104

Тинев

преди 7 години

Иван Костов е лицето осъдило по-възрастното поколение българи на мизерно съществуване.Той ръководи разграбването и унищожаването на българската държава - като цяло.Той осъществи заграбването на индустриалните мощности от комунистическите ръководители на всички нива: Министри, директори, партийни секратари....П.П.Обаче,обаче сега Иван Костов си е добре, " оплете си кошницата ".Как бих охарактеризирал накратко: до вчера ДРУГАРИ- днес ГРОБАРИ!

103

Анонимен

преди 7 години

Великия Историк на всички времена Божидар Димитров нека да каже Иван Костов има ли ромски корени след като познава добре История на България

102

Анонимен

преди 7 години

Държавата е виновна защото им крие произхода , разберете че къвта вода не става

101

Анонимен

преди 7 години

Толкова прости хора да пишат на едно място не бях срещал. Колко и къде ви плащат да бръщолевите глупости да ида и аз да взема някой лев? Ей, *** народ и това си е. Забравихте какво беше при Жан Виденов и сега за да ви наричат европейци го дължите на този когото плюете *** нещастни. Ако е за Путин и *** ще се олигавите от умиление. Хубавото е, че и вие един ден ще предадете Бого дух.

100

Анонимен

преди 7 години

Един ром който управлява цяла Българска Държава , срам и позор за всичко българско в тая Държава

99

Анонимен

преди 7 години

ИСКАТ ДА ВИДЯТ БМВета ВОРАНЕТО

98

Анонимен

преди 7 години

Старите българи така им викат на този вид побългарени/българизирани роми

97

Анонимен

преди 7 години

с такъв доктор по заграбване на държавно имущество сме до това положение.а за референдума не да не приказва, защо е ясно че някой мухльовци никога няма да станат депутати, а пък партийна шеф става много слабичък, защото не може да гарантира места на своите лакеи.

96

Анонимен

преди 7 години

До НаскоНапротив, направиха я 5-6 години по-рано. И започнаха да бачкат яко, без корупция, и оплакване.

95

Анонимен

преди 7 години

През 1983 г. защитава във ВИИ дисертация на тема Икономически растеж, структура и фактори в производствената сфера за научната степен кандидат на икономическите науки (сега доктор по икономика). Костов кандидатства за доцентска длъжност, но трябва да е и член на Българската комунистическа партия. Поради тази причина подава молба за членство в БКП,

94

Анонимен

преди 7 години

До до 110: "само, че българина няма да гласува на референдум за започване на завоевателна война в Европа и света.. нещо на историк се правиш май ама много ти евтина логиката.. чети повече."В допълнение да ти кажа че германците не са гласували на референдума да нападат Европа и света а само Хитлер да осъвмести двете длъжности канцлер и президент и да стане фюрер. Най добре да четеш ти преди да се изказваш.Ако референдумите не бяха изгодни за политиците дали щяха да ги допуснат.

93

Анонимен

преди 7 години

До Българина: "Ако референдумите бяха лошо швейцария щяха да са ги махнали отдавна."Наясно ли си по какви въпроси имат право на референдуми швейцарците и кой може да участва в тях? Няма такова нещо като не контролиран референдум при тях.

92

Анонимен

преди 7 години

До до 110: "само, че българина няма да гласува на референдум за започване на завоевателна война в Европа и света."От къде знаеш? Ако гласува да е част от евразийската *** дли няма да посегне на Европа по заповед на рашките.Не съм дипломиран историк, но се интересувам от история и то на само тази на Пантев и Баева.

91

Българина

преди 7 години

Във всеки случай няма да донесе разграбване на и неупражнен следприватизационен контрол. Ако референдумите бяха лошо швейцария щяха да са ги махнали отдавна. Облъчват ни лабораторно да се откажем да искаме от управляващите

90

Наско

преди 7 години

До икономистСтига глупости. Пазара определя цената, но при развит пазар. Стига с тези глупости как Костов спасил страната. костов направи най-идиотската приматизация и най-некъдърното и глупаво раздробяване на земезелието. Просто се дадоха и подариха предприятия за да се окрадат. От бивш комунист какво друга очакваш. Той просто осъществи мафиотско-мутренския партиен модел и още берем плодовете му. И каго е голкова велик, защо нито една друга източна държава не направи такава приватизация.

89

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен: "Костовото правителство беше единственото ефективно българско правителство в новата ни история. Има си цифри и числа, които безапелационно доказват това." (цитат).Това е така единствено което не мога да му простя че не извърши лустрация и позволи след това комунистите да си разиграват коня и да върнат България много назад.Това поражда и много съмнения върху неговия анти-комунизъм.

88

до 110

преди 7 години

само, че българина няма да гласува на референдум за започване на завоевателна война в Европа и света.. нещо на историк се правиш май ама много ти евтина логиката.. чети повече

87

да

преди 7 години

при Тодор Живков заплатата беше 10 пъти по-ниска от днес, но цените бяха 60-70, 100 пъти пъти по-ниски от днес.. ето поради тая простичка разлика българина не се притесняваше дали ще може да си изхрани семейството и дали ще може да си плати тока - тогава никой нямаше проблем с това

86

Анонимен

преди 7 години

Само завряният зет знае как да гласува, а народът просто не иска не успели хора повече да го управляват. Само у нас може да се случи един, който е бил на подигравки в дома на тъста си, издигнали са го само защото е съпруг на дъщеря им. В първия момент когато имаше достъп до властта веднага почна да краде -Сапио. Сега ще дава съвети как да гласува народа. Интервюирайте го пред жена му, първо няма да се съгласи, ако се съгласи всичко това, което го е казал няма да има сили да го повтори.

85

Андреев

преди 7 години

Няма по-виновен човек от Котов за налагонето на политическия корупционен модел в България. Той притежаваше цялата власт, но не само не се опълчи на ДС, а заработи за тях.