7

учителка

преди 7 години

В РУО-Кърджали нещата са далеч по-страшни.Сегашният началник Колев беше закрилян от депутатката Цвета Караянчева и основно изпълняваше нейни поръчки.Реално тя е шефът на РУО.Но като всеки *** и злобен човек,допусна много грешки.Поради неправамерни уволнения,досега загубите са за стотици хиляди.Отделно се вършат и финансовите нарушения с подкрепата на счетоводителката Златка Петкова.Наистина е необходима много сериозна проверка!

6

Мунчо

преди 7 години

МОН това е 1 пълно недоразумение! Случката с третокласника е достатъчно ясна атестатция! Вероятно няма друго институция с толкова некадърници на 1 място!

5

МЪЧНО МИ Е

преди 7 години

как така нито нито вицепремиер,нито дори министерско кресло за кунева ? два празни месеца без власт ?

4

Анонимен

преди 7 години

Да видим дали новият министър ще пенсионира депутатката от Герб Снежана Дукова,която си запази мястото като директор на 79 СОУ ,но е на 64 години.Всички колеги директори на тази възраст бяха пенсионирани,остана само тя.Вчера ,тя направи изказване ,че се връща като директор в79.Кастрева да не се ослушва.Закона е за всички!!!

3

Белагуев

преди 7 години

Айдушка работа госпожо Йес!!! нали?!

2

Долен доносник

преди 7 години

Господин Денков!Защо не я удари по главата с този звънец?Щеше да започнеш с едно добро дело.Провери Кърджали,защото неговият началник Гроздан Колев се радваше безумно,когато си подадохте оставката.

1

Чапаев

преди 7 години

Но сегашният има уникалния шанс да застреля началника на РУО-Кърджали,Гроздан Колев,след проверка на инспектората,разбира се!Златка Петкова да бъде проверена от най-добрия финансов експерт на МОН.