50

Анонимен

преди 7 години

няма да ви скърша хатъра - в смисъла ще разровя всичко.

49

Анонимен

преди 7 години

Борисов - разровете ВСИЧКО.Герджиков - няма да ви скърша хатъра.....надявам се, че няма да излизат много лоши неща, но ако излизят ще сме длъжни да се съобразим със закона и да ги предадем на прокаратурата.

48

Расколников

преди 7 години

Остави вещиците!Започни с проверка на РУО-Кърджали и неговия началник Гроздан Колев.Много обстойна ревизия и на Златка Петкова-пътни листове,командировъчни,фалшиви фактури,надписвания и т.н.Това е само малка част от видимата страна на престъпния айсберг.Отделно загуби за държавата на стотици хиляди от обезщетенията на неправомерно уволнени и върнати от съда на работа.Има и предстоящи искове за около 500 000 лева,но регресивни към виновното лице.

47

ЖМУДА

преди 7 години

ПАРОДИЯЗА СМЕТКА НА НАРОДА

46

Otvertka

преди 7 години

Ko - ko kaza...iska da lovi pensia i ministerska zaplata li? Pa i kvoto drugo doide?!

45

Масон

преди 7 години

Фалстарт. Русия не ни е никаква. Лукойл да се маха от страната. И генералчето се оказа член на тайно общество. България ще страда. Но хора не останаха. И аз се изнасям

44

Shopp

преди 7 години

Мене пък ме кaнехa във външното министерство с ресор зaм.министър по интегрaция нa пещерните хорa и aфрикaнските племенa,демек бежaнците де...aмa още се чудя дaли дa приемa.

43

Стрaнджaтa

преди 7 години

Мене искaхa дa ме вземaт в новото служебно прaвителство,кaто експерт по хомосексуaлнaтa евроинтегрaция нa Бългaрия и третия пол,но aз откaзaх от скромност.

42

Ганьо

преди 7 години

Леле-мале... чета коментари и не вярвам, че простотията е станала толкова масова и задълбочена...Гледам статията за Експертно правителство... Чета коментарите - ми, то коментиращите (представителна извадка на народа) по-големи експерти от назначените личности в служебното правителство...Питам аз - какви експерти и кои да са тези личности, дето да покани президента, за да са достойни за този възвишен народ, който в тази петъчна вечер пийва ракийка, слуша чалга и щрака с пръсти?!?

41

Анонимен

преди 7 години

След два месеца и на тях няма да им кършат хатъра.

40

минаващ

преди 7 години

Искаш - не искаш, ще караш до есента. Едва ли не.

39

Анонимен

преди 7 години

Кабинет *** Саксмасонски.

38

Claudius Berlusconi

преди 7 години

ГЕРДЖИКА С ХУБАВОТО СИ ТУРСКО ИМЕ, ДА ПОЧВА ВЕДНАГА РЕВИЗИЯ И КОНТРОЛНИ ПРОВЕРКИ НА ТИКВЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.И ВСИЧКИ ОТ ТИКВЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО : НА ВОЕНЕН И ГРАДСКИ ПРОКУРАТОР В ИТАЛИЯ..ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ЗНАЧИ ДА СИ НАИСТИНА ПРОКУРАТОР !

37

Анонимен

преди 7 години

Ами той твоя Борисов е еднакрадлива и мързелива комундела.След два месеца ще цъфне пакв народното събрание с мерацида става премиер, но номерата му няма да минат.

36

Анонимен

преди 7 години

Ама ние и не сме мислили че нещо друго може да направиш бе гержо. Ти си там като пионка не си там за да свършиш някаква работа. То ако беше там да вършиш работа те нямаше да те качът бе гержо. А фамилията ти е баш Българска толкова много гержикови има та чак преливат. Всеки втори се казва Гержик!

35

А Н Т И

преди 7 години

Кражбите на кабинет Борисов 1 ще се заметат както и на Борисов 2.И така ...до края...

34

Анонимен

преди 7 години

Действайте бързо,че нямате много време.Имате само два месеца.Толкова,колкото на тях им беше нужно да заметат следите си.Не случайно Плевнелиев им удължи мандата.

33

Анонимен

преди 7 години

Планът на Нинова е в действие. Сега ще пришиятт Герджика към ГЕРБ и ще прехвърлят вината за калпавото президентско управление на Бойко. Всичките комунделски номера са прозрачни.

32

Анонимен

преди 7 години

Герджиков,за малко си,затова си изпълни обещанието и направи ревизия на М-во на финансите/там ще ти бъде най-трудно/на регионалното развитие,на транспорта,на МОН,на замеделието,на здравеопазването,на столична община.Повярвай ми, от всяка трънка заек ще изскочи.

31

Анонимен

преди 7 години

мога само да кажа ЛАУУ относно хората избрани от бсп за преходно правителство