18

Извънземен

преди 7 години

До 4 - БХКВиновни са такива като вас, които защитават *** и те затова правят каквото си искат

17

Извънземен

преди 7 години

От мирната религия е....Върнете го в боровата гора и го обесете на най високото дърво. За назидание на останалите от религията...

16

Бай Хой

преди 7 години

То защото няма смъртни присъди затова си правят каквото искат. Ако имаше едно наум, а и много други като него, в страната нямаше да има толкова тежки престъпления

15

Тоя няма да го бъде

преди 7 години

Въри го печи го от този нищо няма да излезе. Направо смътната присъда и да се отървем от бойлука

14

Анонимен

преди 7 години

В YouTube има интересни док.филми. Мюсюлманиразказват че алах всъщносте сатаната.След смърттамюсюлманите отиват директнов ада..Някои от тях са спасениот Исус Христос след като имсе явил и им казал че той е Господаа не е просто пророк както пише в корана и те са се помолили да ги спаси.

13

БХК

преди 7 години

Виновно е момичето че не му е дало. Настояваме за съд по съкратената процедура, две годинки и след това на свобода.

12

до 15

преди 7 години

Значи за мен религията тук няма нищо общо!Според мен този човек не е религиозен,иначе не би убил!Акцентирах на името не защото то е определящо,а защото мисля(лично мнение) че убиецът не е турчин,а от едни дето се турчеят,и като му се публикува името се хвърля петно в/у много честни и работливи турци в България!Що се отнася до смъртната присъда съм (лично мнение) твърдо ЗА,но едно от условията за членство в ЕС беше отменянето и!

11

Брадвата

преди 7 години

До STEFKO 88Е, адаш, то сегрегация има и сега. Не живеем заедно, нито имаме нещо общо. Само дето им плащаме режийните и им гледаме децата, а те от време на време ни обират и/или убиват

10

Анонимен

преди 7 години

Директно на стената и разстрел!

9

Анонимен

преди 7 години

до:12 да така е,но имаше още няколко екзекуции, които са били направени там различни престъпления.Ако там убиват близките си,аз питам дали тук биха се приложили същите правила,мисля че Не,а Вие?

8

БХК

преди 7 години

а В ГЕРМАНИЯ РЕШИХА ПРОБЛЕМА КАТО ДАВАТ ПАРИ НА МИГРАНТИТЕ МЪЖЕ ЗА ПЛАТЕН СЕКС

7

до 8

преди 7 години

Да в Кувейт обесиха член на кралското семейство,но не защото е убил обикновен човек.Там за такова нещо не пипат фамилията.Убил е собствения си внук и се води убийство на член на същото това кралско семейство!Паралела който правиш не е много уместен!

6

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Гришооооо!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 7 години

"културни" особености

4

Момо

преди 7 години

"Момичето имало сериозен приятел и се страхувало да не ги види познат. Отишли на възвишение над селото."Въпросът е какво точно е търсила девойката с него, там и по това време?

3

Анонимен

преди 7 години

Името му не значи нищо,щом е убиец има име ,няма смисъл да се търси отговорност в религията му.Вчера имаше пусната новина,че член на кралското семейство...в Кувейт беше или( ако греша ме поправете)та там този принц му бяха сложили примката и той завинаги се пресели в отвъдното.В България също трябва да се мисли по този въпрос.

2

Бхк

преди 7 години

Смиреност,толерантност и хуманизьм!

1

Името

преди 7 години

на извършителя е Танджер...Какво неясно има!