13

Спокойно

преди 7 години

един ден и Ердоган ше поиска политическо убежище. Интересно коя държава ще го приеме?

12

тя

преди 7 години

Турчина е луд и всеки се спасява , кой как може!

11

Д Т

преди 7 години

Никакво убежище за турците! Да си ходят в анадола! Турция никога не е била и няма да бъде част от Европа!А най-зле от всичко, са мустакатите турци, плъзнали като *** из Белия свят.

10

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 7 години

След падането на стената в Германия, 700 000 немци губят гражданството си.Защо не си задавете въпроса, ЗАЩО?Дребни и жалки патриотчета пишат разни глупости в този форум,това показва че нямате ниво на човешко същество.Не сте само боси в джоба,но умствено въобще ви няма.

9

OH

преди 7 години

До Анонимен MIT ще им види сметката един по един.

8

Волфганг Молтке

преди 7 години

Тази нови идва само да покаже къде е източника на размириците в Турция. Още от времето на ВСВ когато Райнхард Гелен става близък с Хитлер Германия подема агресивна политика чрез своето разузнаване. За Гелен се твърди, че е един от хората зад убийството на Цар Борис Трети. Агресивна политика Германия води и в България чрез ГЕРБ, както и Румъния чрез президента етнически германец Йоанис Клаус. Но това, което германското разунаване причини в Турция е разносно на водене на война.

7

Наблюдател

преди 7 години

Може ли да сме оше съюзници на такава мракобесническа държава !!!

6

Stereo

преди 7 години

Демокрацията трябва да се защитава. В случая, турските военни са демократичен символ, Германия е на тяхна страна. Същото направи и Гърция нищо, че с турците по принцип не се харесват. А какво направи бат Бойко със заловените турски военни, помните ли? Най-странното беше, че медиите бяха заглушени и не се вдигна подобаващ шум.

5

БГТРАКИЕЦА

преди 7 години

ХОРАТА ИМАТ ВОЕННИ И ПРАВЯТ НЯКАКВИ ОПИТИ ЗА ПРЕВРАТ,А ПРИ НАС НЯМА НИКАКВИ ОПИТИ,ВСИЧКО СЕ РАЗВИВА ПО МЕД И МАСЛО,ИЗДЪРПАХА НИ ИКОНОМИКАТА,СТОПАНСТВОТО,ЦЯЛАТА НИ ПРОМИШЛЕНОСТ ПОД НОСА,В ЧУЖДИ БАНКИ,ПО РАЗЛИЧНИ ОСТРОВИ И ОСТРОВЧЕТА,ТУКА ОСТАНАХА САМО ПЕНСИОНЕРИ СЪС НИСКИ ПЕНСИИ.КРАЯТ Е КЪМ 2050 ГОДИНА.РУМЪНЦИТЕ ДАВАТ ПО 50000ЕВРО ЗА МЛАДО СЕМЕЙСТВО,ВЪРНАЛО СЕ В РУМЪНИЯ,ПРИ НАС СЕ ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО С ВИСОКИ КРЕДИТИ ДА ИЗБЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ,ПЛАН РОВЪТ,КАНАЛЪТ,ТРАПЪТ.

4

Берлин

преди 7 години

Горките турци. С тоя тиранин са тръгнали по стъпките на Русия, Венецуела и Северна Корея.

3

БЪЛГАРИНЪТ

преди 7 години

В случая Турчинът е абсолютно прав. Значи ти правиш опит за преврат, избиваш Ердоган, цялото му семейство и още хиляди хора по образеца на Пиночет, пълниш стадиони със симпатизанти на законния президент и след като това не се е случило докрай, ставаш жертва на "диктаторски режим" и бягаш да се спасяваш при възложителите на престъплението. Странна логика. Меко казана, нагла. Ердоган е избран от народа си и се радва на огромната му подкрепа, кои са тия дето решават, че трябва да бъде убит

2

Анонимен

преди 7 години

Shpionite na zapada edin po edin bqgat pri gospodarite si,smurtno nakazanie za predatelite

1

Анонимен

преди 7 години

Няма нужда от молби за убежище. Меркелицата приема всичко, докопало се до Германия.