26

Божидар

преди 6 години

До Скитник Стига сте го пъхали този " комунизъм" където може и не може! Не въпрос до "комунистически" привилегии, а до съзнание или по-скоро до липса на такова... Това са душевни инвалиди, а не посткомунистически индивиди!

25

batkata

преди 7 години

Dnes 29 01 2017 sutrinta gledax po nova tv sastiat reportaz Draga Maria Nesterova sprete da prepisvate ***

24

гестапо

преди 7 години

Подавайте сигнали до арменския поп, ловно-рибарската дружинка, дружеството на бабите, горското стопанство, европейския парламент, дружеството на теляците, на ***, но да не сте посмели да безпокоите КАТ. Такива дребнотемия не ги интересуват! А бе, вие *** ли сте? Кой ще санкционира лъскава кола? Който иска да се отърве от държавна работа! Има ли такива "дураци"?

23

Анонимен

преди 7 години

Нищо странно няма. Хората всеки път доказват, че с лъскавите коли се движат умствени инвалиди, които просто не са отишли на доктор за да си вземат нужния документ.

22

Скитник

преди 7 години

Наследство от КОМУНИЗМА: връзки и привилегии!

21

Shark

преди 7 години

До bbb. Ами ако аз строша техните???

20

КАТ Правилник

преди 7 години

Неписан паравилник но стриктно спазващ се....Скъпите лимузини и джипове се ползват с абсолютно предимство навсякаде без административни санкций...само кеш в краен случай

19

Анонимен

преди 7 години

Правете разлика между частна собственост и общинска собственост. Няма как КАТ да налага глоби на паркинги на молове.

18

Анонимен

преди 7 години

Полицията просто минава по другата улица и не и се занимава. щото, щото...прави са си момчетата, що им е на баир лозе като после ще ги мъмрят, че са се пречкали където не трябва.

17

bbb

преди 7 години

До xИ ще ти строшят ръчичките след това

16

до 11

преди 7 години

То и в момента има глоби, но проблема е че няма кой да ги санкционира. От инспекторатът и КАТ вместо да си изпълняват задълженията по контрола всекидневно подминават стотици нарушители спрели на непозволени места! Казват да пускаме жалби, а те заплати за какво взимат тогава не виждат ли? В Младост 2 по жалба за паркирали автомобили на автобусната спирка им отне 4 седмици за да дойдат. Вдигнаха две коли и приключиха до там.станалите даже и фишче не им написаха. Жалбата приключена и отново е също.

15

Анонимен

преди 7 години

За биснес парка ли става въпрос? Там лепят лепенчици. Ама за такива места, вкл. молове, въпросният инспекторат не отговаря, а само собственикът им.

14

Анонимен

преди 7 години

И какво трябва да направи управата на мола? По закон не могат да пишат глоба, а КАТ не могат на частна собственост. Законодателят е за бой! И да попитам, има ли нещо лошо инвалид да може да си позволи лъскава кола?

13

Калашников

преди 7 години

До Анонимен 13А трябва да го накараш да си отлепи фолиото с натрошени пръстчета.Ах, колко много решения на проблема имам! Поне 30!

12

Анонимен

преди 7 години

У нас всеки *** си е затъмнил стъклата и се мисли за голяма работа.

11

Анонимен

преди 7 години

Чудя се само едно. Както са паркирали двама на инвалидните места. Спира зад тях и си отива на работа. Те да са мислили. Ще чакат докато му свърши работни ден и те така.

10

Анонимен

преди 7 години

Има един начин, скоби и глобата да е 100 лева. В цял свят хората са решили проблема, местата са неприкосновени и глобите безмилостни. Защо в Германия, Австрия, Италия или САЩ не спрете на тези места? Идва чичко полицай и ще ви скъса портфейла. У нас ако нарушителят е със черна и скъпа кола, никой не закача. Но само у нас. Поради този манталитет на недосегаемост на някои у нас живота е лош, агресивен и груб.

9

Анонимен

преди 7 години

Сигнали подавайте към арменския поп. И внимавйате със сметките за тока. За 6 стотинки неплатени ще ви осъдят да платите 400 лева за правни консултатни. И тогава пак може да се оплачете на арменския поп - това е демокрацията, всеки е свободен и има избор да се оплаче на арменския поп.

8

КАТ

преди 7 години

На лъскави коли табели не сваляме. Опасно е.

7

България днес

преди 7 години

Силния изяжда слабия !