11

Анонимен

преди 7 години

До 9:До Балчик отидохме на разходка преди няколко години. Седнахме да пием по едно кафе. При празно заведение чакахме 15 мин да ни донесе някой меню. След което седнаха едни румънци на друга маса ... В продължение на половин час никой не ни взе поръчката, всички се суетиха около чужденците и ние естествено си тръгнахме. Това е качеството на българския туризъм.

10

Анонимен

преди 7 години

По отношение на качеството българският туризъм отдавна е съсипан и няма как да се контролира от регулации. Това може да се коригира единствено от хората пррдоставящи услугите на място, но имайки предвид,че мотоо на тези хора е ден година храни нивото няма да се промени. Не е случайно, че много хора вече предпочитат чужди дестинации вече - тук цените са същите, може би малко по-ниски, но качеството е под всякаква критика - стари и некачествени храни .... а и да не говорим за отношението - липсва

9

Анонимен

преди 7 години

Ами той,сезона си е сезон.Трябва само хубаво време,качествено обслужване,чисти хотели,хубава и евтина храна,по-ниски цени на чадъри и шезлонги и сезона е осигурен.

8

аз

преди 7 години

Аз пак съм в Гърция-да ви ,,,,м на морето,

7

аз

преди 7 години

До АнонименНапълно подкрепям,аз никога не ходя в заведение без да проверя чие е,

6

WC

преди 7 години

До Анализаторne e lesno da si mytra sled kato sveta se promenia postoianno>neka da sme smireni.tova ni prilicha kato xristiani.

5

варненец

преди 7 години

Платените плювачи газ пик-ат ! Само Варна има 2 милиона туриста общо чужденци и бьлгари , ама вий си плюйте нали от ул.козяк за това ви плащат ...аахахахахахах

4

Анализатор

преди 7 години

Докато не изметат мутри и бандити от курортния бизнес нещата няма да потръгнат , няма как един престъпник да е добър мениджър в курортно дело.

3

Мен

преди 7 години

Качествен туризъм друг път. Не случайно сме НАЙ-евтината дестинация в цяла европа, а може би и по света. Съответно не очаквайте нещо по различно от най-долнопробните хотели и обслужване.

2

Анонимен

преди 7 години

САМО ЯСНИ СОБСТВЕНИЦИ- ЧАСТНИ ХОТЕЛИ С РЕГИСТРАЦИЯ И ИМЕНА НА ВОБСТВЕНИЦИ.

1

Анонимен

преди 7 години

Махнете кочините от плажната... Стига с тези измислени цели...