13

Анонимен

преди 7 години

Защото тази новина е поставена и под рубриката "КРИМИ"

12

Герджиков

преди 7 години

мача на Григов ще се отработва другата събота - това 1вото решение на извънредният кабинет

11

prokurora

преди 7 години

Гришо може да вземе титлата в София. Относно мачът двойна грешка и изпуснат пробив беше разликата между двамата.

10

Анонимен

преди 7 години

Надал отново с джентълменско изказване. Велик на корта, велик и извън него. Григор има още много да учи от кралете в тениса, един от който безспорно е Рафа.

9

РККА

преди 7 години

НАЙ ДОБРОТО ПРЕДСТОИ......

8

Свидетел 2

преди 7 години

Когато Гришо поведе с 40 /15 при подаване на Надал и му предстоеше пробив и да сервира за мача видях погледа му - имаше увереност.Погледах Надал - не издаваше паника .....Казах си ,Григор ще бие ......След 4 минути вече при сервис за мача на Надал погледнах Григор -беше отчаян . Това е тънката разлика между него и Надал .

7

Анонимен

преди 7 години

При Гришо имаше спад започнал някъде около юли 2015, но от лятото на 2016 година, Гришо показа, че е преодолял този спад. След около половин година ще е интересно какво ще е мястото му в ранглистата, ако дотогава не стане нещо извънредно, като контузия, което е често срещано при тенисистите. Според мен целта на Гришо трябва да е да се класира сред първите 8, за турнира в края на годината, а с играта, която показва от началото на годината, това изглежда много реално.

6

Свидетел

преди 7 години

Каквото и да каже ,Надал го победи ,когато Григор сметна ,че е победил .В 8 гейм на 5 сет при 15 /40 за Григор ,Надал включи на всичко или нищо и успя .Григор просто не повярва какво направи испанеца.

5

Анонимен

преди 7 години

Какво друго да каже? Гришо игра невероятно силно.

4

Анонимен

преди 7 години

Надал си е Надал - абсолютен матадор. Гришо би могъл да спечели турнир, ако сега не рухне психически и не се затвори в себе си. Неговият проблем бяха треньорите във времето. Преди години самият Пийт Сампрас искаше да го тренира, но нашият тогава се направи на интересен. А колко можеше да научи от Сладкият Пийт, както му казваха любителите на тениса. Все пак добре се представи, игра на високо ниво и може да е доволен от себе си.

3

Анонимен

преди 7 години

Гришо - новият четвърти в света!

2

Анонимен

преди 7 години

Проклятието на българина - все до полуфинал. :(

1

Анонимен

преди 7 години

Това да ни го запишат на плоча играли сме добро али сме загубио...