40

Анонимен

преди 7 години

До 48 Точно казано!!!!!

39

Пешо*

преди 7 години

Дебелащината и войнстващата простащина не се респектират от интелект.Тръмп е един нарцистичен психопат. За него културата, пригреса, науката и изкуството са тоалетна хартия

38

Паметлив

преди 7 години

То щото точно от тия държави са се юрнали да идват инженери,лекари,учени.....

37

Няма да се учудя,

преди 7 години

ако и някои БАН-аджии се подпишат.Бях преди време на една полидисциплинна младежка конференция. Участваха и няколко глезли-етнографки от БАН.Само дето не започнаха да хвърлят столове по тях, но те едно си знаят - сега насоката била мулти-култи, нашите селяни и хората от малките градчета да приемали пришълците радушно.После и дъртата Антонина Желязкова като забърбори на любимата си тема против националното единство на културата, за толериране на "различността".Отврат!Бива д/пене,ама чак толкова

36

а1

преди 7 години

Мдааа..... "змията е най-опасна преди да умре"!Свидетели сме на последните "предсмърти гърчове" на ултра либералната шайка!

35

Анонимен

преди 7 години

Шарли Ебдльо какво писа

34

Анонимен

преди 7 години

Нобел е измислил динамитаКаква чест е да носиш награда на името на тоя гл.а.во.резЕдно е да си учен и друго е да си пацифист и патриот

33

Анонимен

преди 7 години

"Хиляди известни учени, сред които и 11 Нобелови лауреати, подписаха петиция срещу указа на американския президент Доналд Тръмп за ограничаване на приемането на бежанци в страната с цел да не могат да влизат ислямски терористи, съобщава вестник "Вашингтон пост"."Тоест хиляди учени са се обявили за влизането на терористи в САЩ? Защото с бежанците неизбежно влизат и терористи :)Ето колко просто племе са либерастите, пък ако ще и космонавти да са.

32

Анонимен

преди 7 години

Той и Обама е против Тръмп, нобелов лауреат за мир, а изби стотици хиляди. На света не са само 11 нобелови лауреата, има стотици. Да питам ли защо те не са се включили в това скалъпено събитие? :) Защото не са фалшиви лауреати като Обама и бандата му от "учени".

31

п

преди 7 години

az li sum nenormalen ili nobelistite?как ще защитават незаконни и престъпни деяния???такива ли са 4аст от у4ените в щатите -престъпници?

30

бг

преди 7 години

Просто един президент мисли за нелегалната емиграция в страната си. И действа. А при нас кога ще екстрадираме всички преминали нелегално границата ни обратно?! Нали са нарушители.

29

Анонимен

преди 7 години

Доналд Тръмп е президент на САЩ. Крим е руски. Въпросите са приключени.

28

Анонимен

преди 7 години

"Красивите и умните"Нито са красиви, умни пък хич.

27

Анонимен

преди 7 години

Ще попротестират, ще попротестират пък ще им мине. Що не протестираха на указите на Макака? Това не са никакви учени. Това са убийци. Щом подкрепят войните.

26

Анонимен

преди 7 години

То се видя нобеловата награда колко струва от последния лауреат за мир ;)

25

Анонимен

преди 7 години

Абе каквото и да си говорим: "Първият Дънинг-Крюгер президент влезе в Белия дом. Американската демокрация е на командно дишане."

24

Анонимен

преди 7 години

Много важнооо!! Не всички учени са сирийци, иракчани и иранци. И никой не е незаменим.

23

Анонимен

преди 7 години

"Според вестника петицията е била приготвена и разпространена още в четвъртък, преди президентът да подпише указа"---Ами, то само това изречение стига, за да разбере човек, за какво става дума. :) Другото в текста е само плява.

22

анонимен

преди 7 години

изглежда тези носители не помнят 11септември и двете взривени кули,да попитът тези ***,жертвите на загиналите и да публикуват тяхното становище.

21

Анонимен

преди 7 години

Депортация *** всички имигранти с неанглосаксонски проузход! Не може всеки примитив, на който му скимне да идва в САЩ. Това важи и тези, които второ поколение и са женени за местни!