54

Lubo

преди 7 години

Bratchedite Mustafa i Hasan mnogo iskat da mu pomagat. Da ne gubi courage.

53

анонимен

преди 7 години

избирателните списъци са пълни със МЪРТВИ ДУШИ и ТОВА Е ВАШЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ ОСНОВНО ДА ГИ ПРОЧИСТИТЕ И АКО ПАК НЕ ГО НАПРАВИТЕ,ТО НИКОЙ ПАК НЯМА ДА ВИ ИМА ДОВЕРИЕ.

52

Благоев

преди 7 години

Чухме какво НЕ МОЖЕ да се направи,но не чухме какво МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ !!! Нито дума не каза за РЕВИЗИЯ НА ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ !

51

Анонимен

преди 7 години

Развалената плоча се повтаря до безкрай.,защото игличката на грамофона повтаря песента на едно и също место неможейки да прескочи надраскания участък.Този кабинет го е правил или Иван Костов или Бойко Борисов,а може да е дело и на Пеевски.

50

Анонимен

преди 7 години

Голямо служебно правителство.Смешници, БСП-- АРИ---.ГЕРЖИКОВ ,Соломон Паси.Пълни нещастници,соросоидиНищо няма да се промени в тази държава.

49

Анонимен

преди 7 години

Да не си навехне кръста с този тежък кръст. Когато носят чувалите с парите на никой нему тежи. Даже и на хилавите депутати се отдава носенето на тежкия товар с мангизи.

48

Анонимен

преди 7 години

Аман от стари комунисти, аман от нови комунисти - Бойковисти, аман от всички ....исти !!!И понеже нямало проблем с енергетиката - половин София остана без ток !????????? И защо ли ? Защото дебелия го махнаха от власт ?????

47

Анонимен

преди 7 години

Аз пък няма да ги плюя. ЩЕ СИ ДАМ МНЕНИЕТО СЛЕД 2 МЕСЕЦА. Също така след 2 месеца ще преценя за кого да си дам гласа .Сега е рано да казваме каквото и да било.

46

ф

преди 7 години

Герджиков ,трябва да ни разкажете за 40 милиона откраднати от лицето Г Близнашки като служебен премиер .Длъжен сте.

45

дебилен патриот

преди 7 години

Мурджо, що не вземеш да разровиш Милен Велчев, сделката за БТК, царските заменки? Тръгнал на коректив да се прави, а крадец и измамник та дрънка.

44

Анонимен

преди 7 години

Генерал - Президент, а Професор - Премиер !...парадоксът, който е много разпространен в България: всеки прави това, което не ме е работата.

43

Joko

преди 7 години

Явно няма мераклий които да сменят памперсите на КУРиНелия, та са назначили Гери !

42

naco

преди 7 години

Какво ни показа президента Радев с назначаването на този СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ? Показа ни ,че МАФИЯТА ,КОРУПЦИЯТА,КРАЖБИТЕ,ДАЛАВЕРИТЕ......,НЯМАТ ЦВЯТ!!! И, ЧАКАМЕ да ни докаже,че е възможна ПРОМЯНА,но ТЯ трябва да започне СЕГА и ВЕДНАГА с ИСТИНАТА! Ще ИЗРОВИ ли ИСТИНАТА другарят,господин Герджиков??? ЧАКАМЕ!!!

41

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново под слънцето. Посредствени актьори , с променен грим , други маски и с други дрехи излизат на политическата сцена да играят отново една до болка позната ни политическа пиеса. Играна, преигравана и гледана , та чак втръснала вече. Сюжетът, ролите, действието на пиесата е без промяна, ето защо и поуката от нея е до болка познат на зрителя. Мисля, че само някой престанал да мисли вече или не в трезво състояние, или душевно болен може да гледа един и същи филм безспир.

40

izh

преди 7 години

Страшно няма. Ще го поеме. Веднъж вече го доказа и показа. ДЖОБОВЕТЕ СА МУ ГОЛЕМИ

39

БГ

преди 7 години

"А какъв е един от най-големите проблеми у нас? Според проф. Огнян Герджиков това е образованието."Въпрос към журналистката Боряна Павлова.Как е правилно да се напише: ". . . предложен му от президентът Румен Радев." или ". . . предложен му от президента Румен Радев."

38

Циник

преди 7 години

КОМЕНТАР 40 ..Е ЕСЕНЦИЯЛЕН...КАЗВА ВСИЧКО!

37

Помнещ

преди 7 години

Нали не сте забравили, че точно той, с негово участие в България се въведоха частните съдебни изпълнители, приватизираха се ЕРП-тата и топлофикациите, въведоха заробващия закон според който докато си жив трябва да плащаш на топлофикация. Той! Същият той!

36

Spiritus Rector

преди 7 години

Герджиков е като евнусите. Знае как стават нещата, но не ги може!

35

Ало БСП

преди 7 години

Ало Бе БСП нали щяхтеме да се променятме? Защо тоава допуснахме Радев да назнамчи правителство в което 50% от министрите са масони и мафиоти?