36

АБВ-гъзъ

преди 7 години

15 ....ХА ХА ХА ХА ХА ... Коце ти още от първия ден почна да приказваш СТРАШНИ ТЪПОТИИ бе, що се излагаш така, още ги слушай ония двамата разбойници Гоце и Пикаещият с фонтани

35

Браво !

преди 7 години

Всички , ама всички партии ще вкарат минимум по 50 човека в парламента , без съмнение! Така че парламентът ще заседава в " Арена Армеец " , там има къде да седне цялата тълпа от народни избраници. Да ни е честито !

34

Курти

преди 7 години

До АнонименКалфин е лицемер. Той е CFA, т.е. би трябвало да разбира нещата, но съм го засичал - макар и отдавна - да говори откровени глупости, явно с цел да се хареса на тъпите избиратели на левите.

33

АБВ

преди 7 години

Възможно е.Има толкова много глу п аци, че ако агитират по правилния начин, ще постигнат целта си.

32

Анонимен

преди 7 години

Блажени са вярващите.

31

Анонимен

преди 7 години

Хора престанете дс вкарвате старите муцуни. Ревете тук по цял ден ... Накрая в парламента всички партии от 30 год насам едни и същи? Махнете ги тези партии един път за винаги абв, атака, патриоти , бсп ,барековци, дсб - всички са доказани мързеливци.

30

DON

преди 7 години

АБВ - партия политически труп.Гоце що избяга от нея с изтърканата фраза времето е на маладите.колко хора му се вързаха и после той ги изостави.какви 15 депутати тоз явно е слънчасал в големите студовете праламент ще геледат през крив макарон но мисля че искат да се доберат до държавната собсидияКато има толкова мнага малуумници нека им вярват луд умора няма

29

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е да се надяваш.

28

Боко Харам

преди 7 години

..АЗ пък очаквам благодарение на тоя и Дончева да СЪМ първа политическа сила на 26 март ..хау - казах!!!

27

Анонимен

преди 7 години

До 5555НЕ ГЛЕДАЙТЕ НА КАКВО ПРЕЛИЧА В ГЛАВАТА А КАКВО ИМА В ГЛАВАТАсамо сърпове и чукове му дрънкат в главата

26

5555

преди 7 години

КЪМ 21 АНОНИМЕ -НЕ ГЛЕДАЙТЕ НА КАКВО ПРЕЛИЧА В ГЛАВАТА А КАКВО ИМА В ГЛАВАТА -АЗ МИСЛЯ ЧЕ Е УМНО МОМЧЕ И ДА НЕ ТЪРСИ ПАРТИЙКИ А ДА СИ СТИСНАТ РЪЦЕТЕ С НИНОВА И СТИГА С ТОВА РАЗДЕЛЕНИЕ СТРАДА НАРОДА - И ДВАМАТА СТЕ УМНИ И ЩЕ ПОМОГНЕТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД 90% ОТ КОЙТО НЕ Е ВИЖДАЛ МАГИСТРАЛИТЕ ЗА КОИТО СЕ ГОВОРИ А ЗА ПЪТИЩАТА ПРИ ТЯХ ДА НЕ ГОВОРИМ- НАПРАВЕТЕ ТАКА АРЕНДАТОРИ НА ЗЕМЯ ДА СА СПЕЦИАЛИСТИ КАКТО ЛЕКАР Е НА КАБИНЕТ И Т.Н. А НЕ СЛУЧАЙНИ ЗА ДА ОГРАБВАТ НАРОДА КОЙТО РАЗЧИТА НА РЕНТИ

25

Анонимен

преди 7 години

Тоя в главата мяза на мумията на Рамзес II. Котката се нaпuka щом го видя!

24

Анонимен

преди 7 години

Гриша Ганчев играе най-малко с два инжинериг проект - партията на Татяна Дончева и партията на Илияна Раева, като първата взима около 1,5 -2 процента, а втора - 0,7 такива. Не се подлъгвайте, по същия начин Марешки е проект на Борисов.

23

Анонимен

преди 7 години

БСП въобще не са лява партия, но пък Татяна Дончева и личен проект на Гриша ганчев, а АБВ - на Георги Първанов. АКо в България имаше ИСТИНСКИ лява партия щеше да вземе много сериозни проценти - факт е, че още с появата си Атака взе 8 процента, това са гласове от БСП. Факт е, също че има две Партии с името БКП, на които не им дават да се регистрират и които издават Работническо Дело, а не Дума.

22

Анонимен

преди 7 години

По същия начин навремето при създаването на АБВ Гоце излъга Костадин Паскалев да се отакже от кметското място с обещание да му бъде дясна ръка, после замрази проекта АБВ за 2 години и го изостави.... Паскалев и до днес го мрази.

21

Анонимен

преди 7 години

ако има някого за когото съжалявам това е Калфин. Човека бе експерт, - министър на икономиката, кандидат за вицепрезидент, европийски депутата, министър на социалните грижи, благодарение на него се увеличи минималната работна заплата и започан реформа в пенсионната сфера. ОБаче Първанов го излъга - накара го да се откаже от министерско място с обещанието, че БСП ще го подкрепи, а после се скара с тях и той взе смешно малко гласове, а после Гоце го изостави....

20

Анонимен

преди 7 години

И един мармот завива шоколад!

19

Анонимен

преди 7 години

Ами направете коалиция с Дончева и ако изобщо успеете да влезете в парламента ще надминете и РБ по разнопосочност! Дончева е готова патерица на десните, та дори води преговори с новоизлюпените. Ако се случи, каквото казва младежът от снимката, вместо АБВ ще станете ьЮЯ.

18

Бай Ристо

преди 7 години

Новия шеф на азбъзвъз по-вярващ и от папата, т.е в случая по-ляв и от Фидел Кастро. Скастри Нинова че се отказа да взема от богатите, когато рещи че няма да вдига плоския данък .

17

Анонимен

преди 7 години

Е и ? то няма парламент те 15 депутата