49

Болди

преди 7 години

*** да бе, Елkе, много *** тоя Тръмп бе, виж го ти! Дай да му изпратиме некой от рода на наш Бойко, да го научи на политика и как да се държи с Меркел, я! Тоя Тръмп, май изобщо не я зачита за началничка! Не го е срам!

48

bigpick

преди 7 години

Тръмпчо май ще го гръмнат неговите хора

47

Анонимен

преди 7 години

америка е велик престъпник ,в нищо друго не е велика ,просто една помийна яма

46

Наблюдател

преди 7 години

На авторката много и се ще да вярва в това което е написала. Но нека си отговори на 1 въпрос само: Кой е най-големия длъжник сега в Света? Или по друг начин зададен: Колко струва на средния американец "Америка да е велика"? Същия, колкото и да не и се вярва не е гласувал за Тръмп защото Путин им е хакнал Избирателната с-а!

45

Така е

преди 7 години

До Анонимен 62 И Борисов се отказа доброволно от властта.Временно де....Но я кажете имали случай на комунист да се откаже доброволно ат властта?Няма. С кръв сме я взели и с кръв ще я дадем.Нали така? Така е...

44

Айзенхауер

преди 7 години

"Световното лидерство направи Америка велика, тя се отказва от него"Глупости! Основните насоки на външната политика в САЩ се определят от Конгреса и Сената, а не от президента.

43

Истина

преди 7 години

Лидерството на САЩ,докара света до тежка криза и го потопи в кръв и тероризъм.

42

да

преди 7 години

ами, че Америка съществува и се издържа само от грабежи и войни по света.. ако спре с това ще се разпадне.. те са само парази.т

41

Анонимен

преди 7 години

САЩ не се отказват от световното лидерство, ***. Отказват се да плащат на такива като тебе за тоя дето духа.

40

Анонимен

преди 7 години

Тръмп осъзна,че реализацията на идеята на президент Уйлямс "Огънят на революциите да е далеч от САЩ" чрез износ на конфликти,революции и войни доведе САЩ до положението да воюват срещу собствения си народ.Дори 60 г след края на ВСВ в най-процъфтяващата "демократична" държава над 40 млн са безработни и на безплатни купони за храна!От това по-голям геноцид -здраве му кажи!Това ли е "демокрация"- "властта на народа"?Това ли е реализацията на "американската" мечта?"Има нещо гнило " в САЩ!

39

Анонимен

преди 7 години

Основният проблем на съвременните управляващи е огромният им дефицит от правилни знания,умения,опит,трудолюбие,честност и чувство за отговорност!Това са ментално модифицирани хора с интелект на 3 порядъка под този на мравките.И са "плод" на липсата на правилно домашно възпитание и адекватно образование!Може ли "лидерството " да направи Америка велика?Точно обратното е: Величието на Америка- с нейния основен капитал- американския народ- я прави лидер!Величието е причина, а лидерството-следствие!

38

Анонимен

преди 7 години

Не са се отказали САЩ от световното лидерство , либерасти.Напротив.Просто го отнеха от психо глобалистите. Престанете с лъжите си.

37

Анонимен

преди 7 години

Не бе, не бе, САЩ са световен лидер, но сами се отказват от световното лидерство, сами се отказват без никой да ги принуждава, нормално е когато си световен лидер да се откажеш сам от лидерството без да те принуждава някой, не са принудени от никой, кой може да принуди Америка да се откаже от световното лидерство - никой! Сами се отказват.

36

ййй

преди 7 години

Тръмп не е обикновен лидер. Той е егоцентрик което е една стъпка преди диктатор. На него никой не му дърпа конците и точно това е опасно.

35

Тео

преди 7 години

Най-накрая във Вашингтон осъзнаха, че кръвта вода не става. Вече цял век се опитват да интегрират нергрите, латин0сите и всякакви други малцинства и осъзнаха, че това няма как да се получи. Глобализацията и тези като чичко Шорош са динозаври, които е време да заемат своето място в историята. А който си прави илюзията, че "народът" е избрал президента на САЩ ще го посъветвам да свали розовите очилца. Има ръководители, които дърпат конците и ако Тръмпчо не слушка ще свърши като Кенеди.

34

Handel

преди 7 години

До байхейс: Така е, но текста така е написан, като че ли това е нещо лошо. А превода съм сигурен че е точен. Просто дечицата, които ги вземат на работа, са такива, че представа си нямат за какво пишат (а вземат такива, за да не им плащат) и сляпо превеждат CNN и BBC защото само тези сайтове знаят.

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 46: Хехе... Радев сключил съюз с Путин и обявил война на Америка. А Тръмп отвърнал "Сега ще ви разкатаем фамилията... стига да успея да ви намеря на картата!"

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 60: Ти пък де се слагаш при разбирачите? Като спечелиш 2 милиарда долара като Тръмп, тогава ще имаш правото да обясняваш, че не разбира.

31

Handel

преди 7 години

Както винаги преводачаът е преписвал от Crap News Network (CNN). И освен това е и празноглав, защото въобще не се замисля какви бисери е преписал : "силно провокативни предложения за правителствени назначения (като това за министър на образованието, който всъщност вярва в избора на училище)". Какво точно, бре, преводачо нещастен, е лошото или "провокативното" в избор на училище?

30

Анонимен

преди 7 години

Тръмп малко трудно ще върне обратно американските корпорации които са изнесли бизнеса си най-вече в Китай.Кой ще се откаже от китайската евтина работна ръка и ще плаща повече на американеца? Как си я мисли той че ще стане.Язък че е бизнесмен явно това му убягва. И крайно време е САЩ да се покрият в черупката си и да не се правят повече на велики и крайно време е светът да няма вече господар.В 21 век живеем.