54

Шекспир от Пишурка

преди 7 години

От ханш до ханш-цял Ламанш

53

Глухар

преди 7 години

Слава Богу , че трите логорейки Лилито , Десито и Цветито си заминаха и дано не се връщат повече. То не бяха дрънканици и простотии ! Откъде ги измисляха тия жени , бе?

52

Наблюдател

преди 7 години

Любимка точно колокото и покойния парламент!

51

Франция

преди 7 години

И на мене ми беше също любимка да зная майкаи колко по здрав сън и пратил.

50

Анонимен

преди 7 години

И на мен ми беше "любимка".Колко по-здрави съм изпратил на майка и...

49

Анонимен

преди 7 години

Тая кво прай с теа маже в ГЕРБ , то накрая ша излезе голем ''файтон'' накрая май

48

ОБИЧАМЕ ТЕ ЛИЛИ

преди 7 години

ХЕМ СИ ХУБАВА , ХЕМ СИ РАБОТЛИВА!!!!ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБЕ!НЕМА ДРУГА , КОЯТО ДА ТЕ ЗАМЕНИ))))))))))))))

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52И са партизани, и са на всеки километър.....Хи-хи-хи.....абе, нещо почва да ви става шубе, да не би да искате да ги замените в шубраците???? Хи-хи-хи...и къде ще се криете скоро, ш.о.р.о.с.ч.е.т.а наивни, обездолени и напълно м.а.л.о.у.м.н.и!!!!

46

Анонимен

преди 7 години

Оооооооо, я попитайте шофьорите, принудени да си купуват скъпи винетки за НЕМА НИЩО, колко им е "любимка"!!!! Бих написал, ама знам, че ще изтрият нецензурните думи!

45

Анонимен

преди 7 години

Тук смърди на БСП ***, като партизани са

44

MAKEDON

преди 7 години

Ah be ......... abe kako taka najdobrata ministerka Pavlova ja izbrkavte ami sega...... koj ke vi asfaltira ulicite be ..... Gospod ke ve kazni zaradi Lileto.

43

Матрицата

преди 7 години

Пишете си тук,ако си нямате друга работа. 'Матрицата" си върви. Никъде във власта няма случайни хора.На средно и висше управленско ниво всички са свързни със сатанисткта организация "Комунистическа партия" Тази внучка на политбюро,която като пионерче маха от мавзолея до тато.От тогава в свикнала да маха от високо на плебса.Знате ли кой е Сали Бериша? Водача на "антикомунистите" в Албания.Тяхния Иван Костов. Същият Сали е личния кардиолог на Е.Ходжа,подписал смъртния му акт.Няма надежда !

42

Кирил Софийски

преди 7 години

Най-нахалното и некомпетентно нещо във властта. Безцеремонно плещеше глупости по медиите и прокарваше лобистки закони и решения!Но ,ако не е тя ,друг ще е ! Винаги и навсякъде има такива ***, изглежда е въпрос на цена !

41

БОКОто

преди 7 години

Тази министърка по време на първия кабинет беше енергична, настоятелна с исканията си към строителните фирми и много държеше на спазването на сроковете. Сега се улежа, наддаде яко на килца, не следеше строителните фирми как си изпълняват задълженията. И понеже тези фирми бяха от тесния кръг на Б.Б. и на ГЕРБ, работата се вършеше през куп за грош - зейнаха големи дупки по АМ Тракия, по северната и южната тангента, асфалтът наподобяваше дунавски вълни. Иначе не е глупава, дори е умна, ама ха де!

40

анонимен

преди 7 години

много ми се видя напьлняла вчера да вземе да отслабне до изборите

39

Пеевски

преди 7 години

Крадеш 2 години и накрая те пращат да починеш малко.Лиле, колко пари ти дадохме за да правим магистралите ! Колко ти е процента, дето ти оставя Тиквата ?

38

Грух грух

преди 7 години

Свинетка! Да не стъпиш в парламента повече!

37

Л

преди 7 години

Айде вънка !

36

Анонимен

преди 7 години

Тая за Уволнение те за любимка я изкараха , явно се дупи на всеки в тоа Парламент

35

Анонимен

преди 7 години

Как няма да е любимка ? С тези обществени поръчки покрай магистрали и ремонти и сега със санирането много милиони влязоха в партийната каса на герб.