90

Анонимен

преди 7 години

Главните прокурори на 15 щата да бъдат сменени. Това е. Тръмп е президент.

89

+

преди 7 години

До 98-ми номерИслямът е забранен в Ангола.

88

Анонимен

преди 7 години

А пък Християнството е забранено в Гърция, Италия, Ватикана, Русия, Канада, Бразилия... в МОЯ ИНТЕРНЕТ КРЪГОЗОР от 5 фалшиви и пропагандни страници така пише! Край! Щом хора с акъла на Болен Сайдеров така са го казали в тези страници, значи е така! Не може да е иначе! Пише още, че Далай лама е животното лама!

87

Анонимен

преди 7 години

До НаблюдателИ как точно Ислямът в Япония е забранен със закон, след като всеки мюсулманин може да посещава страната Япония, а в Япония има джамии и хората са свободни да изповядват религията си? Това да забраниш Исляма е все едно да забраниш Християнството! Ти чуваш ли се какво говориш? Ку-кууууу!!! Има ли някой в тази глава?!

86

Анонимен

преди 7 години

"Кой срина кулите близнаци в Ню Йорк? Мюсюлмани....Това не трябва да се забравя."Не. Американците си ги сринаха сами. Един истински мюсулманин никога не би го направил. Ал Кайда е рожба на ЦРУ, а ИДИЛ е рожба на МОСАД! Тъй че мюсулманите за нищо не са ти виновни. А ти за да пишеш така, значи най-вероятно си евреин!

85

Циник

преди 7 години

Пишете в чичко Гугъл - джамии в Япония ....кликнете снимки...и ще ви излезят - ДЖАМИИ В ЯПОНИЯ! Заразата и тях не е пожалила! Само в Китай - са вече над 30 000 000!

84

Анонимен

преди 7 години

До вчера комунистите защитаваха арабите взривили "кулите", а днес първи подръжници на САЩ? Кога сте искрени"господа-продажници"?

83

Анонимен

преди 7 години

Какво става с българските комунисти?Нали САЩ бяха най-големият ви враг ?Лиз.ачи на руски за.дници!Вие винаги сте изпълнявали волята на русия,за вас България е нищо!

82

???

преди 7 години

Кой срина кулите близнаци в Ню Йорк? Мюсюлмани....Това не трябва да се забравя.

81

Анонимен

преди 7 години

Ако някой мюслимски терорист се взриви насред протестиращите дали ще го прегърнат и разцелуват? Много е лесно да протестираш по принцип ама като ти дойде до г*за друга песен ще запееш.

80

Анонимен

преди 7 години

Що ревът срещу Тръмп тези хора бре?!Тръмп просто каза, че ще прави точно това което прави.АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД го назначи! Така гласуваха и това подкрепят вашите сънародници. Това е демокрацията, като ви е криво... на следващите избори се надявайте повече хора да мислят като вас.Засега сте в малцинство.Протестирате единствино срещу НАРОДА назначил Тръмп за президент.

79

евроатлантик росенец

преди 7 години

Щом комунистите защитават Тръмп, значи Тръмп е комунист. Само Президента Плевнелиев има смелостта да му се опълчи и е готов да ходи на барикадите в защита на евро атлантическите ценности. Заради същия тоя Тръмп Плевнелиев не можа да обяви война на Русия и гледайте сега какво става.

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...фашист президент !!! !А демократа Обама и демократката НюЛянд подкрепяха обявилите се за наследници на убииците Бандеровци избили 1 милион евреи в Украйна ,Прибалтика ,Полша .И същият ,,демократ, Обама изгони над 2 милиона имигранти от САЩ .

77

Наблюдател

преди 7 години

До Анонимен 75, не знам в кой точно НЕТ го прочете, със сигурност е фалшив, защото ислямът в Япония е забранен със закон. Там визи за граждани на ислямски държави се дават по изключение и само ако работят за чужди Компании. В трудовите договори на японците има клауза за незабавно уволнение на всеки за когото работодателят разбере, че е мюсулманин.

76

Анонимен

преди 7 години

"Бежанци"? Какъв "бежанец" е този от третата снимка? Това са нашественици! Но не било политкоректно да сме ги наричали така. Тръмп най-после започна да се държи както трябва с тази *** и да нарича нещата с истинските им имена. И не му пука кой какво мисли. Това е истински президент. На когото не му пука как *** една шепа зелени, а мисли за масата американци, която го е избрала. А те са с него. И подкрепят всяко едно негово решение. Америка най-после започна да се завръща като страна.

75

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен79 А ти драги ми, ако имаше капка мозък нямаше да внушаваш лъжи,ама нали в това ви е силата на либералните болшевики . В Япония мюсулманите са нищожно малка група и основно са от приходащи по работа и пришълци от окупираните китойски територия .За първи път се появяват след Руско -Японската война където са използвани като шпиони .Пезначително малка групичка и винаги са били под наблюдение на правителствата . И никакви правилегии ,мигранти и тем подобни лицемерия .

74

Анонимен

преди 7 години

"SOROS I ROTSHILD ISKAT POLITIKATA NA USA DA E PROTIV HRISTIANITE"Точно поради тази причина си сложиха фашист за президент!

73

Анонимен

преди 7 години

"Тръм *** кефи максимално за сега!"Хората пишат "за сега"... И се чудят защо засега сме тъпaнapската нация издънка на Европа... И искат коментарите им да имат тежест!

72

Анонимен

преди 7 години

SOROS I ROTSHILD ISKAT POLITIKATA NA USA DA E PROTIV HRISTIANITE

71

ponti

преди 7 години

Тръм *** кефи максимално за сега! Така се действа!