42

Пешо*

преди 7 години

В БГ нема толко пенсионери, колкото ше трябв да изнамерите и тормозите за интервюта, за да ми стане симпатичен тоя хамстер Герджика.

41

хм..

преди 7 години

Добре е била при Борис,защото е била млада , а когато човек е млад всичко е добро и красиво.

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Родена е в бивша Чехословакия, в Прага. И знаете ли защо тя е благодарна на Борис III ?Защото той и е спасил еврейският и *** Между другото и Борис III е евреин знаехте ли това? Може би и това е новина за вас.

39

Кънчо

преди 7 години

На този царски лалугер няма ли да покажете и пра дядо му и да изкоментирате макарите му.

38

до 35

преди 7 години

Ти за мараните чувал ли си? Иначе си прав, и Софиянски не е юдей, и Васил Божков не е, и затова двете фамилии се сродиха. Да не ги изреждаме, че са много тия с българските имена в управлението в последните 27 години, които хич не са юдеи.

37

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли защо тази е благодарна на Борис III ?

36

един от народа

преди 7 години

Това са думи на цар Фердинанд.....

35

дедо Йов

преди 7 години

"Димитър разказа още, че служебният премиер има апартамент в Созопол, където често канел гости и ставал голям купон."Е те това са нашите политици, любители на големите купоните, аз тези дни единственото което разбрах за този "човечец" е че играе тенис с всички на политическата "седянка"!

34

РОССИЯ

преди 7 години

цар борис обичаше българия затова беше между народа си аз съм чул рт баща ми да казва че борис трети се е движел са без охрана не само в софия и станата ни

33

.

преди 7 години

Дааа, преди *** да унищожат България сме имали държава, армия, чест, икомомика, селско стопанство, архитектура, култура и изкуство. След 45+26 години изкуствен социализъм и още по фалшива демокрация, дело на слезлите от селата безскруполни, цинични, глупави и нагли ***, продължено днес от най-злите от тях, техните синчета, гладни прокурори, протежета,ченгета, ДС и т.н. Затова имаше мирен преход, въпреки престъпленията им, защото просто се предаде щафетата, че СССР падна и нямаше exit

32

Анонимен

преди 7 години

Хехе :) Била еврейка, щото името й било Хана:) Ще умра да се хиля. Наясно ли сте колко жени в Европа се казват така и, че това е едно от най-разпространените женски имена на север? Всъщност името е библейско. Сигурно за вас всяка жена с името Сара е също еврейка. Да не говорим за всеки с името Йосиф. ***! Българските евреи са сефарадски евреи и жените им почти никога не се казват Хана.

31

Анонимен

преди 7 години

Народът може да се сплоти само в омразата си към евреите.

30

Анонимен

преди 7 години

Единственият български владетел на когото е намерен гроб в България!Самуил - на св. Ахил, Кубрат - в УКрайна, Фердинанд - в Германия.....и как се гаврят комунистите с него? едно сърце оставили!

29

Анонимен

преди 7 години

Цар Борис III е върнал Южна Добруджа на България без един изстрел, винаги се е стремял към максимално дипломатично решение. До последан търси неутралитет, когато го нарушав не влиза в пряк сблъсък с АТантата, нито подпомага Хитлер, а само защитава страната. Със заслуга е, на територията на страната да няма убит евреин. Сталин му предлага да върнат на България и Северна Добруджа, на Борис III не иска обща граница със СССР. Не е можела да знае, че и така Сталин ще ни превземе.

28

Анонимен

преди 7 години

до 24 - Боко къде си го видял сам? Винаги е поне с десет души охрана, Цветанов е залепен за него. По-скоро Живков го е правил това, а в първите години на демокрацията - Софиянски. Показваха се, като народни хора. Бойко се движи с 20 гавази. ИНаче, вярно е по времето на Борис е нямало телевизия - и все пак е имало реална опасност да го гръмнат, в Св.Неделя залагат бомба и убиват 500 души, за да ликвидират царя.

27

!

преди 7 години

Ае нема нужда !

26

?!?

преди 7 години

Невероятен политик, леля му е на 105 години!

25

Анонимен

преди 7 години

Герджиков е евреин?

24

Анонимен

преди 7 години

""Огнян пее много хубаво", сподели Хана Герджикова"---Гледам снимката, няма грешка - Огнян Герджиков прилича на леля си Хана).

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23"... Например във Видин като преляла водата, и го гледат - Царя е там сред хората."---И-й-й! Като Боко в Хитрино, Бисер, Айтоско ...