99

Анонимен

преди 7 години

Защо пишете "мюсюлмани"? Защо не пишете националността им? Защо се опитвате да насаждате верска омраза? В указът се забранява влизането на хора от определени страни, а не на мюсюлмани. Кой ви плаща?

98

Радев да последва Тр

преди 7 години

Радев да последва Тръмп!

97

Пешоооо

преди 7 години

Единият е работил за американската армия и за американски подизпълнител в Ирак от 2003 до 2013 година като преводач и инженер. Съпругата на другия е работила като счетоводител за американски подизпълнител в областта на сигурността от 2006 до 2007 година.Работили,получавали заплати и тва е .Каква работа имат в САЩ, на екскурзия ли са тръгнали? Тези с имотите и бизнесите са с зелени карти и тях никой не ги спира

96

мачкай

преди 7 години

Тръмполине пустинните диваци

95

Пешо

преди 7 години

Такъв хаос направи този ***, направо е страшно. И родните грантаджии, ама от руска страна, ръкопляскат. Това са стотици съсипани животи, това са прекъснати работни места. Става дума за хора с имоти и работа в сащ, не за терористи. Все едно София да каже - от утре в града не се допускат кърджалии, понеже може да са мюсюлмани и терористи. Малоумно е. *** и абсурдно.

94

Анонимен

преди 7 години

ами да отидат в германия или франция,там приемат без визи. дори канят.

93

Пешо

преди 7 години

Прав е тези като живеят в друг различен свят да си седят там!Цял свят занимават с глупостите си никой не е длъжен да се съобразява със тях ще си седят в изолация докато се цивилизоват!

92

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВсички мюсюлмани и такива държави бяха обичани от твоя кумир Тодор Живков .

91

Анонимен

преди 7 години

значи в САЩ отиват с полети,а у нас - през полето.................и те - като туристите ни - идват само бедничките...

90

Анонимен

преди 7 години

До иронично България е колония за mainland ислямистите със специялен статус . Място за тилова базаи организационни срещи - Правец -и оръжеиница на ИДИЛ и международният тероризъм - Гарантирано ог ГЕРБ.

89

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен До Анонимен ид..и.о.т! ЛУКОЙЛ Е 68 % СОБСТВЕНОСТ НА РОТШИЛД ГРУП . СПРАВКИ -АНТОН ТОДОРОВ. 68% ,РОТШИЛД

88

ПОПУЛЪЗЪМ ТА КЪСА

преди 7 години

Забрана за терористите от Саудитска Арабия, кога ще получат забрана ? Или те са терористи ама от нашите ?

87

иронично

преди 7 години

Варна е като Хонг Конг за mainland руснаците полу автономна територия със специален статус и гео значение .........

86

мдааа

преди 7 години

Мюсюлманите са попаднали в капан още през VII- век.....Така, че каква вина има Тръмп?

85

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПрав си колега. Но какво да кажем за руските навлеци които не са си тръгвали от България и продължават да крадат хлябът ни!? Справка: Лукойл, пристанище Росенец, разни застрахователи от Варна до София и т.н.

84

Анонимен

преди 7 години

До Ердоган Изказа се като анадолец от каменната ера

83

Анонимен

преди 7 години

глупости ще отмени зелена карта ама друг път - Тръмп вече 100 пъти каза че ще приемат много хора но КАЧЕСТВЕНИ, а не разни талибани които да ги гърмят и взривяват, дори сега шанса българи да заминат за САЩ се увеличава драстично, понеже системата беше задръстена от мексиканци, араби, и кви ли не нискоквалифицирани бачкащи за жълти стотинки. Сега като махне и нелегалните ще стане 20 пъти по-лесно да заминеш за САЩ ако си бял човек.

82

Анонимен

преди 7 години

Дълго време християните в Сирия и Ирак бяха поголовно избивани,измъчвани,като единствената им вина беше това че са християни.Защо тогава тия същите демократчета и холивудски звезди не протестираха,а всички СМИ мълчаха?Говорим за 2-3 милиона християни,чиято съдба се преобърна.Браво на Тръмп-първия който заяви открито че исляма е ретроградна и човеконенавистна религия!Двамата с Путин могат да направят много за един по-добър свят

81

Анонимен

преди 7 години

Насила в чужда къща не може да влизаш. Щом стопанинът не те иска, това е положението! Другото е лицемерие и национално предателство, когато пускаш хора без никакви документи, че и ги отглеждаш, за да ти вредят впоследствие.

80

Анонимен

преди 7 години

прав е човека не може всеки да си ходи където иска,точно пък за ислямистите