27

Анонимен

преди 7 години

С търсене на опции не става. Ще трябва да се посбиете малко. Сега като тръгнат ковчезите със знамената на звездички ще гледате тъпо и невярващо-неразбиращо като Хилари при обявяването на изборните резултати.

26

осторожнo

преди 7 години

America First означает Россия второй или ниже . . .

25

9К51

преди 7 години

Новите опции са ясни .... сътрудничество с руските ВВС, реално обаче и подкрепа силите на Асад в наземните операции .. всеки бил казармата го знае! При Обамата само се разтягаха локуми и всеки гонеше своя интерес, често във вреда на другия ... случая Палмира, американците пуснаха безпрепятствено силите на ИД от Ракка да се предвижат в посока Палмира и да атакуват .. резултата е ясен, града отново е под властта на ИД ...

24

Анонимен

преди 7 години

До ТръмпОТКЪДЕТО ЖЕНАТА ОТ ТАМ И РОДАТА

23

Анонимен

преди 7 години

До Тръмпнадеждата на примитива е да се завре в добро семейство за да ***

22

Тръмп

преди 7 години

До 31. "поред Сосор и неговите съплеменници"Ей, не обиждай зет ми !

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонименспоко, твоите ще действат

20

Анонимен

преди 7 години

Такива работи трябваше да с случат и в Украйна според Сосор и неговите съплеменници - трябваше да има голяма война едва ли не ядрена. Но нищо такова не се случи.

19

Анонимен

преди 7 години

ОПИСАНИ СА ХАЛЮЦИНАЦИИТЕ НА БЛИЗКОИЗТОЧНИ СКОТОВЕ

18

Анонимен

преди 7 години

Ако изпълни всичко,което е намислил, ще бъде най-великия президент в историята. Не разбирам телешкия възторг на русофилите.Според тях,едва ли не целта на живота му е да помага на Русия и Путин.Хахаха.Тръмп каза "Amerika first". Запомете го много добре.Първо ще нарита Китай,защото те са заплахата за САЩ.Русия е икономическо джудже. И Путин го знае и няма претенции.Той иска само да си търгува с нефт и газ и да не го закачат,което устройва и двамата.

17

Анонимен

преди 7 години

бълвоч съчинен от ***

16

Анонимен

преди 7 години

До ShoppЩЕ ЗАВЗЕМАТ ИЗРАЕЛ АКО ИМ ТРЯБВА

15

Хм

преди 7 години

Драмата ще приключи за няколко месеца и то без използване на значима военно сила,ако САЩ принудят С.Арабия да спре подкрепата си за ИД,а и самите те го направят(както и Израел)!Другото са празни приказки!

14

Роосия днес

преди 7 години

Крадеца вика дръжте крадеца,така не става.

13

Членска карта №7

преди 7 години

До геополитикаДнес можеш да мачкаш само ако независимите медии те подкрепят с мълчание... Или ако успееш да ги направиш независими с пари от своя джоб!

12

Членска карта №7

преди 7 години

и даване на повече права на американските военни да вземат рутинни бойни решенияТоест да могат да действат както в Дрезден! Интересно Ню Йорк Таймс, ще го позволили, или ще стане страница за публикуване на дневници на малки момиченца от Мосул!???

11

геополитика

преди 7 години

Напротив ,Америка е силна когато мачка ............ Руснаците повечко приказват. Впрочем и Обама беше по приказките.Ще видите ,че балон е ЕС,а в блатото няма да е САЩ.

10

да

преди 7 години

Тръмп е жалък клоун, който в свой стил ще хвърли сухопътни сили, което ще вкара глупавата Америка в блато, от което никога няма да излезе.. права беше Русия да назначи за президент тоя ***.. с един куршум не два заека, а цяла гора Москва показа тотално превъзходство над балона САЩ

9

лошо за нас

преди 7 години

Американците изтласкват конфликтите към Европа.Махнаха Садам и Кадафи.Сега ще махнат ЕрдоганУплашиха се от идеята за ЕС

8

Анонимен

преди 7 години

"Предстоящото днес посещение на Тръмп в американското министерство на отбраната ще постави началото на дискусия как да се изпълни неговото обещание от встъпителната му реч да изтрие радикалния ислямски тероризъм "напълно от лицето на Земята"."Ограничаваш достъпа на НПО-тата, каниш руснаците, гасиш камерите, изключваш микрофоните и почвате да мажете чал мите.