9

Анонимен

преди 7 години

Да е жив и здрав, ама и на мен ми падна малко в очите с това унизително самопредлагане на всякакви анонимни отбори. Трябваше да се откаже, преди да е станал за резил и да се беше направил един свестен бенефис. За някой лев отгоре, се изложи като просяк.

8

Мързелайков

преди 7 години

"Никога не съм виждал играч, на когото са правили толкова много масажи. Убеден съм, че той прекара повече време в салона за масажи, отколкото на тренировки. Когато ние бяхме във фитнеса или тренирахме, на Бербатов му правеха масаж"."Той е мързелив и арогантен"-Бреде Хангеланд...В това отношение (а и с благотворителната си дейност)Митко е вече изграден български политик.Иначе казано, въпреки че е малък гений на терена,КПД-то му е много ниско.Жив и здрав и помисли за политиката-ти можеш!

7

Анонимен

преди 7 години

Да е жив и здрав, само щастие и хубави моменти! А иначе в спортно-технически аспект, по мързелив талант в българския футбол едва ли е имало.

6

Анонимен

преди 7 години

Да е жив и здрав!Обаче дано стане малко по-разумен и премерен, защото последните години му падна доста рейтинга.Трябваше да се откаже докато беше на върха, а не да търси всякакви договори само и само да дръпне още някой милион от скамейката.

5

Бравос

преди 7 години

Евала Митьо, жив и здрав да си и всички около теб, само позитивни нещат ти желая!

4

Анонимен

преди 7 години

Първи , за кога още да те радва ? Погледни на колко става ! Пенсионер е вече и трудно ще си намери отбор. Гърците го плюят ...Каквото било, било..

3

Анонимен

преди 7 години

Адаш да си жив и здрав, възхищавам ти се !!!

2

Моряк и половина

преди 7 години

Чичо, Митко, дай да купим едно малко корабче и да си го бачкаме ние! От теб името, от мен работата!

1

Първи

преди 7 години

Да си жив и здрав, Мите! Продължавай да ни радваш