142

Еди Ведър

преди 7 години

Както жалките полицаи казват. Нищо ,че е полвин джоинт то по закон пак си е престъпление .И ти губят безмислено 24 часа. А седователите викат за кво ми ги водите пак такива пускайте ги.Но не докрая на 24те седиш да пълниш празното районно. По същата крива ПОЛИЦЕЙСКА логика. Престъплението си е престъпление. Това дали биеш крадеш или педофил в България няма значение. Така ,че охранителите са за съдене ,въпреки ,че според мен са прави.

141

Мартин

преди 7 години

"Епаа, я исках да се явим в полицията, ама немах желание"

140

ШАРАН БГ

преди 7 години

На кадрите вижда ли се З А Щ О охранител удря шамар на *** ? И като има 144 оплаквания срещу него за кражби,наркотици и увреждания, той ,миличкият, защо да не се оплаче поне един път ? Така сигурно е възпитан като чавдарче, пионерче, комсомолец или като воин от редовете на славната БНА ?

139

Сапа

преди 7 години

Малко са ги били като малки, малко ги бият и на камерата, затова са такива и на свобода

138

Охранител на клуб

преди 7 години

Тоя колега са го снимали и за туй така ,ама мен ме не лови камера и хрущят кокали и ченета в тъмното

137

Анонимен

преди 7 години

Аз имам една максима - ако толерираш нещо, рано или късно ще ти опре до главата. Който защитава наркоманите, някой ден ще се сблъска с тях и ще му дойде акъла. И сега някой умник ако ми каже - ами и ти ще опреш някой да те бие на улицата. Ами няма, защото без причина никой няма да ме бие. Хайде стига ги изкарвахте жертви. Ако се бяха държали като нормални хора, никой нямаше да ги закачи.

136

инж

преди 7 години

"Бититте са в районното управление, но са отказали да се явят". Правописа запазен...! Въййй майкооо! Това са хора вадещи си хляба с писане! Мария Нистерова, горката! Белким по-скоро те хареса някой за хубостта ти и те вземе, че тук Марийче хич не е за теб.

135

Анонимен

преди 7 години

Бой и само бой но на голо и на публични места за да има ефект. Ако всички си вършеха работата като тези момчета от охраната България щеше да по добро место за живот.

134

ОХРАНИТЕЛИТЕ

преди 7 години

нямат нарушение. Даже когато убиват.Те са на работа. Значи могат да бият и убиват.

133

Хахахх

преди 7 години

Ама вчера всички новини почваха с драма. Като окрадат някоя бабичка и репортерките хукват да нищят що никой нищо не прави. Сега като са ги ошамарили малко - пак същите репортерки хленчат за правата на наркоманите. Не са за бой, за лагер са тия.

132

Баси Държавата

преди 7 години

Тази дето е снимала клипа и пожелавам,утре като ги пуснат отново да й скъсат обиците от ушите или да й разбият муцуната заради кантата и след това да я питам дали СОТ-аджийте са лоши.

131

Анонимен

преди 7 години

Охранителите-моралните стожери на Републиката.Стига смешки.Сложили вълка да пази стадото.Та казвате господата охранители ще ни спасят от наркоманите.Каквс велика кауза.

130

Наблюдател

преди 7 години

Как кажи речи всички медии скочиха да защитават престъпници продукт на извратената правораздавателна с-***! Системата която реално ги възпроизвежда тия !

129

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 107Първо: Тези не стигат до затвора.Второ: Да не мислиш, че в затвора няма дрога и вътре ядат тулумбички и пеят "Мила, моя мамо" за осми март?Трето: Цитирам наркоман - "сутрин като се събудя и веднага излизам да търся някой да му разбия главата и да му взема парите".Та, значи, наркоманите ще бият хора по улиците и ще ги грабят, а тях да не ги бият, така ли?

128

Анонимен

преди 7 години

Журналистите пак се изложиха със защитата си за два ***, за пореден път!

127

до 136

преди 7 години

Лесно е да ги мразиш, но те едва ли са вярвали и са искали да станат такива.ама щом смятате, че трябва да се изтребват... това е филосфията на бащата на народите. той казваше - няма го тоя, няма проблем, та и вие така - няма наркоман, няма проблем.

126

Варна

преди 7 години

Най-мразя наркомани , виждах ги ежедневно в детските ми години, виждал съм ги и как се дрогират . Абсолютни *** ,които нямат място дори и в затвора . Да живеят на моя/ваш гръб , за тях само свръх доза и проблема е решен. Бях на 14 ,когато два такива индивида се опитаха да ми свалят часовник и маратонки от мен. След това дори съм и бил такива копои ,дори и само напушени. Смея да твърда ,заслужават си го, НО всички ние знаем ,как голяма част от частните охранители се мислят за безсмъртни.

125

Анонимен

преди 7 години

"Бититте са в районното управление, но са отказали да се явят." - Какво?

124

Той

преди 7 години

До Анонимен 126АКО...АКО...АКО...ако имаше нож...ама нямал...ако Ботев беше с каска,нямаше да го прострелятако Левски беше с ботуши,нямаше да му се закачи цървулаако Баба имаше дръжка,щеше да е ДядоНЯМА АКО,ИМА ГОЛИ ФАКТИ

123

Анонимен

преди 7 години

Тези, които изпитват съчувствие към подобна ***, най вероятно също имат палави ръце и обичат да пипат, където не им е работа.