158

Анонимен

преди 7 години

181 - извинявам се за правописните грешки!?Тя не трябва да разпределя. Кой и е дал право да разпределя хора? Хората не са марули.Тя трябва да екстрадира:3. както се е разбрала с Афганистанския държавен глава - трябва да екстрадира 250 хиляди афганци, ксоето трябва да приключи до началото на лятото тази година;4. Както се е разбрала държавните глави на Мароко, Тунис и Мали трябва да екстрадира и техните граждани, които са сред най-радикализираните мюслите в Европа;5. 50 хиляди сърби и т.н.

157

Анонимен

преди 7 години

Та не трябва да разпределя. Кой и е дал право да разпределя хора? Хората не са марули. Тя трябва да екстрадира:1. 80 хиляди турци с изтекли трудови визи, но не може защото те са се оженили пред немските ходжи до 4 пъти и са направили на немската социално систепа от 4 до 10 ***, които получават допълнителна пари като извънбрачни деца. Сега клетите им майки(2-рар 3-та и 4-та съпруга на агата-бедняк в Турция без мъж ли да останат?2. 70 хиляди албани, промъкнали се като бежанци;

156

честит

преди 7 години

представете си утре идва съседа ви и казва - аз поканих гости. Дай сега да си ги разпределиме - кой у вас, кой у нас .

155

Анонимен

преди 7 години

Ето една хитра идея за разпределението им:- ЕС се разширява, като приема Турция;- бежанците се изсипват в Турция;- ЕС се свива, като изключва Турция.Готово, проблемът е решен.

154

Анонимен

преди 7 години

MERKEL HAZARKATA E ZLA KAKTO VSICHKI HAZARI I SE STARAE DA NAVREDI MAKSIMALNO NA EVROPEZITE TIA NE E EVROPEKA

153

Тео

преди 7 години

Няма вече плакати,топли дрехи и плюшени мечета."Бежанците" дори и в западните медии се превръщат в "мигранти" а поканата на Меркел към тях потъна някак си в забвение.Слава Богу,самите те,мигрантите,не щат в България.Но не прави чест на Фрау Меркел да ги разнася като панаирджийски мечки из Европа.Решението е ясно - подкрепят Асад срещу съответните условия като например дезертьорите да не се съдят,спират финансирането на Саудитска Арабия,разбират се със САЩ и всеки по домовете кой от където е!

152

firo

преди 7 години

Немците трябва да са изкукали за да изберат Меркел отново. Ще погубят ЕС с тази изкуфяла жена.Но, като се има предвид че в татковината избираме доказан мафиот да ни управлява вече няколко пъти... не можем се сърди или присмива на немците.

151

тя

преди 7 години

Нали си много "умна" *** , какво се чудиш?

150

Анонимен

преди 7 години

пращай ги на тръмп,той ще ги оправи

149

?

преди 7 години

До АнонименКоменатар добре, ама си оправи малко граматиката, българино!

148

Анонимен

преди 7 години

Какво толкова има да се чуди бабата то е ясно какво да бъде разпределението на бежанците. 99,9% за Германия и останалите за Белгия,Франция и така нататък.

147

Наблюдател

преди 7 години

Справедливо разпределение - който кани си ги взима вкъщи.Слава Богу Подлизурко не е вече президент и новият може би ще има доблестта да се опълчи на мултипедеполастите.

146

Балканджи Йово

преди 7 години

Изпратете ги в София.Там не искали селяни,а тези са все граждани.

145

Циник

преди 7 години

Логистично ще е почти невъзможно да екстрадират 3-4 000 000 тарамбуки - Луфтханза няма да им стигне да ги извозят! И без шмайзери, и немски овчарки тази с**** не може да се контролира! Лошото е , че тъ*пата Мурксул вече е издала 70 000 визи за "събиране на разделени семейства" ! Това са оке 70 000 чаа*ве*та на гърба на европейския данъкоплатец! А и да се стигне до гражданска война - все някога ИНВАЗИЯТА НА ТАРАМБУКИТЕ трябва да бъде спряна! Колко години, и колко милиона още трябва да търпим, и хрантутим

144

Сабри

преди 7 години

Радва ме факта, че ние мюсюлманите в България вече сме мнозинство

143

EUSSR

преди 7 години

Германската бурка не спира с изцепките , на изборите ще изяде голяматабухалка , а след това естествено ще е виновен Путин .

142

Darma

преди 7 години

До *** 73Не знам, дали си чул, но бежанците, които избягаха от Полша, ги връщат в Полша, придружени от немски овчарки и шмайзери. Това го гледах от някоя от официалните немски телевизии - предаване, на което присъстваше една известна полска журналистка. Та така...те немците не са се променили много от онова време, да знаеш. Не ги гледай, че приемат бежанци с отворени обятия. Те ги приемат, защото така им е казано. Ако утре им кажат да ги убиват, ще ги убиват. Психопатията на немеца е безмерн

141

Мустафа do bigpick

преди 7 години

Трябват ни тук. През България минаха около 300 000 бежанци за последните 2 години и трябва да са тук в България.

140

bigpick

преди 7 години

Да си ги вземе всичките, на нас не ни трябват

139

Мустафа

преди 7 години

Да ги връщат на държавите, в които са влезли най напред в Европа. Само така тук, при нас положението ще се подобри