков е, че ако се намери нещо не както трябва ще е нужно време докато влезе в прокарутура, съд, да се задействат нови механизми , да има поне месец -месец за финансовиет отчети след ревизиите и т.н., а отделон и провеждане на изборите, което не трябав да се извършва в обстановка на противопоставяне, защото може да се наложи голяма коалиция - Герб - БСП.

2

Анонимен

преди 7 години

този срок ми си вижда малко кратък, но като се има предвид късият живот на правителството - два месеца - , всъщност не е толкова кратък - това е една четвърт от мандата му. Все едно едно редовно правителство, цяла година само с ревизии да се занимава.

1

Анонимен

преди 7 години

Президентът Радев май сбърка с този премиер и част от министрите. Не за това гласуваха хората гласували за него на президентските избори.