45

Pipi

преди 7 години

Направете на костов доган и пеевски и после плуйте бойко

44

анонимен

преди 7 години

30 милиона лева ще струват изборите заради едно нагло селянче,тъй като тези избори бяха излишни и ще повторят предишното пагобно безмислено народно събрание,тъй като няма никъква промяна във изборните правила,и ще има отново избори.

43

Анонимен

преди 7 години

Цел на организираната престъпност и тероризъм са плановото унищожаване на икономиката и населението на съответната държава.Всички знаем за:1.Планът "Ран-Ът",разработен от АОНСУ, 2.Всички системи на държавата са разстроени и унищожени-управление,отбрана,икономика, образование, здравеопазване.3.Два милиона българи са унищожени,други два милиона- изселени от БГ. Изводи: 1.След 1989г БГ се унищожава планово от партийно организирани престъпници и терористи! 2.Ревизията-за периода от 1989г до днес!

42

naco

преди 7 години

Или РЕВИЗИЯ ,или НИЩО!!! Ще РОВИ ли,другарят Герджиков,или ще ЗАМИТА? НАРОДЕ????

41

Анонимен

преди 7 години

Кражбите на властите са традиция, която се предава като щафета от управление на управление. Пазят се защото разчитат на глупавия народ и се надяват че ако днес народа ги свали утре пак ще ги избере

40

Мира върти далавери

преди 7 години

Баба Мира пак ли обърна палачинката :) Няма да забравя как се беше престарала веднъж с процентите за ГЕРБ :) Беше направила "проучване", в което беше измислила за ГЕРБ резултата с 10-12 пункта по-висок от реалния.

39

България над всичко

преди 7 години

"...ДСБ и "Да, България", се свеждали до 2% на изборите..."Ако заедно имат 1% трябва да се радват. РБ - също. ГЕРБ също ще получи брутален шамар и ще загуби с много. На българите НИ писна от либерасти и предатели. Всеки вижда, че българските интереси се продават за една снимка с Меркел или друг западен клоун. Тиквун и Роско ходеха в Белия дом с памперси, защото се изпускаха от щастие като Обамката им позволяваше да му целуват.. краката.

38

Обективен

преди 7 години

То друга ревизия си трябва, ама няма кой да я направи.Трябва ревизия от ноември 1989 година досега. Само да вметна, че това не е ревизия само на прехода, който завърши през 1991 година с приемането на новата Конституция, която юридически финализира вече извършения преди това преход, а и на целия следпреходен период на капиталистическо развитие на България.

37

Анонимен

преди 7 години

Всички са навързани като котешки черва и само се прикриват едни други.Трябват нови хора, лустрация и тотална чистка.

36

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 7 години

ВИЖТЕ САМО, КАК ЧРЕЗ МЕДИИТЕ СЕ МАНИПУЛИРА. КАКВО ДА СЕ ПРАВИ, ТОВА Е ЕДИН ВИД НАТИСК ЗА ПРОВЕРКАТА ОТ ДВА МЕСЕЦА. НЯМА КАК ДА ГО КАЖАТ ОЧИ В ОЧИ, ПО ТЕЛЕФОНА.....ТРЯБВА ЗА ЦЕЛИЯТ ПЕРИОД НА УПРАВЛЕНИЕТО РЕВИЗИЯ.

35

Анонимен

преди 7 години

Ревизия на целият преход !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ управляваха малко над 2 години преди Бойко Борисов пак да подаде оставка и после още малко време като премиер в оставка - общо около 2 години и 2 месеца и половина. Това не е много и си се нуждае от ревизия. Само дето се съмнявам, че ще стане. Орешарски през 2014 не успя да направи тази ревизия - ГЕРБ го свалиха от власт преди да успее да напраи каквото и да е.

33

Наблюдател

преди 7 години

За да има сериозна ревизия, трябва съвсем друг субект във властта! Ще ни забавляват пак....

32

Анонимен

преди 7 години

много ми е интересно - да допуснем тезата че правитество се създаде трудно. Служебното правителство може да управлява още 2 месеца. А ако се насрочат нови избори - и още 2 два. Знаете ли какви ревизии може да направят за 6 месеца на Герб.

31

Беба

преди 7 години

Мира Радева е върла комунистка и платена провокаторка. Тя не обича Бойко Борисов и затова ги говори тези неща. Забелязана е да ходи в руското посолство и да излиза от там с червен куфар пълен с рубли и папка пълна с указания и опорни точки.

30

Анонимен

преди 7 години

Ревизия трябав за целия преход или поне от 1997 насам, когато бе втората вълна на кредитните милионе, но това не е в правомощията на едно слежебно правителство, пък и то има ограничен живот.но вероятно обществените поръчки от последната половин-една година ще бъдат разровени и някои може дори да идат на прокурор.

29

Анонимен

преди 7 години

Герджиков поиска да се обърне внимание на обществените поръчки, които са болна тема като даде срок до 10 февруари за ревизии.Пак този срок той е дал, и за обстоен доклад от който да стане ясно как стоят нещата по усвояването на еврофондовете. Министър ще направи усилия да бъдат преодолени по-голямата част от 11 препоръки, които ни налага ЕС.герджиков исак информация от свършеното до момента по председателството ни на ЕС, иска културна програма.

28

реалист

преди 7 години

В всякоко министерство заедно с новия министър трябваще да влези и прокурор.

27

гочоолу

преди 7 години

До анонимен 19За кой ще гласуваш няма значение!От теб се иска само едно:Да си измиеш краката,да измислиш няква вратовръзка и да отидеш до урните!И да гледаш възторжено,с надежда в светлото бъдеще!

26

реалист

преди 7 години

Трябва ревизия от КТБ насам? Но това е работа и на умрялата ни прокуратура.