87

Кукуригууууу

преди 7 години

мъри оуууу, ако беше конкурса в Нигерия или Никарагуа или Сомалия или дори сред племената на *** и Команчи , то с костюма може да се яви нашта ама като всички са с бални рокли , ти да я пращаш там като Тарзан , де ви е акъла *** . *** тиквази ! Анита Мейзер пак ли ти я прати *** оу Магиту Вълчанова - като нямаш талант и не ги разбираш тия неща , *** да копаш картофи ***, че то другия път я облечи с гуми Видима и 2 акумулатора на ИСКРА да популяризираш българското . тц тц тц Вълчанова,Вълчанова

86

Анонимен

преди 7 години

Конкурсът е за красотаТая е показала много малко сексапилКак да спечели

85

nina

преди 7 години

Костюмът е интересен,нетрадиционен и "варварски".Аз лично правя асоциация със жена-войн. За мен идеята е оригинална.

84

Аноним

преди 7 години

Каква носия, какви 5 лв???Няма нищо общо с национална носия, да не говорим, по е бюстието изобщо, ама изобщо не пасва на долната част на костюма. Пародия!

83

Анонимен

преди 7 години

Костюма е за кукери направо е тргичен може да са искали да популизират българското но всъщност са го окепезили

82

Вела

преди 7 години

Момичето ни е красиво, но костюмът е глуповат. Няма нищо общо с конкурс за Мис, да се беше явила с него на Хелуин. Както я й представиха между впрочем.

81

дедо гоше

преди 7 години

а с какво да излезе верно, с потури и *** ли???пак ли нарушихме на някой правата....

80

Сега сме добре!

преди 7 години

Абе ние колкото се изложихме с Анита Мейзер това ни стига за 100 години напред!Тази мома си е хубавка!

79

rusnak

преди 7 години

Е защо не и сложиха и от онези огромните маски на главата, потури и ***???

78

Анонимен

преди 7 години

Прекрасно е нашето момиче! Страхотна идея и на създателя на костюма. За жалост злоба и завист винаги има, така си изразяване "подкрепата"... По български!!!

77

Супер е

преди 7 години

Момичето си е страхотно и костюма е различен ... Най-красивата ...

76

ivan ivanov

преди 7 години

БРАВО!!!!!! а с кво да се покаже?

75

Анонимен

преди 7 години

"ритуални шествия жени не взимат участие - така е според традицията. Хлопатарите са част от мъжки маскараден костюм. Цветните помпони са характерна украса на връхна празнична дреха от носията в някои райони на шоплука."Ами тогаз да забранят на миските да носят токчета, защото тези обувки поначало са мъжки. Измислени са, за да не падаш от коня като яздиш.

74

Анонимен

преди 7 години

Хлопките се слагат на овцете,тая е наистина една овца както се е облякла

73

Анонимен

преди 7 години

Много красива овса.

72

Кристиян

преди 7 години

Еволюцията може да е заобиколена, но естествения подбор е в десятката.Оная да не завижда на младото. Колкото до звънците и лопките, все пак е дело на студент. Може и да е тройкажия. Следващия път да е по-старателен и интелигентен. Не показваме овца на конкурса, или овчарка, а кандидатка за МИС. Нашите са вечните кандидатки. В Гинес могат да се запишат. И ще са първи.Като знам какви *** са показвали.Тази е златна.

71

Бай ви Ганя

преди 7 години

Момичето си е красиво, но с тези тенекиени хлопки все едно са хванали крадла и са я накичили със звънци, че откъдето мине да се пазят от нея. Сякаш нямаме национални красиви костюми. Посланието е неприятно. На робините са слагали хлопки за да не могат да избягат.

70

Нас

преди 7 години

Този костшщюм носи послание Който,не познава България ,ще се заинтересува ! Интересен е !

69

ужасен ужас

преди 7 години

Костюмът на нашата невзрачна участничка е отвратителен. Прилича на бито куче, на което някакви злобни дечурлига са завързали празни консервни кутии на опашката за забавление. Ще повърна!

68

Диляна

преди 7 години

Мис Франция, страхотна е! Най-накрая европейска красота и класа! Писнало ми беше от латино-*** и всякаква мексиканска, пуерториканска и не знам си какава ***! Страхотен избор, браво!