64

илчо

преди 7 години

А, то било даже 50те години, от де цветно фото по това време бре ..

63

илчо

преди 7 години

Не съм сигурен че е съществувала цветна фотография през 60те години, особено пък с такива естествени цветове

62

Анонимен

преди 7 години

Големи смешници.Та тези снимки от всеки вестник могат да се изрежат.Шпионина трябва да си върне всички заплати и сто тояги на голо.

61

АК-47

преди 7 години

Какво искате да кажете с публикуване на тези снимки? Желание за разпалване на словесна истерия? Постигнахте го? А това са най-обикновени снимки от началото на 50-те години. Та пораженията от войната още не са преодолени. Покажете снимки от Западна Германия по това време. Ама не, сеира е важен. Показвате нещо от бившия СССР или Русия, и... рунд почни! Знам, че ще ме изтриете...

60

Анонимен

преди 7 години

85, ПРАВА СИ- И ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ СА В РАЗРУХА ПО ТОВА ВРЕМЕ, КАКВА Е СЕГАШНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ- РОССТАТ- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ТАМ ДО 1 ЮЛИ 2016 Г 160 ЛВ А СЛЕД ТОВА- 230 ЛВ- 70% ОТ РАБОТЕЩИТЕ СА НА ТАЯ ЗАПЛАТА/ПАК ТАМ/, В ДРУГАТА ДЪРЖАВА 1480 ЕВРО- 2895 ЛВ.

59

Авакум Захов

преди 7 години

Кажете на Мартин Манхоф, че ще го науча да прави по-хубави снимки. Неговите нямат никаква информационна стойност!

58

смях

преди 7 години

Ега ти шпионските снимки! Разузнал е къде продават месо и риба та гладните американци да изкупят всичката социалистическа риба!

57

РОССИЯ

преди 7 години

До Shoppа сега в момента българия какво произвежда домати чушки *** моркови и магданос праскови ябълки--които русия ги иска а такива като теб се д.у.п.и.я.т на запад и пак не ги купуват

56

РОССИЯ

преди 7 години

До Анонименбългария почти никои не остана а ти мислиш за руснаците стига сте плакали на чужд гроб плачете на своя

55

Технологията

преди 7 години

Курск, Армата, Лада, Союз, Ту - част от провалите на нещасттната руска инженерна глуупост.Също и Бояришник... много человек погибнул после употребления етого лосиона!Потому что денги за водочку нет... а надо пить, жизнь в России не хорошии!

54

Анонимен

преди 7 години

От векове руснаците бягат на Запад от Русия...Затова и имаше строго пазени граници през комунизма - защото хората искаха да избягат по на запад от комунистическия рай.Никой нормален не отива да живее в Русия.Това е Русия, а някои я хвалят :))))Да се сещате поне за известна марка руски обувки ?!Не говоря за техника и технологии, щото и там Русия е 200 години назад от нормалния свят.

53

ЗОРГЕ

преди 7 години

Страхотни обекти за разузнаване , особено магазина за месо и риба и децата . Този ако е бил шпионин щеше да е депортиран в Сибир !

52

svetla

преди 7 години

Снимките, наистина са много качествени за времето си. Хората изглеждат щастливи и с малкото, което имат. Прави са тези коментарии, които казват, че страната току-що се е възстановила от тежка война. Да не критикуваме време и начин на живот, от който си нямаме понятие. Има смисъл тези снимки да се сравнят само с такива направени в Германия по същото време.

51

Анонимен

преди 7 години

Много гадна държава. Спомням си за режима в БГ ужас....Глас , режим на тока, Кореком, изкуствено равенство, страх, нагла върхушка, частна казарма, частна полиция....УЖАС

50

:))

преди 7 години

До 50 АнонименНeщо много добре познаваш ромите и изказа им, комай?!? ЩОТ е любопитно от де това задълбочено познаване на ромският говор, м? :))

49

Анонимен

преди 7 години

брао на гущера гоуем капацитет брао

48

Един от Северозапада

преди 7 години

До ShoppИменно, Шопе.Гаражно производство-няколко бройки в месеца, годината, или седмично, ако са по -малки. Копирани , или направо с вносни части.Пак става дума за капацитет.Сърбите, казваш? Да, писал съм и за сърбите.И те произвеждат , по лицензи, всичко , което им е необходимо.От мотокултиватор, до зърнокомбайн, с тяхно изцяло производство, от пистолет, до самолет.И не са с наколенки.Да, уважавам ги.

47

Сомов

преди 7 години

До илюминат-ренегатЗаключението ти не струва, човече. Останалото го приемам, че е така.

46

Анонимен

преди 7 години

До УМЕН ГУЩЕР Хайде да не си мерим дипломите.Помежду ни стои не Уикипедията, а вагон книги и около 40 години практика.Със съветски, руски и последните 20 години-и западна техника. В един цирк играем, знаем си номерата.Впрочем, защо не ми отговориш с по две изречения на въпросите?Разрешавам ти да ползуваш даже Уикипедията, ако искаш?

45

Един от Северозапада

преди 7 години

До УМЕН ГУЩЕР. Приятелю, един от двама ни е посредствен, но не аз. Къде отиде Фон Браун след войната, и за кои работи? Чие производство бяха първите двигатели на МИГ 15, законно купени, а в последствие усвоени за производство, модернизирани и форсирани?По тая логика-от кого е копирал Хенри Форд?Десетилетия след създаването на първия автомобил? Пак повтарям, става думаза научно -технически, производствен и суровинен потенциал, по времето, когато дядо ти е пасъл овце тук, а радиото е било лукс.