330

тенис фен

преди 7 години

К****която падна в платен мач. Не го гледайте повече. Лош пример.

329

Nedko

преди 7 години

Pojelam na Grigor hubav weekend! A setne napred i nagore pak na rabota!Na 3 mart imame obstonationalna bg bezsrochna stachka sreshtu robovladelskia zakon za minimalnata rabotna zaplata v rbg ot 230 euro za 1 mesec! Iskame europeiski zaplati v europeiska Bulgaria! Grigore, s nas li si?!

328

Тони

преди 7 години

Григор трябваше да рискува и играе''ва банк''за всяка точка в последните 3 гейма , и може би щеше да спечели мача. Но като цяло много добре игра, и показа добра психика. Трябват му още 1-2 полуфинала и ще бъде на финал, и може би и титла скоро. Така както стана и с Мъри, вечният втори на няколко финала от големия шлем, докато през 2012 на US open взе титлата, и си повярва, че може да бие на финал, и след това стана олимпмийски, и още 2 титли от Уимбълдън взе.

327

Ana Kournikova

преди 7 години

Григор направи предостатъчно за себе си. Има страхотна кариера , уважаван е от всички капацитети в тениса. Ако спечели титли ще е да прослави България ,но ще му струва много труд и лишения. Затова Българи ,гордейте се с него, молете се да е жив и здрав и да продължава да се труди и пращайте на ***×а им майчина бесовете които се гъбаркат с него. А.К.

326

наблюдател

преди 7 години

Липсата на кака Никол му се отразява добре. Откак не се е мяркал с нея задобря на корта.

325

Анонимен

преди 7 години

Супер ми е смешно, как някои хора неуморно пишат с мисията да ни убедят, че "трябва" да мразим Григор! И след толкова време, ние глупците все още не можем да прогледнем, явно нямаме тяхното пръфаунд знание... Все по-трудно ще става за тези хора и занапред. Не щем да ги слушаме и това е :) Те няма да спрат да пишат, но драсканиците им, изглеждат все по-нелепо и в един момент, никой няма да им се връзва повече. Тогава(!), те ще обърнат плочата! Ех, живот

324

Анонимен

преди 7 години

Ей, така да ме е яд...направо не мога място да си намеря от 6 часа. На една точка беше Гришо от скрит мачбол в 8-я гейм на 5-я сет. За финала к'во да кажа освен че Роджър ще се спече отново срещу Надал и мача ще е протоколен за испанеца. Честита титла на Надал. Заслужи си я.

323

Анонимен

преди 7 години

Феноменалният ще гледа финала - той винаги така прави. Феноменално!

322

Костов

преди 7 години

До Анонимен 360 - Що не вземеш и ти да стигнеш до полуфинал на мач дори от АТР веригата, пък тогава се фукай - да знаеш ще бъда твой доживотен фен!!!

321

Костов

преди 7 години

До Веселин Узунов Нека на теб двойно и тройно да ти се връща това, което пожелаваш на другите (в случая на Григор Димитров)!

320

Анонимен

преди 7 години

Борис Бекер: Вече съм най-големият фен на Григор Димитров...Матс Виландер: Григор бе просто впечатляващ...Джон Макенроу: След такъв мач, съм късметлия, че ме наричат тенисист...Пък вие си чешете езиците и си нареждайте едни и същи

319

user

преди 7 години

Много добра игра на Григор, не гледам тенис и не съм разбирач, но това, което показа е професионализъм. Тепърва ще се говори за него. Браво!

318

Анонимен

преди 7 години

Интересно, отворих сега "ел мундо" да видя как се радват испанците на матадора, и гледам колко много позитивни коментари за Григор. Всеки втори коментар хвали нашето момче. А тук каква наприятна воня се е разнесла от анти мнения..Хора са испанците, приятни усмихнати и много хора, кеф да ти е да живееш сред тях...

317

Троя до В.Узунов

преди 7 години

Веско, "приятелю"!Пак ли си на "твърдо",или това еперманентното ти състояние ?Чувал ли си поговорката "Вола рие,на гърба му пада." Да се не окажеш след време в количка с придружител!

316

Анонимен

преди 7 години

До Не народ, а... 363Няма как *** селски бек да си дава сметка че говори за талант по ........превърли-топка.Толкова сте зле провинциалистите че да ти се изплюе човек на главата не си струва.

315

Герджиков

преди 7 години

Мача на Григор димитор ще се отработва другата събота. Това е 1вото решение на служебното правителство

314

0

преди 7 години

До Анонимен 345Няма спор, че е на светлинни години от мен - вечно губи. А аз имам успехи в работата си - не винаги, но имам Да,но си световно неизвестен и няма как да ти се радваме на успехите

313

реален

преди 7 години

това беще просто един полуфинал ... нядаваме се не последен

312

Ние

преди 7 години

Искаме още съвети :)

311

Аз

преди 7 години

До АнонименСтига злоба и непоискани съвети! Григор игра превъзходно! Другото са празни приказки!!!