24

АХЕ

преди 7 години

До Свободен демократ - Абе ти в средновековието ли живееш, та ми цитираш Сервантес???

23

Възмутен

преди 7 години

Поредната долна простотия, с която ни подготвят че на всички ще увеличат сметките за ток!!! От години не се отоплявам на ток. Абсолютно всяка година при подобна простотия публикувана в пресата сметката ми скача до небето! Да не говоря, че тока спира непрекъснато и уредите полудяват! Нямам думи!!! А някой от хорицата, на които им се налага да ползват духалки дали е разбрал, че ще намаляват напрежението, за да не се предпази?!

22

гражданин

преди 7 години

Защо и докога ще се говорят и пишат глупости по медиите с една единствена цел да всяват страх в хората. Първо, цената на тока не е повишена. Второ, по-високи сметки плащат тези, които се отопляват на ток, заради дълго продължилите се ниски температури. Стига с тези клишета, солени, малчугани, лакомства и какви ли не други подобни на тях журналистически глупотевини. Бъдете поне малко по-грамотни и цивилизовани.

21

ssssss

преди 7 години

Този експерт що не дойде да му го ...........аз съм с един климатик 18-ка инверторен и Енерго Про ми пращат сметка за декември 520лв.нормално ли е, да ви ...................

20

Анонимен

преди 7 години

Надписването на сметки не се прави защото от Чез И Еон увеличават всяка година съвсем законно цената на тока. Всичко се прави законно и така трупат големи печалби.

19

АХЕ

преди 7 години

Това е в пряка връзка със събитията, последвали подобно увеличение на сметките през Януари 2013Г.!!! И защо Бойко Борисов тоя път се измъкна као пръъъъъц от кюлоти?????? И ако изтриете поста значи сте платени гномове!

18

Анонимен

преди 7 години

Цялата измама е от електродружествата. На журналистиката и е работата да ни информира, а не всеки индивидуално да стигне до измамата на дружествата. По добре да се плати на един екип от 35 човека. Отколкото всички да си проверяваме разходите ежедневно, ежечастно и да пресметаме. Така разбрах преди години, че топлофикация ме краде, не съседа. Дружеството пресметаше сградната ми инсталация прогнозно за цял радиатор от 10 глидера и ми пускаше сметка за 50лв.

17

анонимен

преди 7 години

в коя бяла дьржава се отопляват на ток

16

Анонимен

преди 7 години

КАК СТАВА ТАКА,ЧЕ СМЕТКАТА МИ Е ВСЕКИ МЕСЕЦ 70-75ЛВ.,А ДОРИ НЕ СЕ ТОПЛЯ НА ТОК? И СЪМ В ЕДНОСТАЙНО ЖИЛИЩЕ.ТА ТОВА Е СМЕТКА ЗА ДВУСТАЙНО.И ПОСЛЕ ВИКАТ-"НИЕ НЕ КРАДЕМЕ".

15

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България е, че комунизмът превърна хората в готованци и мързеливци. Днес при капитализма работливите и кадърните живеем добре, а готованците и мързеливците са бедни и мизерстват и не могат да си плащат сметките на услугите които консумират.

14

Анонимен

преди 7 години

Личи си, че БСП е на власт.

13

Анонимен

преди 7 години

Нали сме капитализъм и пазарна икономика, когато една стока е в изобилие цената и пада. Българи дори и след като ЕС ни спряха Козлодуй пак е сред световните лидери по производство и експорт на ток - на 14 място заедно с развити страни като Австрия. Какво става с невидимата ръка на пазара, регулира ли, регулира ли?

12

Свободен демократ

преди 7 години

Никой не е принуждаван със сила да консумира ток, вече не сме комунистическа дикатура, при свободата и демокрацията всеки сам избира дали да консумира ток и да плаща големи сметки или да не ползва ток и да не плаща. При демокрацията всеки е свободен да решава сам какво да прави, "Свободата Санчо, е най-висшето благо, което Бог е дал на човека".

11

маке

преди 7 години

я се греем на вино верно мако е солено но ..........приятно

10

Анонимен

преди 7 години

Акумулираща печка? Вие в кой век живеете? Това беше по комунизма с тея печки. Сега ще платиш 1 милион лв ток за ая печка и пак ще седиш на студено... Нямаш ли дограма и изолация е много кофти. Според мен най-евтиния начин за отопление (без дървата) си остава климатика. Просто трябва да се инвестира малко повече в него за да може сметката за ток да е нормална. Другото обаче е, че ЕРП-тата яко манипулират електромерите...

9

МАЙНА

преди 7 години

До Анонимен4Ако има как да го сложиш хоризонтално няма да върти . От опит знам с 1 времянка.

8

Анонимен

преди 7 години

Аз съм на 4 хилки месечно, дори не знам колко ми е сметката за тока, плаща се автоматично от сметката ми.

7

Анонимен

преди 7 години

Щом необичаш руската мечка, получаваш висока сметка.

6

Анонимен

преди 7 години

Когато едно нещо е скъпо за някой то не се купува. Ч***гуна еленко друго не можа ли да измисли?

5

Лъган

преди 7 години

Никой не идва да инкасира - сметките се увеличават процентно на калпак!Няма смисъл от икономии! Лъжат ни!