6

Шопето

преди 7 години

Абе, нале имаши саму един бог на свето, от дека са пръкнаа теа светителе, да ни защитават? И от кого ша *** защитават, от моия всемогъщин и всесилен бог, дека ми мисле само доброто?

5

Шопето

преди 7 години

Оти разфъргате кокалята на ората бе, ква е таа некрофилия при това големо образование дека получиъте от димоктицата?

4

Анонимен

преди 7 години

Това е прекрасна новина и чудесен повод да пожелаем на Светата Българска Църква скорошна и окончателна победа над ислямизма-атеизма!

3

Това е чудесно, но

преди 7 години

столичният район, в който се намира този храм, от известно време е неблагонадежден. Най-напред нашенски шведи започнаха да изкупуват там жилища и принудиха стари софиянци да продават своите на безценица (както българите, получили някога апартаменти в Столипиново). После дойдоха чуждестранни пришълци, които не се притесняват дори да при/пи/кават паметник на историческа личност, намиращ се там.Затова се безпокоя за съдбата на светите мощи. Кой знае кой може да се полакоми с цел да ги препродаде.

2

бай Рангел

преди 7 години

Мислех си,че 13.век мина отдавна. Търговията със свети мощи е процъфтявала по ония времена. Продавани са десетки ръце на един и същ светия. Много несвети кости са в свещените мощохранителници ,но "плацебоефекта" е налице. При липса на надежда и парченце кост от миналогодишната гергьовска трапеза има вълшебно влияние над нас.

1

Анонимен

преди 7 години

И какво сега,заради някакви кости цяла новина-хахахаха