14

анонимен

преди 7 години

като знаем какви стават охранители естествено че е инсценировка

13

nqkoi

преди 7 години

Охранителят бил послушен. А вие какво очаквате да си рискува живота за една мижава заплата ли, патите не са негови. Аз ако бях даже и ключа на буса ще им дам да си го карат където искат.

12

H

преди 7 години

СПЕШНО ЗВЪНЕТЕ НА 112 И КАЗВАЙТЕ,(ЗА ЖЕНА СЕ СЕЩАТЕ КАК ЩЕ СТАНЕ): "НЕ СЪМ ПСИХИЧНО БОЛЕН, МОЖЕ НЯКОЙ МОЙ ДВОЙНИК ДА Е ЛУД, А ДА СА ВПИСАЛИ МЕН КАТО ТАКЪВ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРЕТЪРПЯЛ КОЗМЕТИЧНИ ПРОМЕНИ,ЗА ДА ПРИЛИЧА НА МЕН!" НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА БЛИЗКИТЕ СИ ТАКА БЪРЗО,ЗАЩОТО ВЕЧЕ МОЖЕ ДА НЕ СА ТЕ, А ЗОМБИТА-ДВОЙНИЦИ,КОИТО ВИ МИСЛЯТ ЛОШОТО,СИГУРНО ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ Е ПОДМЕНЕНА И МНОГО ОТ ПОЛИЦИЯТА! АКО НЕ СЕ ОБАДИТЕ, ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧАТ МНОГО,МНОГО ЛОШИ НЕЩА!

11

Анонимен

преди 7 години

Щом не се спазват правила... уволняват се и се повдига обвинение.

10

2+2

преди 7 години

Не виждам нищо странно -хартията е много тежка и не са могли да вземат всичките пари и да бягат с тях.Затова са взели колкото могат да носят.

9

Анонимен

преди 7 години

Пренасяш и отговаряш с живота си за милиони,а получаваш 700-800 лв?!Не е тайна,че за да започнеш работа в охранителна фирма не се изискват,кой знае какви качества,по-скоро никакви!

8

Виготура

преди 7 години

При положение, че тия пари са застраховани, за чий х.й охранителите да си рискуват живота и здравето? За едните 800 лева заплата ли? Аз за жената няма да си рискувам живота, тия за умрелото им инкасо искат.

7

Анонимен

преди 7 години

"ссссигурност" змиорка е писала статията. И не може се въздържа.

6

BG

преди 7 години

" мерките за ссигурност" - KO KAZA KO ???? Olita

5

Анонимен

преди 7 години

Човек от мола. Наясно кога кой влиза излиза всичко. Уволнен. Разярен. Женска къде си мрази бившия и му го туря стократно в малкия таз. За да го уволнят. За обира се знае седмица преди да се случи. Всичко е уредено. Нагласено.

4

баю

преди 7 години

Още сутринта писах че ми мирише на инсценировка но много *** селянжърска. Когато се прави такъв обир трябва да има кръв. Без кръв и съпротива няма да е обир. Поне да го бяха ударили с нещо по главата да ми потече кръв да бяха стреляли с пистолет и да бяха да бяха надупчили някоя седалка да го бяха ранили в крака. а те нищо. Е какъв е този обир? ДОБРОВОЛЕН? И децата ще ви кажат че е инсценировка.

3

ами

преди 7 години

И *** да си ,и сляп да си....ще разбереш и видиш!

2

Анонимен

преди 7 години

инкасо е най крадливата легална организация

1

Анонимен

преди 7 години

Инсценировка!Доказателствата са много,не ми се изброяват!