36

Анонимен

преди 7 години

америка тръгна по пътя по който заслужава,пътя на разрухата

35

Анонимен

преди 7 години

Добре,че за нас кутригурите няма забрана и имаме все още право на виза.

34

zaw12929

преди 7 години

3300zaw12929преди 27 секундиЛибералните европейски "ценности" дадоха фира по всички линии и се надявам Тръмп да сложи ред в света.Протестите организира Хилари и няма скоро да спре, но всяко зло има край.

33

zaw12929

преди 7 години

Либералните европейски "ценности" дадоха фира по всички линии и се надявам Ъръмп да сложи ред в света. Протестите организира Хилари и няма скоро да спре, но всяко зло има край.

32

Неутрален

преди 7 години

Аз съм за,смела постъпка на Тръмп,вярно не всички хора от Сирия примерно са терористи и носят заплаха,но в процентно отношение не са малко спрямо другите държави,Меркел като ги пусна всички бежанци кой от Сирия....кой от Афганистан какво стана?!Хаос и терор в един момент можеше да се окаже много по страшно,това ако беше в България не ми се мисли какво щеше да стане,пълен хаос

31

Анонимен

преди 7 години

Никаква криза не е предизвикал. Предизвикал е криза само в главите на драскачите, че няма да си вземат заработеното от Сорос и сие.

30

Анонимен

преди 7 години

До *** до 16Не предизвиквай съдбата. Ако не дай си боже в България стане война бързо ще проумееш че Женевската Конвенция е полезно нещо, което по-умни хора от теб са договорили и подписали преди да се родиш.

29

Циник до 26

преди 7 години

В Япония има джамии! ФАКТ! Не е срамно да признаеш грешката си!Срамно е - да упорстваш!

28

До 26

преди 7 години

Не си прав!Имам познат японец, които стана мюсюлманин. Така и не разбрах защо, а и не попитах. Но да те питам: след като си живял в Токио 4-ри години, колко пъти си ходил примерно до центъра на Джайка в Хатагая? И ако си минавал през Шибуя и парка Йойоги, дали си ходил и от другата страна - с Кейо през Сасазука? Най-вероятно не, по разбираеми причини. През 98-*** там нямаше джамии, но искам да ти илюстрирам не само необхватността на мегаполиса, но и невъзможността да знаеш за всичко в него.

27

Анонимен

преди 7 години

Продължавай да вярваш в дядо Коледа ( на гугул) това е правилния избор само така. Е няма как да те убедя, че дядо Коледа не съществува. Но аз знам какво съм виждал и чул от хората на място.

26

Циник

преди 7 години

Това е несериозно! С малко усилие ще видиш - това, което и аз видях!

25

Анонимен

преди 7 години

Сигурен ли си, че това което си видял на снимка в лъжливия гугул е истина. Вземи и си намери някой друг приятел японец в Скайп и поговори с него. Аз живях около 4 години с японка в точно в Токио но често съм ходил и по служба и в други градове на Япония.

24

Циник до 24

преди 7 години

Даже и в Токио има джамия....ти сигурно си живял с Торанага - сама! :-)

23

Анонимен до 23

преди 7 години

Остави лъжливия гугул аз съм живял 5 години в Япония и никъде не съм видял и чул, че има мюсюлмани там говорил с с много от тях по този въпрос и те казват, че няма мюсюлмани в тяхната страна.

22

Циник до 22

преди 7 години

Бъркаш жестоко....има....и джамии има!Провери в Гугъл

21

Анонимен до 17

преди 7 години

Тръмп не е включил Русия и примера който даде, защото това е единичен случай а мюсюлмани има в всички страни по света само в Япония няма.

20

Циник до 16

преди 7 години

Баш такива, като теб - замеряха афганистанската с**** на мюнхенската гара с цветя, и плюшени мечета! Ако ти се наложи да умираш под гумите на някой тир....направи го спокойно - със съзнанието колко политкоректен си...и как знаеш Женевската конвенция!

19

Анонимен

преди 7 години

Тръмп работи срещу американските интереси. Затова русофилите му се възхищават.

18

Анонимен

преди 7 години

Тръмп направи голям подарък на Даеш. Хвана се в клопката, в която те се опитват да вкарат християнския свят.

17

Анонимен

преди 7 години

Да бяхме имали един Тръмп, а не Меркел, ама на, всеки с късмета си