45

Lina

преди 7 години

До АнонименБРАВО.

44

Анонимен

преди 7 години

Не всички мюсли са терористи, но всички терористи са мюсли.

43

Светна

преди 7 години

Пише хора с издадени визи...Визата ти дава само разрешение да кандидатстваш за вход в САЩ, като граничните служби удобряват и дават срок от колко време може да останеш в страната. Пак плюят Тръм щото ги е яд хахаха

42

Болди

преди 7 години

Делото не е заведено от "Иракчани със зелени карти" (друг въпрос е, че тези Зелени Карти ще бъдат анулирани, защото са издадени незаконно), а от американската фронт-група на Мюсулмански Братя (която до седмица Тръмп ще обяви за терористична организация и ще я постави на листа с терористите) наречена CAIR (Counsel for American-Islamic Relations). Tова дело е знаменателно за т. нар. Институционален Джихад, подразделение на Световния Джихад, който исляма води срещу нашата християнска цивилизация!

41

тт

преди 7 години

А в България кога ще се забрани влизането на хора от Ирак, Сирия, Иран, Судан, Либия, Сомалия и Йемен??

40

Безпартиен

преди 7 години

Интересно пак двойни стандарти :D........ Що не забраниха и на Саудитска Арабия визите...... люлката на тероризма от Средновековието.....

39

Анонимен

преди 7 години

Иракчани завели дело срещу Тръмп - водеща новина в шарлатанската организация CNN (Clinton News Network). Адвокатите му едва ли ще се навият дори да си вдигнат дебелите *** от бюрата заради подобни мекотели...!

38

Циник до 58

преди 7 години

Брато...яд ме е да те разочаровам...ама и в Япония има джамии...заразата пълзи!

37

Първо

преди 7 години

Отменете т.н. закон за правата на човек или го допълнете със задълженията на човека. После забрана на сатанинския култ, който от 7 век трови и унищожава душите на хората. Например в Япония е забранен. След което такива навлеци, няма да могат да обжалват една абсолютно уместна забрана.

36

Анонимен

преди 7 години

Жалбите на иракчаните бяха приети от арменския поп. Обещано бе да бъдат разгледани наесен.

35

Българина

преди 7 години

Откога думата ч а л *** е забранена, а фес, тюрбан, коран, ятаган?

34

Българина

преди 7 години

Всички *** вън от България който се чувства различен от българин, буса за бурса

33

348-925

преди 7 години

"".....която за неограничено време забрани всички сирийски бежанци да бъдат допускани в страната ""-------- САЩ създадоха кризата в Близкия изток / след инвазията там от 2002 - ра година насам /, причинила милиони бежанци и стотици хиляди убити . Заграбиха и ограбват цели държави , а не искат мигранти и бежанци . Барак Хюсеин и администрацията му са виновни за ситуацията в Сирия Като не иска ТРъмп бежанци да спре конфликтите , ама едва ли , все още има за грабене

32

Редовен Данъкоплатец

преди 7 години

Интересно как ще се промени проамерикано гъ3олизката политика водена досега от последните управляващи в България?Нищо чудно нашите да засвирят друга песен и дори някой политик просветляващо да декларира че дори участието ни в Ирак и Афганистан е грешка,подобно на изказвания на Тръмп.Интересно и как с години втълпяваното колко ни е нужно икономическо обвързване с УСА ще бъде трансформирано,след като самия Тръмп не желае икономически ингейджмънти с Европа.Политическия кypвалък ще ни смае скоро

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 46Така е.Искат нещо повече от мизерен живот в беден цветнокож квартал.Справят се не ги мисли тях ;)

30

Анонимен

преди 7 години

ами нашите мюсюлмани какво ще ги прави

29

Анонимен

преди 7 години

До БългаринБорша, чадо, борша. Даже и за истинска супа денги нямаш. Охлаждай!

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Ами не съм чувал за българин в САЩ дето лежи на социална помощ и скимти че му нарушават правата.Не претендирам,че познавам кой знае колко българи живеещи там,но всички за които съм чувал работят много ама наистина много.Понякога до изнемога на по 2-3 места.Вие познавате ли българско семейство в САЩ което е с 10-15 деца и да са на социални помощи?Камо ли да съдят държавата защото нещо не им харесва? Пхах. Има голяма разлика.

27

Анонимен

преди 7 години

Снимката е уникална в контраст с темата..." Бе не ме занимавайте с глупости, бе" искаше да каже Тръмп докато си говори по телефона с жена си. Батето беше велик!

26

Анонимен

преди 7 години

Редно е иракчаните възмУтени и огОрчени да емигрират в Русия.Ама там не дават социални помощи като в САЩ, иначе площ има много.Видяхте ли сега цялата работа на клетите преселници защо им е ?Заради парички наготово и лесен живот.Прав е Тръмп.Добре,че американците се осъзнаха и гласуваха за него.