27

БРЕЙ

преди 7 години

ЩОМ ПЛАЧАТ,СМЯТАЙ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ КОЛКО ТУРИСТИ ЗАКОННО ГИ ЗАПИСВАТ.

26

Zzz

преди 7 години

Еврогейска държава за пример сме!Все едно сме във средновековието,паднели сняг държавата заспива ..................(или умира) все тая

25

MAKEDON

преди 7 години

Kako be ......taka Ruski gas trosite .. ami pak Putin ke si go napolni dzepot .. ahahahahaaaa..

24

Обаче такова...

преди 7 години

В Италия в Северна Италия по точно бяхмеминалата година няколко приятелски семейства и си прекарахме чудесно!Нямаше намусени сервитьори мърморещи под носа си и собственици налитащи на бой.Намаше студени стаи и претоплени стари манджи!Цените бяха по добри от Банските само дето ски пасът беше по скъп и пътя от България до Италия през Австрия!Ама пък си струваше!

23

Анонимен

преди 7 години

Боли ме мура, честно казано. Ще си продадат джиповете и ще прекарат зимата. Селски тарикати.

22

Ей няма да разберете

преди 7 години

. . . Че от туризъм строителство и търговия се стига само до нивото на Гърция . Сега няма да се оплаквате че парите излитали направо през комина . НЯМАТЕ ПРАВО . А КОГАТО ПЕЧЕЛИТЕ МЪЛЧИТЕ !

21

Анонимен

преди 7 години

Мене кво ме интересува !

20

анонимен

преди 7 години

България не може да разчита само на туризъм и земеделие! Още ли не ви е ясно?! Лятото като удари жега, ще видим и земеделие! Производство трябва, фабрики и заводи, които сами си разрушихме! Сега унищожаваме и въгледобива заедно с тецовете, защото много замърсявали и " в Европа умират хора от нашите тецове"!

19

анонимен

преди 7 години

На ви хотели, на ви туризъм, на ви печалби, на ви Ангелкова! Е, не може все бизнесът да печели, а работещите в България да мизерстват!

18

Utre

преди 7 години

Prezidentat sha vozi turistite s spartan - bilo po-ikonomichno...da idvat napravo ot belgia s samolet do bg pistite da karat ski, snowboard, jetski, da iazdiat bg kone...

17

морски

преди 7 години

Отдавна минаха сезоните, когато от едно Лято живееш после Зимата година добре.Много маймунни станаха на клона.Няма ХЛЯБ за всички !Даже почнаха да се стрелят за територии.

16

Анонимен

преди 7 години

Лилето добре си изчисти жената, а червените кметове дето демонстративно отказваха да изпълнят разпорежданията на министърката сега си вкараха автогол с непочистените от тях пътища!

15

Анонимен

преди 7 години

Наглите ресторантьори реват, че няма кой да одрусат със 300 % надценка.

14

Анонимен

преди 7 години

В цяла България има точно два хотела в които бих отишъл втори път. Не им е виновен снега. Сами са си виновни защото са аматьори. В момента бих отишъл някъде на планина, но няма защото знам какво ме чака: - на Боровец - кафява вода - навсякъде - задължително включена закуска в цената с качество като в затвора - студена стая, шумен климатик, запушени мивки - от 50 до 350лв/нош - все едно и също.Нека си фалират тези хотели, да не мъчат и мен и себе си!

13

Анонимен

преди 7 години

Благодарете на Лилито, за нея беше всичко чисто.

12

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ си прибра и туристите :(

11

:))

преди 7 години

Мен какво ме интересува частният туристически бизнес (голям, среден, малък) нали не е мой, м? Искаше се държава да няма, е няма! Всеки да се оправя сам! :))пп. закономерно е държавата като я няма и частния бизнес да поспре!

10

хахаха

преди 7 години

Пак се почнаха крокодилските сълзи, - малките хотели губели хиляди на ден, хахаха. Най-губещи са работниците, защото им се плаща надница и седмица в къщи и са с 150-200 кинта назад , сметката за ток на МАХ

9

Анонимен

преди 7 години

Спокоооо ,всичко е ок ! Ток на трепане ,газ не ни трябва щото е Руски , магистрали има ! Кво още !?

8

Анонимен

преди 7 години

Студът и снегът увеличават реколтата. Ако изобщо произвеждаме нещо освен прекупвачи, интернет магазини и доставка по домовете.