24

Анонимен

преди 7 години

28, това с ценностите явно го казваш, защото ти за стрийптизьор не можеш да се класираш. Въпрос на години, уродливост и килограми. Скоро обаче ще снимат нови епизоди на Междузвездни войни. Там можеш да се явиш на кастинг за отвратитлно чудовище. Ценности не са нужни. Просто бъди себе си.

23

Анонимен

преди 7 години

евроатлантическите'ценности'

22

Анонимен

преди 7 години

Веднага може да се преквалифициратжурналисти, депутати (т.нар. дупетати),анализатори, енергийни експерти отрода на добревчетата. Бойко Борисовсъщо става според журналисткитеот БНР (добре че им забраниха там дапускат музика с авторски права защотоосвен лъжи друго не говорят -- там така разбират свободата на словото).

21

РОФЛ

преди 7 години

Мъжете по тия форуми са ***, сгепени от живота и им миришат краката, при тая ситуация, наистина любовта при вас нема да сработи, че и с пари може да не стане... Българинът като цяло е човек с доста ниска хигиена, особено мъжете, ама поне пари да изкарвахте, че да можете да ходите по стриптизьорки и вие като британките :) .

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - На британки, американки и рускини не го подавам за нищо на света.вярваш си, че някой го е еня за бобчето ти!

19

мръвка

преди 7 години

До 9=======D ***.бгбаце, любовта е измислена от комунистите за да не си плащат :)и ни интересува , щото човека е в нужда, както е написал голема нужда даже :) та ако се подържаш отпрашвай преди да са излезли от ЕС че после трудно :)

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26"На британки, американки и рускини не го подавам за нищо на света."---Ама тая на снимката не е от посочените, бе, братче! Тая е от новите "британки", дето идват вече масово от Близкия Изток. По носа и челото ще я познаеш. На мен лично ми прилича на една "българска" певица от "Факултето". Ако не се сещаш, (отдавна не са я показвали) - на Софи Маринова. :)

17

papur

преди 7 години

До Анонименopitai i possle komentirai

16

Къънчо Касапина

преди 7 години

Я виж дека можело паунди да земам само с *** А я седа гладен бос и жаден у мазъта с тая голуема Чур *а и проклинам свет .От глад даже не ми се иве ...ивето де

15

32943

преди 7 години

Виж ти какви дертове имат там а ние имаме бели кахъри

14

Порке

преди 7 години

Братя грабвайте чукалата и да отиваме да позаработим няколко анлийски хилядарки до като г-жата Мей не е затворила границата.По убави от българските мъже няма у Европата, инглиш девиците са наши, а който има късмета може да оправи някоя.

13

Стрaнджaтa

преди 7 години

Нaшите емигрaнти не си ги дaвaме

12

Анонимен

преди 7 години

достойна професия сравнено с тези на тр,ол и журналист

11

Пешо пора

преди 7 години

А, за мен работа. Дека да си подам документа? Ето и кратко мое описание: Казвам се Пешо, ама ми викат Пора. Не знам защо. Някои казват че съм миришел на пор, други казват че съм уморил с миризмата си два пора и един язовец. Тежа 135 кила и съм висок 1,58 метра. Жените ме харесват толкова много, че като ги наближа гледат настрани да не се изкушават. Целият съм обрасъл с козина. Много е хубава и ми топли. Не съм като новите жилогота дето се бръснат навсякъде. Айде чекам да ми се обадите.

10

и още от гей ове

преди 7 години

До Стрaнджaтa владо кузов волен станишев путин минко

9

Shopp

преди 7 години

Aх,кaк се възбудих от тоя пич нa снимкaтa...

8

Анонимен

преди 7 години

До Надя Николова виждае е линк към твор4еството и като порно звезда да ти пуснали

7

Стрaнджaтa

преди 7 години

Е откъде мъже,кaто всички сa гейове кaто мене,Шопa,Стaной от Aхелой и т.н

6

До Надя

преди 7 години

Ти пък много си въждала,с троята маймунска кариера!

5

Анонимен

преди 7 години

Хайде нашите шведи, юруш натам, докато не са ви изпреварили румънските ви събратя и не са заели работните места!