201

Светли

преди 7 години

Генералът ще лети с каквото си иска, защото може и защото така иска! Изключително ми е радостно за гадните нещастни ***, в което число влиза и по-голямата част от мръсното журналистическо племе, които се пръскат от злоба. Пиите си успокоителните, смърдели смешни нещастни, щото ви чакат още много много тежки години на злоба хахаха

200

zodia rak

преди 7 години

До :)Президентите не летят с редовни полети и не се возят в градския и междуградския транспорти заради мерките за сигурност. Щом ББ-Тиквуний не лети с редовни полети, защо РР-Пилотский да го прави?!?

199

:)

преди 7 години

Какво щеше да им стане, ако се бяха качили на редовния полет за Брюксел !?

198

Анонимен

преди 7 години

Това ли е най-важното - с какво е летял президентът?Забравяте, че той е военен летец - разбира от самолети; забравяте, че е президент - той решава с какво и с кого ще лети. Коментарите по "темата" отговарят точно на определението "Търси под вола теле".

197

уят

преди 7 години

Ние немаме танк колега, а може би с каруца ...

196

ГАДОРЯН

преди 7 години

Следващия ни президент трябва да е танкист и да ходи до Берлин с танка. Кога друг път български танк ще стъпи в Берлин. Инак немски танкове стъпваха у нас през 40те на миналия век. После руски пък яко налазиха у нас, Берлин и много други градове. Такива ми ви работи господа офицери и вся осталая *** ;)))) Дерзайте. Деугия път гласувайте за мен хехе. Как хубаво звучи президентът Гадорян. Малко така по римски - Траян, Веспасиан, Октавиан и т н ;))))

195

Анонимен

преди 7 години

Спартана е добър самолет хар4и малко надежден може и от поляна да излети дори в БГ е пробвано с 4овешки условия на борда все неща дето Ту и тем подобните на северната ко4ина не могат

194

Доган

преди 7 години

Баце деше на мача у разград с въртальота.е да то до том и пътища няма ама питайте другарта павлова

193

Ahaaaa

преди 7 години

Na joncheva suhoto bebeshko mliako i humana ste sa na ikonomichna dostavna cena - ikonomiite sa na samata joncheva demek, stoto vie plastate transporta taka ili inak...i na bavachkite. Daje..

192

Aride

преди 7 години

Simvolika - mmm....da - praznik za vlubenite sergey i elenka, rumcho i propelerka....

191

Анонимен

преди 7 години

Да подкарва МИГ-а на мига към Брюксел.

190

Парашутист

преди 7 години

Да беше отишъл с безмоторен самолет щеше да е още по евтино, ББ си летеше с Фалкона дето харчи по-малко и от Спартана ама никой не тръбеше

189

Анонимен

преди 7 години

Радев като е решил да прави икономии може да спести страшно много пари ако махне охраната и колата от НСО на Деси

188

анонимен

преди 7 години

много си *** анонимен

187

Анонимен

преди 7 години

Гафа е огромен, би трябвало радев да си подаде остчавката незабавно. Иначе почват протести сега. Не се търпи този кървав режим който наложи бсп!

186

ИСТИНАТА !!!

преди 7 години

Румен Радев излъга за посещението си в Брюксел. Причината да избере военния Спартан за неофициалната си визита в сърцето на Европа не е да се спестят пари, както се твърди в официалното съобщение на администрацията му. Причината е, че големият правителствен Еърбъс е в ремонт, а по-малкият Фалкон едва побира официалните лица със своите 8 места и няма място за журналистическа делегация

185

Rahat lokum 1

преди 7 години

100 dushi bg delegati po 6 chasa poveche imat za transport, sasto i za staj, sasto i za komandirovachni pari...smetkata e nadpisana s 600 rabotni chasa x 400 evro na glava za bg budjet i za bg narod suveren. Oh, kotio...:-)

184

Илко

преди 7 години

Ехх злобата българска...

183

sss

преди 7 години

Абе плючете го генерала,ама Тиквонии колко пъти използва за щяло и нещяло еърбъса? Айде малко помислете.Или лети с вертолет до някое место на магистралата,че да резне лентичка и после разправя няма дупки по магистрала Тракия. Колко разходи направи тази мутра?

182

Анонимен

преди 7 години

Като ще е по - евтино, защо не пътува с автобус с прекачване в Мюнхен?